Witam wieczorkiem.
Róże pomału przekwitają, ale jaśminowce zaczęły kwitnąć. Może ich zapach odurzył pedepcia, bo przesiadywał dziś w ogrodzie dyskutując z ogrodnikiem . W rezultacie już spi.

Witam wieczorkiem.
Róże pomału przekwitają, ale jaśminowce zaczęły kwitnąć. Może ich zapach odurzył pedepcia, bo przesiadywał dziś w ogrodzie dyskutując z ogrodnikiem . W rezultacie już spi.
A ogrodnik róż nie obcina ,? Tzn tych przekwitlych pąków? Tutaj róże kwitną aż do pierwszego mrozu. Raz w tygodniu obcinam przekwitłe pąki . Wszystkie gatunki .
Dzień dobry Opiekunkowo:-) pobudka o 6:15 :strach na wroble: nie wiem dlaczego plastik tak wcześnie odbierają:-( hałas straszny . Poz tym w Duesseldorie nadal nie pada .
Witam srodowo. :chaplin: Środa przeleci tydzień obleci. :-) Ruch już od rana. Koguty pieją. :smiech3: Dajta ludziska jeszcze pospać. :nie wstaje: No jeszcze z godzinkę mogę się wylegiwać w łóżeczku.. :hihi: Niektórzy już pewnie kawkę pierwsza mają za sobą ale to nic nie szkodzi ja zaparzę dla Was kolejną . :kawa::kawa::kawa: a do kawki mleczko przyniosłam. :-) Miłego i Spokojnego dnia dla Was wszystkich. :najlepszego2:
Dzień dobry Opiekunkowo :buziaki2: dzisiaj mamy wycieczke do fryzjera, po 11 przyjeżdża synowa i nas wiezie do salonu :ferrari: dobrego dnia kochani :buziaki1:
Dzień dobry!
Jak przeczytałam, ze Tina wstaje o świcie i biega.... No, szacunek i podziw!!!
I ja się wybieram do fryzjera, ale tak na początku lipca. Najpierw wypadzik na Pilatus, a krążą legendy, że w okolicznym jeziorze zostal pochowany Poncjusz Piłat i może straszyć, ponadto mówią, że przelatują nisko smoki, a nawet przesiadują przy Dragontrakt. Strach mi żle dziala na fryzurę. Włosy stają mi dęba w różnych kierunkach, nogi się trzęsą. Tak mi robi strach przed nieznanym. No to się wyżaliłam :-)
Nie jestem tu wyjątkiem. Wielu ludzi już wczesnie rano wyskakuje z kapci :-)