Powitajki przy kawie 62

07 sierpnia 2020 07:03 / 6 osobom podoba się ten post

Dzień dobry 
Odpoczywajcie, nie przemęczajcie się, bądźcie zdrowi

Damessa, ale masz fajnie 
07 sierpnia 2020 07:07 / 4 osobom podoba się ten post
Luke

:chaplin:
Dzień dobry :-)
Odpoczywajcie, nie przemęczajcie się, bądźcie zdrowi:buziaki2:

Damessa, ale masz fajnie :-)

Wiem...i korzystam  na maxa...bo wszystko się  kiedyś  kończy.Zostaną wspomnienia i zdjęcia  Pozdrawiam 
07 sierpnia 2020 07:15 / 7 osobom podoba się ten post
Wszystkim miłego,bezstresowego piątku!!!!Ostatni piątek na tym turnusie-za tydzień będę się budzić we własnym łózku!!!
07 sierpnia 2020 07:51 / 5 osobom podoba się ten post
Dzień dobry  miłego dnia wszystkim ,następny dzień upału i podobno jeszcze przez kilka dni, dziś u mnie dzień sprzątania , ale rozłożę to na dziś i jutro żeby się nie ugotować ,dziś przychodzi ktoś do gniazda pszczół bo zagościły się pod dachem na tarasie, potem jakiś kominiarz i dzień szybko zleci,na zakupy pójdę pod wieczór bo rano mnie leń ogarnął
07 sierpnia 2020 07:52 / 5 osobom podoba się ten post
Dzień dobry spokojnosci i ogólnie pięknego dnia życzę 
07 sierpnia 2020 07:53 / 3 osobom podoba się ten post
Poprawka to nie pszczoły tylko osy hihi pomyliłam się, pszczółek szkoda by mi było 
07 sierpnia 2020 08:45 / 4 osobom podoba się ten post
Ech, mój dziadek... Gdy go wymyłem, to dalej Do 9.30.Jakiś zmęczony jest. Śniadanko zje, jak wstanie. Jest sehr, sehr ruhig... Zresztą, tak jak ja. Spokój, mało obowiązków, to przeważyło, że powtórnie wróciłem. I nawet jedno wstawanie w nocy nie zmieni mojego dobrego zdania o tej szteli. 
Teraz druga, potem odpoczynek w cieniu, w ogrodzie. Żadnych zakupów dziś. Jedynie jutro pieczywo i mleko kupię i spoko. 
07 sierpnia 2020 12:59 / 2 osobom podoba się ten post
nincia

Dzień dobry :najlepszego3: miłego dnia wszystkim ,następny dzień upału i podobno jeszcze przez kilka dni, dziś u mnie dzień sprzątania :odkurzanie:,:mycie podlogi: ale rozłożę to na dziś i jutro żeby się nie ugotować :-),dziś przychodzi ktoś do gniazda pszczół bo zagościły się pod dachem na tarasie, potem jakiś kominiarz i dzień szybko zleci,na zakupy pójdę pod wieczór bo rano mnie leń ogarnął:-)

Pod wieczór się ugotujesz!!! Lepiej jutro raniutko idź!
07 sierpnia 2020 13:18 / 4 osobom podoba się ten post
Witam w upalne południe. Już po  obiedzie, babcia śpi a ja leżę na kanapie z uniesionymi  nogami, bo jakieś ciężkie się zrobiły. 
Rano nic nie piszę, bo chcę do pauzy ogarnąć to wsztstko, co normalnie w ciągu całego dnia robię. Żeby zdążyć przed największym upałem. 
Teraz zastanawiam się co zrobić z resztą pauzy do 15:30? 
Przyjemnego, spokojnego dnia życzę 
07 sierpnia 2020 13:42 / 3 osobom podoba się ten post
Gusia29

Witam w upalne południe. Już po  obiedzie, babcia śpi a ja leżę na kanapie z uniesionymi  nogami, bo jakieś ciężkie się zrobiły. 
Rano nic nie piszę, bo chcę do pauzy ogarnąć to wsztstko, co normalnie w ciągu całego dnia robię. Żeby zdążyć przed największym upałem. 
Teraz zastanawiam się co zrobić z resztą pauzy do 15:30? 
Przyjemnego, spokojnego dnia życzę :angel3:

A co robić. Leżeć. Moje też odpoczywają po obiedzie. Ja popijam kawkę mrożoną bo innej to nie da rady pić.  Wiatrak mnie chłodzi i leżę. Potem podam im ciasto i kawkę i znowu nic nie robienie do kolacji. 
07 sierpnia 2020 14:10 / 3 osobom podoba się ten post
A ja na zewnątrz przy stoliku delektuje się tym...

W Penny mrożona tylko 49 c., więc super. Stolik mam tak ustawiony, że przez cały dzień nie ma tu słońca, więc w cieniu siedzę. 
07 sierpnia 2020 14:54 / 3 osobom podoba się ten post
Kurcze byłam na zakupach w pauzie i przyjechałam prawie ugotowana, mam blisko bo rowerkiem to 4-5 min. Na taras nie idzie wyjść bo żar do wieczora,ale z drugiej strony domu mam cień i tam sobie wychodzę na cygareta. Teraz koniec pauzy bo do 15,00 więc zmykam 
07 sierpnia 2020 15:28 / 4 osobom podoba się ten post
07 sierpnia 2020 16:06 / 3 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo: mija mi właśnie tydzień na zleceniu Margaretka w normie , tylko te upały 
07 sierpnia 2020 16:09 / 3 osobom podoba się ten post
Dziękuję serdecznie za wyrazy współczucia i słowa otuchy ! Moja Mama żyła od 2016 na kredyt, jej każdy dzień z nami był podarowany . Niby o tym wiedzieliśmy . Ale i tak jest cholernie ciężko teraz .