Powitajki przy kawie 62

08 sierpnia 2020 06:29 / 4 osobom podoba się ten post
Dzień dobry w sobotę  Zaraz wychodzę  na spacer ...bo od 8.30 przejmuje  babcię, na 24godz.Miłego dnia życzę  Wszystkim
08 sierpnia 2020 06:30 / 5 osobom podoba się ten post
Witam sobotnio.
Dziś rano, po śniadaniu jadę na zakupy, bo potem będzie strasznie prażyć.
Miłego dnia wszystkim.
08 sierpnia 2020 07:08 / 6 osobom podoba się ten post
Witam serdecznie.  Dziś kolejny dzień prazuchy słonecznej. Oj będzie gorąco. Do tego muszę seniorów zawieść do fryzjera. Nie dość, że auto mi zmienili to i fryzjera też ma w innym miejscu. Stres jak cholera. Może dam radę. Trzymajcie kciuki. Dla Was miłego i spokojnego dnia i pijcie dużo wody, żeby się nie odwodnić. 
08 sierpnia 2020 07:19 / 6 osobom podoba się ten post
Wszystkim bezstresowej soboty!!!!Ostatnia sobota!!!!
08 sierpnia 2020 07:24 / 7 osobom podoba się ten post
Dzień dobry
U mnie do środy ma być tak gorąco. Ale cóż, cieszmy się tym. Bo przyjdą mrozy i tęsknić będziemy za ciepełkiem. 
Miłego dnia
08 sierpnia 2020 07:25 / 5 osobom podoba się ten post
Witam wszystkich serdecznie  i życzę spokojnego bezstresowego dnia  Teraz wietrzę mieszkanko bo jest chłodził a potem zamykam wszystkie okna i drzwi bo będzie skwar  trzeba siedzieć przy zasuniętych roletach. Musimy jakoś wytrzymać te parę dni tylko ile? Dużo pijmy i chłodźmy się lodami.
08 sierpnia 2020 08:01 / 5 osobom podoba się ten post
Dzień dobry wszystkim, jeszcze rześko, świeżo i radośnie 
Spokojnego, przyjemnego dnia 
08 sierpnia 2020 08:01 / 6 osobom podoba się ten post
Dzień dobry, spokojnej soboty życzę 
08 sierpnia 2020 09:32 / 5 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo
08 sierpnia 2020 09:58 / 5 osobom podoba się ten post
Witajcie witajcie. Znów żar będzie się lał z nieba. Pewnie każdy z nas lubi piękną pogodę ale takie upały to jednak nie dla mnie. Miłego dnia wam życzę  a z drugiej strony to w taki dzień najprzyjemniejsza rzecz to 
08 sierpnia 2020 10:17 / 3 osobom podoba się ten post
pulpecja86

Witajcie witajcie. Znów żar będzie się lał z nieba. Pewnie każdy z nas lubi piękną pogodę ale takie upały to jednak nie dla mnie. Miłego dnia wam życzę :aniolki: a z drugiej strony to w taki dzień najprzyjemniejsza rzecz to :piknik1:

Ten piknik to chyba w pomieszczeniu z klima bo inaczej to nawet pod parasolem nie da się wytrzymać. 
09 sierpnia 2020 04:59 / 7 osobom podoba się ten post
Witam Was serdecznie.  Duchota taka mimo okien o tworzonych i brzeczacego wiatraka nie da się wytrzymać i nic że spania.  Dla mnie za wcześnie jeszcze ale jak ktoś ma ochotę to proszę bardzo kawka zaparzoną  Spróbuję jeszcze przyłożyć głowę do poduszki ale czy mi się uda? Dla Was spokojnego dnia życzę do poczytania później. 
09 sierpnia 2020 06:18 / 6 osobom podoba się ten post
Witam się i ja niedzielnie.
U mnie też duchota, ale ja twardo na flohmarkt ruszam. Na szczęście jest blisko - 4 km od mojego tymczasowego domku.
Miłego dnia ludu pracujący i urlopujący.
09 sierpnia 2020 07:08 / 6 osobom podoba się ten post
Wszystkim miłej,bezstresowej niedzieli!!!Nadszedł czas,aby dzisiaj,razem z Malgi zaśpiewać-"Ta ostatnia niedziela"!!!!!
09 sierpnia 2020 07:18 / 5 osobom podoba się ten post
Witajcie! U mnie dzisiaj pochmurnie,więc w planach  rower:jazda na rowerze.Spokojnej niedzieli kochani