Powitajki przy kawie 62

09 sierpnia 2020 07:22 / 6 osobom podoba się ten post
Dzień dobry wspaniałej niedzieli wszyskim bez wyjątku 
09 sierpnia 2020 07:39 / 5 osobom podoba się ten post
I ja się przyłączę do niedzielnych powitajek 
Witajcie, życzę pięknej niedzieli
Dziś mały arbajcik, dziadek kąpiel przeniósł z wczoraj na dziś, ale żaden problem. Tak tu czasu mam co niemiara. 

09 sierpnia 2020 08:10 / 4 osobom podoba się ten post
Dzień dobry wszystkim w niedzielę już poczyniony mój prysznic bo wstałam oblana potem,herbatka wypita i wietrzę mieszkanie bo narazie jest chłodził. Pdp jeszcze śpi więc jej nie budzę mamy przecież czas cały dzień.Miłego dnia życzę i bezstresowego ja już liczę dni do koń Ca i wychodzi mi że jeszcze 10 z dniem wyjazdowym,a nie wiem czy rano czy popołudniu będzie bus .
09 sierpnia 2020 08:18 / 5 osobom podoba się ten post
Witam w niedzielny poranek 
Niebo zachmurzone i sama nie wiem kiedy ostatni raz się cieszyłam, że słońce od  rana nie świeci. Babcia jeszcze chce poleżeć, a ja wietrzę dom i siebie po dusznej nocy. Wiatr zaczyna lekki taniec z liśćmi na drzewach, coś wisi w powietrzu, chyba zapowiadana burza. 
Przyjemnej niedzieli życzę 
09 sierpnia 2020 09:24 / 3 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo tak niedzielnie u mnie też słońce świeci jakby mniej .
09 sierpnia 2020 11:58 / 4 osobom podoba się ten post
Witam was słonecznie. Oby chociaż dla Was ten dzień przebiegał miłość bezstresowo :/
09 sierpnia 2020 14:14 / 3 osobom podoba się ten post
ewita

Wszystkim miłej,bezstresowej niedzieli!!!:kwiatek dla ciebie:Nadszedł czas,aby dzisiaj,razem z Malgi zaśpiewać-"Ta ostatnia niedziela"!!!!!:zespol muzyczny1:

Flohmarkt zaliczony, euroki wydane. Ciekawe kto mnie do auta zapakuje?

09 sierpnia 2020 14:17 / 4 osobom podoba się ten post
Witam popołudniudzień mija spokojnie dopołudnia udało sie wyskoczyć na basen i trochę pomoczyć ....bardzo przyjemnie minęło....teraz pauza po obiedzie....może wieczorem runda po lesie,tylo tam jest przyjemnie Miłego reszty dnia
10 sierpnia 2020 05:46 / 7 osobom podoba się ten post
Witam Was w poniedziałek.  Zaczynam drugi ( dopiero) tydzień na tym zleceniu . Oby spokojnie to dotrwam do końca.  Noc gorąca, nadal nie ma czym oddychac. Okna po otwierane ale chłodu nie czuć w ogóle. Wam życzę spokojnego dnia a dla tych co rano preferują kawkę proszę bardzo.  
10 sierpnia 2020 05:59 / 6 osobom podoba się ten post
Witam poniedziałkowo.  Mój ostatni na tym zleceniu.
Miłego dnia wszystkim.
10 sierpnia 2020 07:05 / 7 osobom podoba się ten post
Dzień dobry 

Trochę się ochłodziło, ale znowu ma być gorący dzień.

Życzę Wam miłego, spokojnego dnia 
10 sierpnia 2020 07:10 / 6 osobom podoba się ten post
Wszystkim miłego,bezstresowego poniedziałku!!!Ostatni poniedziałek- pojutrze opuszczam to urocze miejsce na końcu świata!!!!
10 sierpnia 2020 08:04 / 7 osobom podoba się ten post
Witam w nowym tygodniuw nocy powiało ,pokropiło i dalej dusznopopijana w oczekiwaniu na rehabilitantkę.Miłego dnia
10 sierpnia 2020 08:05 / 7 osobom podoba się ten post
Dzień dobry w duszny poniedziałek ale nie ma słońca więc może deszczyk spadnie,pootwierałam wszystkie okna i taras,nagle poczułam smród myślałam że to ja tak śmierdzę idę na taras a to z dworu od koni bo tu niedalego są stadniny koni,kilka ich jest, ulżyło mi że to nie odemnie alei tak wzięłam prysznic. Spokojnego dnia wszystkim  i bezstresowego, 
10 sierpnia 2020 09:10 / 6 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo słońce jeszcze tak nie pali . Może będzie chłodniej .?