Powitajki przy kawie 62

05 września 2020 16:05 / 1 osobie podoba się ten post
dorotee

Dzień dobry Opiekunkowo:chaplin: udanej soboty!

To masz dziś imieniny? 
05 września 2020 16:41 / 1 osobie podoba się ten post
Luke

To masz dziś imieniny? :-)

Nie , dlaczego? Obchodzę 6 lutego, tak na przyszłość
05 września 2020 16:44
dorotee

Nie , dlaczego? Obchodzę 6 lutego, tak na przyszłość:-)

To ok, tak mi wskazał kalendarz Chyba z reguły obchodzi się pierwsze po urodzinach, jak dobrze pamiętam
05 września 2020 16:45 / 1 osobie podoba się ten post
Luke

To ok, tak mi wskazał kalendarz:-) Chyba z reguły obchodzi się pierwsze po urodzinach, jak dobrze pamiętam

Raczej tak 
05 września 2020 16:46 / 2 osobom podoba się ten post
Dziadek w domu? Gdzie Ty teraz pracujesz? Jeszcze nie wyczytałam?
05 września 2020 16:52 / 2 osobom podoba się ten post
W domu. A ja drugi raz w Oberhausen. I ostatni. Duszę się w jednym miejscu, choćby nie wiem, jak najspokojniejsze to miejsce było
05 września 2020 17:01 / 2 osobom podoba się ten post
Luke

W domu. A ja drugi raz w Oberhausen. I ostatni. Duszę się w jednym miejscu, choćby nie wiem, jak najspokojniejsze to miejsce było:-)

No proszę , a ja od 11 2018 u Margaretki a planowałam zostać skoczkiem .n
05 września 2020 17:41 / 2 osobom podoba się ten post
Luke

W domu. A ja drugi raz w Oberhausen. I ostatni. Duszę się w jednym miejscu, choćby nie wiem, jak najspokojniejsze to miejsce było:-)

No wiem o czym mówisz. Jestem tutaj 3 raz a czy tutaj wrócę. Może jeszcze w październiku. Potem raczej nie. Też już się tutaj dusze. 
05 września 2020 18:28 / 4 osobom podoba się ten post
Luke

Może właśnie ze zbyt nudnawo i spokojnie i mało atrakcji z pdp typu... Wyłapywanie go z ogródka jak biega nago i krzyczy że kocha zycie.. 
05 września 2020 19:34 / 4 osobom podoba się ten post
Clio

Może właśnie ze zbyt nudnawo i spokojnie i mało atrakcji z pdp typu... Wyłapywanie go z ogródka jak biega nago i krzyczy że kocha zycie:lol3::lol1:.. 

Ja też kocham życie i pciowe też
05 września 2020 20:08 / 3 osobom podoba się ten post
Clio

Może właśnie ze zbyt nudnawo i spokojnie i mało atrakcji z pdp typu... Wyłapywanie go z ogródka jak biega nago i krzyczy że kocha zycie:lol3::lol1:.. 

No dokładnie, w d...ach nam się poprzewracało- też mam dobrze i też chcę zmienić- bo za dlugo. Między innymi. Bo o czasy przyjazdów mogłabym powalczyć, gdyby mi zależało. Ale, jak już wcześniej dyskutowaliśmy- nie zależy.
05 września 2020 20:49 / 4 osobom podoba się ten post
Werska

No dokładnie, w d...ach nam się poprzewracało- też mam dobrze i też chcę zmienić- bo za dlugo. Między innymi. Bo o czasy przyjazdów mogłabym powalczyć, gdyby mi zależało. Ale, jak już wcześniej dyskutowaliśmy- nie zależy.

Problem człowieka dobrobytu wszystko ma i tak jest lekko niezadowolony . 
Ja chwilowo przyjęłam inna strategię . Zapusculam korzenie 
Zapisałam się do biblioteki , na jogę w parku , chodzę na śniadanie kobiet - wszystko aktualnie odwołane . Tylko rower x tubylcami pozostał . 
Nie mogę powiedzieć , że czuje się jak u siebie w domu , ale jakaś namiastka . 
05 września 2020 21:02 / 3 osobom podoba się ten post
Werska

Przynajmniej to na plus że możemy co zlecenie wybierać i być w innym miejscu hehe i przebierac w seniorach
05 września 2020 21:22 / 3 osobom podoba się ten post
Clio

Przynajmniej to na plus że możemy co zlecenie wybierać i być w innym miejscu hehe i przebierac w seniorach:lol3:

Tylko czasami możemy wpaść z deszczu pod rynnę. 
05 września 2020 21:32 / 3 osobom podoba się ten post
Dusia1978

Tylko czasami możemy wpaść z deszczu pod rynnę. :-)

No to już ryzyko 'skoczkowe   np tak jak mi się zechciało rekreacji i pojechałam w nowe miejsce i 1 w firmie czyli nieznane i co 3 h przewracanko np i inne co mi się pisać jyz nie chce