04 września 2020 05:26 / 4 osobom podoba się ten post
Witam spiace grono, koszmara mialam I sie obudzilam. Dobrze, ze to byl tylko sen.Kawa juz zaparzona, a mnie cos dekiel boli po wczorajszych zakupach I spacerze bulwarem nad rzeka. Potem dostalam troche popalic, no dzis przychodzi pan do mycia okien I musialam pousuwac wszystkie bibeloty I kwiatki z parapetow, a uwierzcie -troche tego jest. No, to narka aniolki ??☕???
04 września 2020 05:41 / 5 osobom podoba się ten post
Hej ! I ja już nie śpię leżę i dumam.....Dzisiaj wolny dzień, więc rowerek w planie.Odwiedzę znajomą opiekunek z sąsiedniej miejscowości A i może zaliczony basen...Miłego dnia życzę nam Wszystkim
04 września 2020 06:38 / 5 osobom podoba się ten post
Witam wszystkich. Piątek weekendu początek. jeszcze 4 takie weekendy. Tymczasem zaraz trzeba wstawać i się ogarnąć. Dziś dzień zakupów więc znowu na 2 godzinki wybywam z domu. Dla Was spokojnego dnia.
04 września 2020 07:46 / 4 osobom podoba się ten post
Dzień dobry. Dziś od rana ruch- rano prysznic, potem konsultacje związane z kremem- czy taki sam, a zaraz do roboty- dzień "gospodarczy". To kawę jeszcze popijam i jak pdp zacznie śniadanie ja ruszam z odkurzaczem...
04 września 2020 11:27 / 4 osobom podoba się ten post
Znów , ale nawet dobrze, bo jak mi córka pdp mówiła,, warzywa są małe i krótkie i że woda potrzebna. Pdp leży, bo plecy go bolą, Pflege zmieniła opatrunek i tak czas do obiadu, a potem odpoczynek