Powitajki przy kawie 62

04 września 2020 13:52 / 1 osobie podoba się ten post
Grabowiec26

Dzień dobry 
W koncu jestem na stanowisku pracy 
Pozdrawiam Szanowne Forum .

?
04 września 2020 15:14 / 5 osobom podoba się ten post
Cześć  wszystkim,  w maju wróciłam  do domku,  lato pracowałam  przy swojej  sezonowej  firmie,  jutro  lecę na tygodniowy urlop z córką.  Po powrocie  będę  musiała  się gdzieś  zaczepić. 
Będę szukała  czegoś może znów  na północy,  żeby mieć  niedaleko. Ostatnio  byłam w Kiel, pierwszy raz  i akurat  podopieczna  zmarła. 
Tamta firma  dała mi propozycje ale  nie bardzo  mi odpowiadały,  pozatym  nie płacą  kokosów.
Pozdrawiam serdecznie i życzę  miłego dnia ??
04 września 2020 15:46 / 2 osobom podoba się ten post
Marilyn, również pozdrawiam
04 września 2020 20:36 / 1 osobie podoba się ten post
04 września 2020 20:38 / 3 osobom podoba się ten post
Gnom

Dobry wieczór :)
05 września 2020 05:27 / 5 osobom podoba się ten post
Pozdrawiam sobotnio, moja  pierwsza  na turnusie. Sniĺo  mi sie, ze uczylam sie jezdzic -a, ze ja w yum temacie calkowite  beztalencie, to I obudzilam sie ze strachu. Dzis kolejny dzien jak co dzien. Biore sie za kawe  a Wam  zycze milej, slonecznej soboty
05 września 2020 06:51 / 3 osobom podoba się ten post
Maluda

Pozdrawiam sobotnio, moja  pierwsza  na turnusie. Sniĺo  mi sie, ze uczylam sie jezdzic -a, ze ja w yum temacie calkowite  beztalencie, to I obudzilam sie ze strachu. Dzis kolejny dzien jak co dzien. Biore sie za kawe  a Wam  zycze milej, slonecznej soboty:kwiaty_serca:

Na rowerze czy autem ? Rowerem chyba umiesz? Bo ja znam takie kobiety, które nie umieją na rowerze, na nawet go nigdy w życiu nie miały i nie próbują się uczyć rowerem a o aucie to już w ogóle nie ma mowy. Powiem tak. Ja bez auta i roweru nie wyobrażam sobie życia. Po pierwsze, że mieszkam na wsi i pierwszy sklep jest 8 km, a po drugie mieszkam w pięknych kraj obrazach lubelszczyzny koło Naleczowa i ścieżki rowerowe same zapraszają do jazdy rowerowej. 
05 września 2020 06:55 / 5 osobom podoba się ten post
Witam serdecznie.  Dziś śpimy dłużej bo ani ogrodnik ani sprzątaczka nie przychodzi więc bramy nie muszę otwierać. Jedynie później spacerek po gazety i reklamy sklepowe..  Zakupy wczoraj zrobione wiec nigdzie też dziś nie wyruszamy. Wam życzę spokojnego i pogodnego dnia i zapraszam na kawkę. 
05 września 2020 07:01 / 5 osobom podoba się ten post
Dusia1978

Na rowerze :jazda na rowerze1:czy autem :ferrari:? Rowerem chyba umiesz? Bo ja znam takie kobiety, które nie umieją na rowerze, na nawet go nigdy w życiu nie miały i nie próbują się uczyć rowerem a o aucie to już w ogóle nie ma mowy. Powiem tak. Ja bez auta i roweru nie wyobrażam sobie życia. Po pierwsze, że mieszkam na wsi i pierwszy sklep jest 8 km, a po drugie mieszkam w pięknych kraj obrazach lubelszczyzny koło Naleczowa i ścieżki rowerowe same zapraszają do jazdy rowerowej. :jazda na rowerze:

Autem oczywiście, bo miałam problemy z kierownicą. Rowerem praktycznie jeżdżę całe życie. Dopiero jak mi się miasta zachciało, Piotr wozi mi dupsko autem, no i się przytyło 
05 września 2020 07:29 / 5 osobom podoba się ten post
Dzień dobry milutkiego dzionka życzę wszystkim 
05 września 2020 07:41 / 5 osobom podoba się ten post
Dzień dobry wszystkim 
Padało w nocy, teraz się przejaśnia. I jest ciepło... W miarę. 
Nocka trochę zarwana, ale pdp lepiej się czuje. Niech sami podejmują decyzję. Tylko smutno trochę, bo dzisiaj zauważyłem pierwsze objawy demencji. Cóż, ale taki wiek, ma swoje latka dziadek.
Miłego dnia Opiekunkowo 
05 września 2020 07:56 / 4 osobom podoba się ten post
Dzień dobry o poranku! Deszcz siąpi, to nie wiem, o której uda mi się wyjść na spacer. Trzeci dzień tak pada, nie chce mi się już w domu siedzieć. Dobrze, że nie planowałam dalszych wyjazdów, w taką pogodę i tak by mi się nie chciało...
05 września 2020 07:59 / 4 osobom podoba się ten post
Dusia1978

Na rowerze :jazda na rowerze1:czy autem :ferrari:? Rowerem chyba umiesz? Bo ja znam takie kobiety, które nie umieją na rowerze, na nawet go nigdy w życiu nie miały i nie próbują się uczyć rowerem a o aucie to już w ogóle nie ma mowy. Powiem tak. Ja bez auta i roweru nie wyobrażam sobie życia. Po pierwsze, że mieszkam na wsi i pierwszy sklep jest 8 km, a po drugie mieszkam w pięknych kraj obrazach lubelszczyzny koło Naleczowa i ścieżki rowerowe same zapraszają do jazdy rowerowej. :jazda na rowerze:

Po 40-tce uczyłam się jeździć rowerem, jak mnie synowie zaszantażowali, że żadnymi empekami nad jeziora ze mną jeździć nie będą A pływać uwielbiam. To co było robić- na starym składaku teściowej się uczyłam...
05 września 2020 09:06 / 3 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo udanej soboty!
05 września 2020 12:58 / 6 osobom podoba się ten post
Witam z domu  
Urlop, ciągle coś się dzieje, nawet niespecjalnie piękna pogoda nie daję rady popsuć humoru. 
Rzadko piszę, ale podczytuję Was 
Pozdrawiam i pięknego weekendu życzę