Powitajki przy kawie 63

28 grudnia 2020 08:29 / 4 osobom podoba się ten post
Dzień dobry, szczególnie dobrego dnia dla Maludy  wszystko się ułoży, agentura na siłę ciebie nie zatrzyma, 2 tyg. wypowiedzenie i adieu. Przykre jak pdp-ni nie doceniają tego jak się staramy i że często ranią nasze uczucia poprzez świadomą złośliwość, okropnie smutne to jest Wiatr nareszcie ustał słychać tylko jak strażaki sprzątają połamane drzewa w parku obok, dało wczoraj popalić, oj dało. Następne dni bez wiatru za to śnieg z deszczem przez cały dzień, nic mnie nie powstrzyma i zaraz lecę do Edeki kości rozprostować, bo już na kanapę patrzeć nie mogę Wam miłego dnia 
28 grudnia 2020 08:34 / 2 osobom podoba się ten post
Maluda

Doberek w ostatni poniedziałek roku.Siorbie kawę,za oknem mróz.Czekam do 10 tej,bo potem pewnie gorąca linia z firmą i namawianie mnie lub....straszenie do pozostania.Nie,jestem już zdecydowana,a wczorajszym gwoździem do trumny, był kategoryczny zakaz seniora-zjedzenia jajka na kolację,mam jeść to,co on.Moze wyda się to wam śmieszne,ale uwierzcie,do śmiechu mi nie było.Pa,do popisania później.Spokojnego dnia Opiekunowo ??☘️

Dyskusja w temacie Koronawirus 2.

Cham, burak i prostak na całego. 
28 grudnia 2020 08:38 / 4 osobom podoba się ten post
Witam się i ja.  Już po kawie  i kawałek Sernikia zjadłam. Potem do sklepu rusze bo marzy mi się bułka z masłem. Pranie dziś robię bo się na zbierało i żurek gotuje bo wędliny też sporo jest. U mnie wieje, że drzewa łamie. Wam życze Spokojnego i dobrego dnia. 
28 grudnia 2020 09:10 / 6 osobom podoba się ten post
Witam Opiekunkowo Jestem  w busie...jadę  na drugą  stronę  mocy Miłego dnia kochani 
28 grudnia 2020 09:42 / 5 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo powoli czas zacząć odliczanie
28 grudnia 2020 09:42 / 3 osobom podoba się ten post
Damessa

Witam Opiekunkowo :-)Jestem  w busie...jadę  na drugą  stronę  mocy :-)Miłego dnia kochani :ferrari:

Szczęśliwie dojedź do celu
28 grudnia 2020 11:04 / 3 osobom podoba się ten post
Luke

Uff, już po Świętach. Nie żebym narzekał, bo nie ma na co. Ot co, kolejne dni odliczamy. Zaraz uruchamiam :jade: i też ludzików niemieckich zobaczyć w maskach:smiech2:
Czasami przy kasie opadnie mi z twarzy maska, tak że nos mam odsłonięty, to grzecznie zwracają uwagę. O odstępie też. Ale nie ma :klotnia::lol2:
Życzę Wam miłego dnia :buziaczki:

ufff , ze po świętach ...? ok w domu ,bo na szteli to przecież szystko jedno czy nie?
28 grudnia 2020 11:09 / 5 osobom podoba się ten post
Witajcie!
Przed śwętami i w same święta nie miałam się jak odezwać, byłam zarobiona na amen ;/
Mam nadzieję, że ci co na wyjeździe przeżyli swięta w spokoju :)
Ja znów zalatanam, idę na herbatkę do tej miłej starszej Pani, potem shoping, wyprze się zaczęły, trzeba skorzystać, a jak nie stacjonarnie, to obkupię się na Allegro <3
Życzę Wam dobrego tygodnia, u mnie wichury szaleją, ale nie jest zimno - taki plusik.
Buziaki dla wszystkich!
28 grudnia 2020 13:26 / 3 osobom podoba się ten post
Pauza... Nawet babcia na nią mnie wygania
No dobra, dobra.. Odpowiedzialem
Żartowałem 
Prześpię się trochę, bo jutro jadę po obiadku do miasta. Napoje kupić, dla siebie coś na Nowy Rok. Chociaż tu mają chyba z pięć szampanów. Drinkują, gdy córka przyjeżdża. Jest ok
28 grudnia 2020 14:23 / 3 osobom podoba się ten post
Luke

Szczęśliwie dojedź do celu:aniolki:

Dojechałam
29 grudnia 2020 04:29 / 6 osobom podoba się ten post
Ja mam, moje drogie,  debiut z parą  od 6 stycznia.  Jadę inie wiem co będzie,  niby obydwoje  mobilni, pierwsza pomoc z Europy  wschodniej, mam jedną  dobrą  cechę,  że dostosowuję  się do każdych  warunków. Niestety  portfel pusty,  w nadmorskim kurorcie  pracy  brak, więc jadę  trzeci raz. 6 tygodni  zleci,  jak zwykle  za zwierzakami  będę  tęsknić,  córka  daje  popalić  to od  niej odpocznę. Ach, życie. 
29 grudnia 2020 05:30 / 6 osobom podoba się ten post
.  Doberek wtorkowo.Pachnie świeżo zmieloną kawą,mam jeszcze dużo czasu do wstawania nie ma co się spieszyć...Wszystkim życzę bezstresowego dnia.Pochwale się jeszcze-u mnie za oknem, biało ❄️⛄❄️?
29 grudnia 2020 06:26 / 5 osobom podoba się ten post
Witam wtorkowo
Wieczorem musiałam sobie rumianku zaprzyć, bo coś mi oko łzawi i swędzi. Zrobilam sobie okład i wyglądam jak pirat
Miłego dnia wszystkim
29 grudnia 2020 07:13 / 5 osobom podoba się ten post
Dzień dobry pojutrze już Sylwester, pożegnamy bieżący roczektymczasem spokojnego dzionka życzę wszystkim 
29 grudnia 2020 07:20 / 5 osobom podoba się ten post
Dzień dobry we wtorek

Sucho, bez opadów, ale chłodno. Na zewnątrz, bo w domu mam ciepełko, a w pokoju mogę chodzić nawet bez "majtków" 
 Czas do obowiązków powoli ruszać, zapowiada się spokojny dzionek, zresztą jak zawsze tutaj... Takie moje wczasy, płatne przez pracodawcę

Miłego dnia