Powitajki przy kawie 63

30 grudnia 2020 05:49 / 4 osobom podoba się ten post
.  Doberek srodowo i tradycyjnie, środa minie-tydzien zginie.Po wczorajszych wrażeniach ze skoczni w Obersdorfie mam szaloną satysfakcję z drugiego miejsca Kamila Stocha.Senior aż podskakiwał z nerwów na fotelu.Teraz czas na dużą czarną i popracować trochę też by wypadało.Spokojnego dnia Opiekunowo ???☘️
30 grudnia 2020 06:05 / 4 osobom podoba się ten post
Witam i ja środowo w środku tygodnia, ale w końcówce miesiąca i roku.
Środa przeleci - tydzień obleci, a w tym wypadku i miesiąc i rok caluśki.
Miłego dnia wszystkim

30 grudnia 2020 06:07 / 2 osobom podoba się ten post
Kamaa84

Wp Pilot jest na abonament , cda to same filmy glownie stare i to nie wszystkie.

Kiedyś to było.....   player za 20 zl , ipla darmowa .a ter ściągają i nie ma co oglądać. 

?

Ja mam darmowy - do 3 przełączeń kanałów, więc swój ulubiony serial mogę obejrzeć
30 grudnia 2020 06:49 / 4 osobom podoba się ten post
Dzień dobry jutro Sylwester, w pracy trochę inaczej, ale minie mam nadzieję w optymistycznym nastroju spokojnego dzionka 
30 grudnia 2020 07:18 / 3 osobom podoba się ten post
Dzień dobry. ? chociaż Słońca☀ nie ma bo pochmurno. Środa już jest więc do końca tygodnia szybko zleci. Spokojnego dnia. 
30 grudnia 2020 08:14 / 5 osobom podoba się ten post
Dzień dobry w środę 
Dziś mam wolne od wyjazdu do piekarni, jak zawsze, gdy siostra F. przyjeżdża.
Czas szybciutko minie, a dopiero jutro rano chcę na małe zakupki pojechać.
Tak więc dziś nie wyruszam nigdzie. 
Cóż, bywajcie do później.
Miłego dnia 
30 grudnia 2020 08:44 / 4 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo butelką już się chłodzi.
30 grudnia 2020 08:52 / 5 osobom podoba się ten post
Dzień dobry wszystkim Moja  PDP dzisiaj kończy  93 lata...Dzisiaj nam wolny dzień  i wysiadam  na rower.Milego  dnia  
30 grudnia 2020 10:09 / 3 osobom podoba się ten post
Szczecin wita słonecznik aczkolwiek mroźne. Waśnie uwagę się do weterynarza zakupić pigułki dla psów na Sylwestra. Miłego i Spokojnego dzionka
31 grudnia 2020 05:26 / 3 osobom podoba się ten post
Witam czwartkowo, w ostatni dzień roku.
Dobrze, że już się kończy ten bardzo dziwny rok.
Miłego dnia wszystkim
31 grudnia 2020 05:58 / 4 osobom podoba się ten post
Doberek sylwestrowo, widzę że dzisiaj Malgi mnie ubiegłą?Byłam zajęta szukaniem kartki noworocznej,ale żadna mi się nie spodobała.Kochani, zdrowia, uśmiechu,pracy,która Nas satysfakcjonuje i Wszystkiego dobrego w Nowym 2021Roku.
31 grudnia 2020 06:41 / 7 osobom podoba się ten post

Tradycyjnie w ostatni dzień roku ta piosenka... 

... To był rok, dobry rok, 
Z żalem dziś żegnam go.
Miejsce da nowym dniom,
Stary rok, dobry rok...

Czy aby dobry rok ? Zresztą, sami oceńcie... Pod swoim kątem
Jedno jest pewno, wkraczamy w następny rok, może w spokojniejszy
Dzień dobry 

Życzę Wam wszystkim spokojnego i miłego dnia

31 grudnia 2020 07:10 / 6 osobom podoba się ten post
Witam w ten ostatni dzień roku Dzisiaj mój dyżur...trochę więcej pracy w kuchni.Jaki był  mijający  rok?Pandemia,odejście  bliskiej  osoby...Ale też  rok inwestycji. Założyłam  fotowoltaikę i bardzo się cieszę Miłego, spokojnego dnia życzę nam Wszystkim 
31 grudnia 2020 07:34 / 6 osobom podoba się ten post
Dzień dobry ja też powitam Was Sylwestrowospokojnego dnia i przyjemnego wieczoru
31 grudnia 2020 09:15 / 6 osobom podoba się ten post
Luke dzięki za przypomnienie tej piosenki ''Czerwonych gitar'' Dzień dobry Wam w starym roku jeszcze  Dla mnie nie był łaskawy, ani dla moich bliskich i przyjaciół, dla wszystkich był trudny, ale trzeba przyznać wyjątkowy i już na zawsze zostanie w naszej pamięci. Jak sięgnę pamięcią wstecz to nasza generacja doświadczyła wielu ciekawych zjawisk, politycznych, technicznych, a nawet meteorologicznych  i generalnie to mamy farta żyjąc w tak ciekawych czasach. Jak zawsze patrzę z nadzieją na nadchodzący rok. Wam i sobie życzę zdrowia, optymizmu, radości z dnia codziennego, spełnienia marzeń wszelakich i konsekwencji w dążeniu do nich