Powitajki przy kawie 63

26 grudnia 2020 04:02 / 5 osobom podoba się ten post
Witam wszystkich sobotnio i świątecznie.
Mimo, że dostałam w sumie dwa prezenty to jakoś nie czuję magii tych świąt
Dobrze, że dziś ostatni dzień i u nas nie ma już zaplanowanych żadnych wizyt.
Spokojnego dnia - zwłaszcza tym w pracy.
26 grudnia 2020 06:28 / 5 osobom podoba się ten post
Doberek Opiekunowo, przysnęło mi się troszkę.Prezentu żadnego nie dostałam niestety,a nawet musiałam oddać czekoladę, którą senior kazał mi sobie kupić.Powiedzial, że za droga i takie,to mam kupować ze swoich.Pieniadze mu oddałam,ale czar świat prysnął na amen.Lece po kawę,spokojnego dnia dla Wszystkich
26 grudnia 2020 07:54 / 6 osobom podoba się ten post

Witam serdecznie i życzę miłego, pogodnego dnia
26 grudnia 2020 08:00 / 5 osobom podoba się ten post
Maluda

Doberek Opiekunowo, przysnęło mi się troszkę.Prezentu żadnego nie dostałam niestety,a nawet musiałam oddać czekoladę, którą senior kazał mi sobie kupić.Powiedzial, że za droga i takie,to mam kupować ze swoich.Pieniadze mu oddałam,ale czar świat prysnął na amen.Lece po kawę,spokojnego dnia dla Wszystkich:odpoczynek_kominek:

Zachowanie twojego Pdp-nego, no cóż mało śmieszne, a nawet żałosne. Tą ich mentalność czasami ciężko zrozumieć, prezenty to jedno, ale dobre słowo jest za darmo i też czasem ciężko im przez gardło przechodzi Ja synkowi tylko wspomniałam że może by po czekoladzie dla Pflege przygotować, a on szczerze zdziwiony, mają za dni świąteczne ekstra płacone, więc nie ma powodu im jeszcze coś dawać. W poprzednim miejscu było zgoła inaczej, tam dziadek rozdawał pieniądze na lewo i prawo, aż do przesady. Z resztą to jak wszędzie, tam gdzie mniej zamożnie to ludzie chętniej się dzielą, szkoda nerwów na pierdoły i oby do przodu. A tak przede wszystkim, dobrego dnia bardzo Ludzie kochane

26 grudnia 2020 08:01 / 6 osobom podoba się ten post
Dzień dobry spokojnego, kolejnego dzionka życzę 
26 grudnia 2020 08:04 / 5 osobom podoba się ten post
Maluda

Doberek Opiekunowo, przysnęło mi się troszkę.Prezentu żadnego nie dostałam niestety,a nawet musiałam oddać czekoladę, którą senior kazał mi sobie kupić.Powiedzial, że za droga i takie,to mam kupować ze swoich.Pieniadze mu oddałam,ale czar świat prysnął na amen.Lece po kawę,spokojnego dnia dla Wszystkich:odpoczynek_kominek:

Ty poważnie z tą czekoladą. ? Nie potrafię sobie wyobrazić takiego zachowania, w głowie się nie mieści. Nie przejmuj się, ale rozumiem że jest Ci bardzo przykro 
26 grudnia 2020 08:07 / 3 osobom podoba się ten post
marta74

Ty poważnie z tą czekoladą. ? Nie potrafię sobie wyobrazić takiego zachowania, w głowie się nie mieści. Nie przejmuj się, ale rozumiem że jest Ci bardzo przykro :aniolki:

Nawet jeśli jest to starszy człowiek i głowa już tak nie pracuje to poprostu szok dla mnie. Jakiś imiona na Maxa ( przeprasza za, słowa). Ja bym powiedziala, ze zjadlam i nie ma bo to prezent był. 
26 grudnia 2020 08:13 / 5 osobom podoba się ten post
Słodkiego lenistwa dzis c. d. Dziś znowu w goście jedzieny i z głowy mam gotowanie. Jutro u nas.  Dobrego dnia dla Was. 
26 grudnia 2020 08:49 / 3 osobom podoba się ten post
Maluda

Jakoś mu z oczu źle nie patrzy, a jednak...
Też bym powiedział, że zjadłem czekoladę, skoro to jako prezent dla Ciebie potraktował.
Na Twoim ja jednak bym z nim ostro zagrał. Dlaczego jesteś fałszywy, pazerny, wredny... Najpierw proponujesz mi kupno czekolady, którą następnie zabierasz, itd....
Jestem bardzo cierpliwy, jednak na chamskie postępowanie zawsze reaguję. Chyba, że podopieczni mają "chorą" głowę, wiadomo o co chodzi. 
26 grudnia 2020 09:31 / 2 osobom podoba się ten post
Luke

Jakoś mu z oczu źle nie patrzy, a jednak...
Też bym powiedział, że zjadłem czekoladę, skoro to jako prezent dla Ciebie potraktował.
Na Twoim ja jednak bym z nim ostro zagrał. Dlaczego jesteś fałszywy, pazerny, wredny... Najpierw proponujesz mi kupno czekolady, którą następnie zabierasz, itd....
Jestem bardzo cierpliwy, jednak na chamskie postępowanie zawsze reaguję. Chyba, że podopieczni mają "chorą" głowę, wiadomo o co chodzi. 

witam,
wpierw trzeba umieć to powiedzieć .
26 grudnia 2020 11:11 / 6 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo udanego świętowania życzę .Ja dzisiaj mam mile odwiedziy , później jedziemy nad Ren. Zanim narodowa kwarantanna nas lekko uziemieni
26 grudnia 2020 21:00 / 5 osobom podoba się ten post
Wesołych  Świąt życzę  
26 grudnia 2020 23:13 / 5 osobom podoba się ten post
Zapomniałam pożyczyć tradycyjnie wsiem zdrowia szczęścia pomyślności ! 
I w ogóle nawzajem. 
U nas nic. 
Trochę winko za bardzo wjechało?
Nie cierpię winiaczy ,ale dziatek tylko to. 
Jedna jedyna sponiewierana Corona stoi i się ociepla . ?  Może na sylwka kupi się normalnego browarka.i się spożyje kulturalnie. 

Z magicznej wigilii nici. 
Był schabowy , jutro bigos odgrzewany kotlet . 

Ze strat to takie że łózko wzięło i się popsuło pod kilogramami . 
A ja jestem jakaś niedojedzona . Ogolnie najadam sie tylko na gotowym .☺

Czekam już na normalny dzień i zakupy zeby się nawpieprzać przekąsek normalnych. 
Nie cierpię śniadania obiadu i kolacji. ?

To tymczasem no nie , ahoj !
27 grudnia 2020 05:49 / 5 osobom podoba się ten post
Witaski niedzielne,ja już przy kawie.Spalo mi się kiepsko i w głowie mam wróbelki.Byle do pauzy,to potem się kimne.Spokojnej,miłej niedzieli ☕?✨☘️
27 grudnia 2020 07:21 / 5 osobom podoba się ten post
Witam serdecznie.  Za oknem mróz i minus 7.  Zaraz wstaje bo dzis gości mamy i muszę szykowac wszystko. 9 osób nas będzie. Nic szczególnego nie robię bo każdy najedzony ale coś tam trzeba zrobić.  Wam życze Spokojnego i pogodnego dnia bo to dalej jakby święta były.