Powitajki przy kawie 66

23 sierpnia 2021 21:18 / 1 osobie podoba się ten post
Nie znalazłem wątku "Kino i film", to może tutaj?

Dla nas żadna nowość.
Czy tylko sam aktor wystarczy, by przedstawić zagubienie i cierpienie w demencji?
Chętnie obejrzę.

23 sierpnia 2021 21:26 / 2 osobom podoba się ten post
23 sierpnia 2021 21:46 / 7 osobom podoba się ten post
Witam wieczorową porą, już z domciu. Wróciłam wczoraj z Sopotu. Jakoś spokojnie bardzo u Was,niby dużo nas, a pisać się nie chce za bardzo?
Spokojnego, przyjemnego wieczoru i dobrej nocy 
23 sierpnia 2021 21:58 / 4 osobom podoba się ten post
Gusia29

Witam wieczorową porą, już z domciu. Wróciłam wczoraj z Sopotu. Jakoś spokojnie bardzo u Was,niby dużo nas, a pisać się nie chce za bardzo?
Spokojnego, przyjemnego wieczoru i dobrej nocy :angel3:

Ech Gusia......   bo słońce trochę za daleko zaszło ??‍♀️
23 sierpnia 2021 22:24 / 3 osobom podoba się ten post
Kamaa84

Ech Gusia......   bo słońce trochę za daleko zaszło ??‍♀️

Ale za to jak pięknie zaszło 
24 sierpnia 2021 06:24 / 6 osobom podoba się ten post
Doberek wtorkowo. No i znowu szaruga za oknem, a wczoraj jednak tak ładnie było. Dzisiaj dzień na luzie, gotować nie muszę, bo jedziemy wieczorem na chińszczyzne. Wczoraj oglądałam Bauer sucht Frau i aż mnie wkurzało jak postępują niektórzy, normalnie jakby byli w haremie i wybierali kolejną huryse na noc. No i tradycyjnie zasnąć nie mogłam. Co muszę jednak przyznać to to, że dni szybko mijają. Trochę to zasługa Antje, bo zabiera czasami mamę na przejażdżkę, a o 20 tej ja już o nic się nie martwię. Bezstresowego dnia Opiekunowo a najpierw... kawa 
24 sierpnia 2021 06:27 / 6 osobom podoba się ten post
Witam opiekunkowo.  Za oknem  czyżby jesień idzie do nas wielkimi krokami? Spokojnego dnia dla nas Wszystkich. 
24 sierpnia 2021 07:24 / 6 osobom podoba się ten post
☀️☀️☀️☀️?

Witam słonecznie i kawusiowo 

Upału nie ma, choć słonka dużo i faktycznie ochłodzenie na miarę wczesnej jesieni. Tak sądzę 

Życzę Wam miłego dnia 
24 sierpnia 2021 08:17 / 5 osobom podoba się ten post
Dzień dobry .
Zimno  nadchodzi wielkimi krokami .Miłego i pogodnego dnia wszystkim życzę 
U mnie na liczniku tylko  9 
Cały czas kombinuję żeby zjechać chociaż 2 dni wcześniej ale chyba się nie uda 
24 sierpnia 2021 08:24 / 5 osobom podoba się ten post
Witam!  Kot nakarmiony,PDP smacznie śpi,kawka pachnie..poleżę jeszcze sobie i poczytam Miłego wtorku  kochani 
24 sierpnia 2021 08:26 / 4 osobom podoba się ten post
Kika67

Dzień dobry .
Zimno :jesien: nadchodzi wielkimi krokami .Miłego i pogodnego dnia wszystkim życzę :buziaki2:
U mnie na liczniku tylko  9 :radosc1:
Cały czas kombinuję żeby zjechać chociaż 2 dni wcześniej ale chyba się nie uda :bezradny:

Tylko 9 dni Tobie zostało. Wytrzymasz. 
24 sierpnia 2021 08:31 / 6 osobom podoba się ten post
Dzień dobry przyjemnego, spokojnego dnia 
24 sierpnia 2021 08:57 / 6 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowono u mnie słońce ☀️
24 sierpnia 2021 09:28 / 7 osobom podoba się ten post
Dusia1978

Tylko 9 dni Tobie zostało. Wytrzymasz. :-)

Muszę ?
Mam propozycję powrotu tutaj w październiku więc jak się zdecyduję to na urlopie będę miała spokojną głowę i szukaniem pracy nie będę musiała się zajmowač .Tutaj mam super układ bo.jestem pierwsza i ostatnia opiekunka 
Właściwie to nie pierwsza bo moja poprzedniczka uciekła po jednym dniu .
Mnie się tutaj bardzo fajnie pracuje i przyznam szczerze ,że tak pięknie opalona to ja z žadnego zlecenia nie wracałam 
24 sierpnia 2021 10:52 / 6 osobom podoba się ten post
Dzień dobry bardzo, słonecznie ale chłodnawo. Za oknem znaczy się, bo witam Was gorąco. Pięknego dnia życzę 
Ja wybywam zaraz z domku, schowam się w ramionach X Muzy na południowym seansie. 
Nadrabiam zaległości kinowe-wczoraj była "Czarna owca" a dzisiaj "The End " chcę obejrzeć. 
Wczoraj klimatyczna salka kina studyjnego Awangarda, dzisiaj Multikino, z chytrości, bo we wtorki taniocha, wszystkie seanse tylko po 12 polskich złotych 
Spokoju i przyjemności, no i słońca oczywiście