27 sierpnia 2021 09:58 / 6 osobom podoba się ten post
Hej, hej :) Dzień dobry :)
Gusia i Maluda-czasem wcześnie iść spać się nie da. Zwłaszcza jeśli w tym przeszkadza coś ciekawego :) Tylko i wyłącznie
Miłego dzionka Ludkowie :)
28 sierpnia 2021 06:16 / 7 osobom podoba się ten post
Doberek sobotnio, zaraz zjeżdżam po kawę. Dzisiaj w pakiecie będę miała jeszcze jedną Córkę, tą glownodowodzaca. Pewnie będzie kontrola rachunków. Już wczoraj spisałam wszystko. No to letem po kawę, miłego dnia Opiekunowo
28 sierpnia 2021 06:34 / 7 osobom podoba się ten post
Dzień dobry. Dziś większych planów nie mam. Ot tylko wyjście do sklepu. Pogoda wprawdzie butelkowa ale zapasy uzupełnić trzeba bo pusto się robi. Wszystkim dobrego dnia.
28 sierpnia 2021 07:57 / 5 osobom podoba się ten post
Odnośnie tej butelkowej pogody, sparafrazuję Dusię-piwo z rana jak smietana , chociaż, ja gdybym lubiła , to bym mogła, bo mam wolne i już od wczoraj jestem sama samiuteńka Takie Okruchy Życia Ale to ostatnie to chyba w jakimś filmowym temacie.
A to jeden z krajowych wątków niestety...Tak, że porzućcie wszelką nadzieję, a będziecie się dobrze bawić...
28 sierpnia 2021 12:45 / 5 osobom podoba się ten post
Dzień dobry .Witam wszystkich serdecznie i życzę przyjemnej soboty
U mnie niebo zachmurzone i zimno
W sercu z powodu zbližającego się powrotu do domu .Po niedzieli mam zamiar wybrać się na ostatnie dłužsze łazęgowanie po miešcie .Zakupów już robić nie będę ,obiecuję