No i się doczekalam, czajnik miała w sypialni.Nawet nie ma sensu pytać czemu???
No i się doczekalam, czajnik miała w sypialni.Nawet nie ma sensu pytać czemu???
Trza było dać cynka, że chcesz kawy,dolalabym wody.A tak wogole to już czekam az zleci na dół Seniorka i niech odda czajnik,bo będzie kontynuacja-Jak rozpetalem II wojnę...:-)
dziendoberek opiekunkowo :bravo:
milego i spokojnego weekendu :upup::yahoo::przytula:
No proszę, jaki radosny chłopak ,aż miło:radosc:
Dzieńdoberek:-)
zawsze trzeba miec dobry humorek :-)
w innym razie nie wytrzymal bym czasem z moimi podopiecznymi :smiech3::yahoo::hihi::przytula:
Doberek niedzielne,kawa już pachnie od dłuższego czasu.Gusia,czajnik był dziś na swoim miejscu ale tak jak prosiłaś ,wlalam więcej wody.Wczoraj prawie do północy zaczytalam się,no i myślałam, że pospie dłużej.Nic z tego ,4.30a ja miałam oczy jak pimpongi.Wczoraj padłam na Zesel jak nietomna po duszowaniu seniorów.Poczytalam troszkę w pawilonie ogrodowym,wentylator śmigał więc było bardzo przyjemnie.Potem telefoniczna konferencja z Córką,jak minął dzień itp.W sumie też stwierdzam, że dzień minął bezstresowo,tylko te upały mnie dobijają.Dzisiaj mamy po południu wyjazd, dokąd to jeszcze nie wiem,no a potem laba.I tego życzę Wszystkim plus kawa z rana☕??☘️??☀️Witam wszystkich niedzielne :-)
Kawę już dopijam ,przeglądnęłam już wszystkie wiadomości w necie i plotki na FB Za chwilę śniadanie.
Pogoda jest piękna.Z jednej strony cieszę się że czas szybko biegnie bo wiadomo do domu.A z drugiej wiem że urlop minie jeszcze szybciej.
Doszłam do wniosku że ja chyba muszę 3 kufry za zlecenia zabierać.Zawsze zmiana pory roku,więc i wszystkiego za mało.I oczywiście ciągle tu dokupuje i dokupuje:lol3:Jeden głos mi mówi weź,kup , przecież przyda Ci się ,ładna sukienka,buty jak dla mnie itd, drugi głos mówi idiotko i gdzie to zapakujesz:lol3::lol1:a w domu szafa pęka,chyba jednak za mała jest:lol1:
Pozdrawiam serdecznie ?