Powitajki przy kawie 70

11 czerwca 2022 07:38 / 2 osobom podoba się ten post
No i się doczekalam, czajnik miała w sypialni.Nawet nie ma sensu pytać czemu???
11 czerwca 2022 07:52 / 2 osobom podoba się ten post
Maluda

No i się doczekalam, czajnik miała w sypialni.Nawet nie ma sensu pytać czemu???

No nie, nie pytaj, chociaż miałaby pewnie gotową odpowiedź 
Dzisiaj schowaj w swojej sypialni 
11 czerwca 2022 07:54 / 2 osobom podoba się ten post
Maluda

Trza było dać cynka, że chcesz kawy,dolalabym wody.A tak wogole to już czekam az zleci na dół Seniorka i niech odda czajnik,bo będzie kontynuacja-Jak rozpetalem II wojnę...:-)

To już dzisiaj mówię, jutro zrób więcej kawy, bo Ty pierwsza wstajesz 
11 czerwca 2022 08:15 / 4 osobom podoba się ten post
dziendoberek opiekunkowo 
milego i spokojnego  weekendu 
11 czerwca 2022 08:18 / 3 osobom podoba się ten post
Fiore

dziendoberek opiekunkowo :bravo:
milego i spokojnego  weekendu :upup::yahoo::przytula:

No proszę, jaki radosny chłopak ,aż miło
Dzieńdoberek
11 czerwca 2022 08:26 / 4 osobom podoba się ten post
Gusia29

No proszę, jaki radosny chłopak ,aż miło:radosc:
Dzieńdoberek:-)

zawsze trzeba miec dobry humorek 
w innym razie nie wytrzymal bym czasem z moimi podopiecznymi 

11 czerwca 2022 08:29 / 3 osobom podoba się ten post
Fiore

zawsze trzeba miec dobry humorek :-)
w innym razie nie wytrzymal bym czasem z moimi podopiecznymi :smiech3::yahoo::hihi::przytula:

I tak trzymaj ??
11 czerwca 2022 09:19 / 5 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo Piękny ,słoneczny  dzień  przed nami a jutro wolny dzionek 
11 czerwca 2022 09:32 / 6 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo  chmury się zbierają 
11 czerwca 2022 13:34 / 5 osobom podoba się ten post
dzień doberek kochani dzisiaj sobota miłego popołudnia  i nie przemęczajcie się 
12 czerwca 2022 05:19 / 5 osobom podoba się ten post
Doberek niedzielne,kawa już pachnie od dłuższego czasu.Gusia,czajnik był dziś na swoim miejscu ale tak jak prosiłaś ,wlalam więcej wody.Wczoraj prawie do północy zaczytalam się,no i myślałam, że pospie dłużej.Nic z tego ,4.30a ja miałam oczy jak pimpongi.Wczoraj padłam na Zesel jak nietomna po duszowaniu seniorów.Poczytalam troszkę w pawilonie ogrodowym,wentylator śmigał więc było bardzo przyjemnie.Potem telefoniczna konferencja z Córką,jak minął dzień itp.W sumie też stwierdzam, że dzień minął bezstresowo,tylko te upały mnie dobijają.Dzisiaj mamy po południu wyjazd, dokąd to jeszcze nie wiem,no a potem laba.I tego życzę Wszystkim plus kawa z rana☕??☘️??☀️
12 czerwca 2022 06:38 / 5 osobom podoba się ten post
Witam niedzielnie
Dziś pobawię się w kucharkę i zupkę warzywną popełnię, bo kalafiora i brokuła kupiłam
Miłej, bezstresowej niedzieli wszystkim życzę
12 czerwca 2022 07:31 / 6 osobom podoba się ten post
Witam wszystkich niedzielne 
Kawę już dopijam ,przeglądnęłam już wszystkie wiadomości w necie i plotki na FB Za chwilę śniadanie.
Pogoda jest piękna.Z jednej strony cieszę się że czas szybko biegnie bo wiadomo do domu.A z drugiej wiem że urlop minie jeszcze szybciej.
Doszłam do wniosku że ja chyba muszę 3 kufry za zlecenia zabierać.Zawsze zmiana pory roku,więc i wszystkiego za mało.I oczywiście ciągle tu dokupuje i dokupujeJeden głos mi mówi weź,kup , przecież przyda Ci się ,ładna sukienka,buty jak dla mnie itd, drugi głos mówi idiotko i gdzie to zapakujesza w domu szafa pęka,chyba jednak za mała jest
Pozdrawiam serdecznie ?

12 czerwca 2022 07:35 / 2 osobom podoba się ten post
Anka1

Witam wszystkich niedzielne :-)
Kawę już dopijam ,przeglądnęłam już wszystkie wiadomości w necie i plotki na FB Za chwilę śniadanie.
Pogoda jest piękna.Z jednej strony cieszę się że czas szybko biegnie bo wiadomo do domu.A z drugiej wiem że urlop minie jeszcze szybciej.
Doszłam do wniosku że ja chyba muszę 3 kufry za zlecenia zabierać.Zawsze zmiana pory roku,więc i wszystkiego za mało.I oczywiście ciągle tu dokupuje i dokupuje:lol3:Jeden głos mi mówi weź,kup , przecież przyda Ci się ,ładna sukienka,buty jak dla mnie itd, drugi głos mówi idiotko i gdzie to zapakujesz:lol3::lol1:a w domu szafa pęka,chyba jednak za mała jest:lol1:
Pozdrawiam serdecznie ?

To podobnie z tym kupowaniem mam i ja...
Ale urlop dłuższy planuję, więc szafę przejrzę i oddam niepotrzene rzeczy biedniejszym
12 czerwca 2022 08:03 / 3 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo. Dzisiaj plażing,cały  dzień  nad rzeką.Słyszę jak na dole w kuchni  syny szykuje śniadanie dla tatySpokojnej niedzieli życzę