Powitajki przy kawie 70

12 czerwca 2022 17:53 / 1 osobie podoba się ten post
Mleczko, najserdeczniejsze życzenia, zdrowia przede wszystkim 
12 czerwca 2022 18:52 / 1 osobie podoba się ten post
Maluda

Mleczko, najserdeczniejsze życzenia, zdrowia przede wszystkim :kwiaty_serca:

Dzięki , serdeczne dzieki .
12 czerwca 2022 19:31 / 2 osobom podoba się ten post
dorotee

Dzień dobry Opiekunkowo :-) słonecznej niedzieli :najlepszego3:
Ja trochę obolała dzisiaj , przekręciła się niezręcznie sięgając po książkę z podłogi , chyba mięsień boczny nadciagnelam ... Leżakuje na końcu na dywanie. 

13 czerwca 2022 05:30 / 3 osobom podoba się ten post
Doberek poniedzialkowo.Cos muszę wymyslec,bo inaczej seniorzy mnie zamęczą.Wczoraj niedziela, niby dzień laby,ale oni praktycznie chcieliby zebym stale była w ich zasiegu,a tak się nie da.Musze twardo ustalić granice,bo potem następna będzie miała przechlapane.Dzien zapowiada się pracowicie i dobrze, szybciej zleci.Dobra,koncze,bo kawa stygnie.Milego,bezstresowego poniedziałku ?☕?
13 czerwca 2022 05:51 / 3 osobom podoba się ten post
Witam poniedziałkowo
Zaczynamy nowy tydzień
Mi też zapowiada się pracowity dzionek - zmiana pościeli,
Ale nie przemęczajcie się
Miłego poniedziałku i całego tygodnia

13 czerwca 2022 08:13 / 3 osobom podoba się ten post
Dzień dobry w chłodny, poniedziałkowy poranek. Qrcze, przez dwa pierwsze dni budziłam się wyspana przed 6-tą, cieszyłam się że tak zostanie, a tu niestety, budzi mnie budzik o 7-ej. Dobrze że Seniorka w łóżku do 8-8:30,to mam rano trochę czasu tylko dla siebie. 
Dzisiaj polarek musiałam założyć, żeby na tarasie kawę wypić. Niefajnie, ciepełko nas rozpieściło i nagle opuściło. Na dziś większych prac nie przewiduję, nie zmęczę się zatem. Małe zakupy, prosty obiad przygotować i to chyba wszystko, co chwilę czasu zajmie. Na pauzie skoczę do apteki, oczy łzawią mi bardzo i swędzą, zna może ktoś jakieś tropfe niemieckie na taką przypadłość bo swoich nie wzięłam? 
Dobrego, spokojnego dnia życzę 
13 czerwca 2022 08:36 / 3 osobom podoba się ten post
Witam! Po nocnej  burzy wychodzi słońce/jak w życiu /Ciepło, zapach  parującej ziemi boski...Miłego dnia kochani 
13 czerwca 2022 08:57 / 4 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo  u mnie 
Gusiu ja kupuję nawilżające coś jak w Polsce nazwa
Doradzą.
13 czerwca 2022 09:42 / 1 osobie podoba się ten post
dorotee

Dzień dobry Opiekunkowo :-) u mnie :pada_deszcz:
Gusiu ja kupuję nawilżające coś jak w Polsce nazwa:-)
Doradzą.

Dzięki, Dorotee .
W domu też nawilżających używam 
13 czerwca 2022 13:27 / 4 osobom podoba się ten post
witam poniedziałkowo w nowym tygdniu i nie przemęczjcie się  miłeg popłudnia
13 czerwca 2022 20:07 / 4 osobom podoba się ten post
Pozdrawiam wszystkich 
14 czerwca 2022 05:34 / 3 osobom podoba się ten post
DDoberek we wtorek.Dzisiaj spałam aż godzinkę dluzej,bo książkę odłożyłam o 23 ciej.Seniorzy jeszcze halasowali ale mi to powiewało. No i tak trzymać.Dzisiaj zakupy z Ellen,to popoludnie zleci,bo potem przerwa,kawa i praktycznie mogę pisać już w watku-jak minął dzień ?. Zabieram się za kawę aWam przypominam-nie przemeczajcie się,robota nie zając ☕???
14 czerwca 2022 06:42 / 3 osobom podoba się ten post
Witam wtorkowo
Dziś zaplanowałam pauzę na wychodnym, potem zakupy i dzionek zleci.
Do południa będzie trochę zamieszania, bo przychodzi jakaś pani z komisji i szwagierka jako tłumacz. A do tego planowo fizjoterapeutka, więc chyba zejdę im z oczu.
Miłego dnia
14 czerwca 2022 06:42 / 4 osobom podoba się ten post
Dzień dobry! 
14 czerwca 2022 08:01 / 2 osobom podoba się ten post
dziendoberek opiekunkowo
milego i spokojnego slonecznego dzionka