Powitajki przy kawie 70

19 czerwca 2022 11:09 / 5 osobom podoba się ten post
magmab

Gdzieee ????  chetnie sie przeniose na dzisiejszy dzień, kto mnie przygarnie?? Chabas własny bede miała ?. A u mnie juz na ten moment cieplej niż wczoraj - żar tropików ? ?

To zapraszam razem z Maluda do Düsseldorf u.  chabas będzie. Lekka zupa koperkowa z kluseczkami francuskimi 
19 czerwca 2022 11:16 / 1 osobie podoba się ten post
dorotee

To zapraszam razem z Maluda do Düsseldorf u. :-) chabas będzie. Lekka zupa koperkowa z kluseczkami francuskimi :lubie_gotowac:

Francja-elegancja 
A co to za kluseczki?
19 czerwca 2022 11:18 / 3 osobom podoba się ten post
Ubijam białko potem dodaje żółtko i trochę mąki albo kaszki mannej 
19 czerwca 2022 11:18 / 3 osobom podoba się ten post
dorotee

To zapraszam razem z Maluda do Düsseldorf u. :-) chabas będzie. Lekka zupa koperkowa z kluseczkami francuskimi :lubie_gotowac:

To ja już lecę,bo moi zazyczyli sobie kaszkę manną na obiad 
19 czerwca 2022 11:19 / 1 osobie podoba się ten post
dorotee

Ubijam białko potem dodaje żółtko i trochę mąki albo kaszki mannej :chaplin:

I co potem,prosto do zupy czy gotujesz je w wodzie?
19 czerwca 2022 11:21 / 2 osobom podoba się ten post
dorotee

Ubijam białko potem dodaje żółtko i trochę mąki albo kaszki mannej :chaplin:

Dziękuję ?
19 czerwca 2022 11:57 / 2 osobom podoba się ten post
Maluda

I co potem,prosto do zupy czy gotujesz je w wodzie?

Kładę do zupy 
19 czerwca 2022 12:04 / 1 osobie podoba się ten post
dorotee

Kładę do zupy :chaplin:

Dziękuję, zrobię następnym razem.
19 czerwca 2022 12:42 / 3 osobom podoba się ten post
Gusia29

Malgi, z myślami bić się nie musisz, masz sporo czasu. I na zastanowienie się, i na przeglądanie ofert. 
Tak do końca nie jesteś chyba zadowolona z tej miejscówki. Czasami warto zaryzykować bo może gdzieś czeka na Ciebie fajniejsza miejsce. Nie zmienisz niczego, to się nie dowiesz:aniolki:

Jak to dobrze czasami mądrego posłuchać. Właśnie tak mi po rozczochranej chodzi...
19 czerwca 2022 13:47 / 4 osobom podoba się ten post
witam w upalną niedzielę i miłego popołudnia życzę 
19 czerwca 2022 15:42 / 4 osobom podoba się ten post
dorotee

?? Z chęcią a takich frykasów to jeszcze nie jadłam - chętnie bym przetestowała... ❤️
19 czerwca 2022 17:54 / 3 osobom podoba się ten post
magmab

Gdzieee ????  chetnie sie przeniose na dzisiejszy dzień, kto mnie przygarnie?? Chabas własny bede miała ?. A u mnie juz na ten moment cieplej niż wczoraj - żar tropików ? ?

Właśnie u mnie się ochłodziło i popaduje deszczyk
19 czerwca 2022 18:52 / 3 osobom podoba się ten post
Malgi

Właśnie u mnie się ochłodziło i popaduje deszczyk:pada_deszcz:

Zazdroszcze u mnie ? a kolejne dni bardzo ciepłe choć nie tak jak dzis 38,5 st w cieniu, niby jakies burze jutro na wieczor zapowiadają. Zobaczymy ?
19 czerwca 2022 19:48 / 4 osobom podoba się ten post
Dzien dobry, jeszcze . Zachmurzyło się, zagrzmiało i nie popadało . Ukrop taki, że powietrze parzy . Nic mi sie nie chce robić, ani jeść, ani pić . Siedzę i czekam aż ochota do życia do mnie  wróci . O 14 tej skonczyłam pracę i do tej pory  czekam na deszcz .  Nie wiem ile stopni u nas było, wolę żyć w nieświadomości . Zyczę chłodnego wieczoru 
19 czerwca 2022 22:01 / 4 osobom podoba się ten post
Dobry wieczór :) I u nas się ochłodziło i już lunęło tak porządnie, jak wracalismy z biwakowania tak około 18 stej.
Na upały do testów zostawiam coś takiego-Zenek Mc Gywer mi pozwolił( taką ksywkę ma mąz jednej z koleżanek :) . Ponoć przetrzyma wszystko -upały znaczy  A ja się jeszcze dopakowuję, bo jutro mam przed 19 wylot z Berlina. Tu mówię dobranoc, bo muszę jeszcze mężowi zrobić zieloną noc