Gdzieee ???? chetnie sie przeniose na dzisiejszy dzień, kto mnie przygarnie?? Chabas własny bede miała ?. A u mnie juz na ten moment cieplej niż wczoraj - żar tropików ? ?

Gdzieee ???? chetnie sie przeniose na dzisiejszy dzień, kto mnie przygarnie?? Chabas własny bede miała ?. A u mnie juz na ten moment cieplej niż wczoraj - żar tropików ? ?
To zapraszam razem z Maluda do Düsseldorf u. :-) chabas będzie. Lekka zupa koperkowa z kluseczkami francuskimi :lubie_gotowac:
To zapraszam razem z Maluda do Düsseldorf u. :-) chabas będzie. Lekka zupa koperkowa z kluseczkami francuskimi :lubie_gotowac:
Ubijam białko potem dodaje żółtko i trochę mąki albo kaszki mannej :chaplin:
Ubijam białko potem dodaje żółtko i trochę mąki albo kaszki mannej :chaplin:
I co potem,prosto do zupy czy gotujesz je w wodzie?
Kładę do zupy :chaplin:
Malgi, z myślami bić się nie musisz, masz sporo czasu. I na zastanowienie się, i na przeglądanie ofert.
Tak do końca nie jesteś chyba zadowolona z tej miejscówki. Czasami warto zaryzykować bo może gdzieś czeka na Ciebie fajniejsza miejsce. Nie zmienisz niczego, to się nie dowiesz:aniolki:
Właśnie u mnie się ochłodziło i popaduje deszczyk:pada_deszcz: