Powitajki przy kawie 71

15 września 2022 06:06 / 5 osobom podoba się ten post
Doberek,no u mnie ptaszęta nie śpiewają,bo leje jak z cebra.Na dzień wczorajszy spuszczam zasłonę milczenia,bo miałam ochotę wyjść...i nie wrócić.Lece na kawę a Wam spokojnego dnia ?☕??☘️
15 września 2022 06:19 / 5 osobom podoba się ten post
Dzień dobry u nas też lało całą noc prawie jak u Maludy Dzisiaj znów dzień w rozjazdach i z rana muszę obiad podszykowac.Tylko co ugotowac?? Spokojnego dnia życzę .

15 września 2022 07:03 / 5 osobom podoba się ten post
Witam serdecznie.  U mnie też całą noc  i nadal  Podobno tak do końca tygodnia. 
Mnie to nie przeszkadza bo na dworze nie pracuje. 
Wszystkim spokojnego dnia. 

15 września 2022 07:44 / 6 osobom podoba się ten post
U mnie też popadało. Na tarasie u góry nie ma zadaszenia, więc kawę zawsze piję sobie pod dachem przed domkiem.
Witajcie i miło spędzajcie dzisiaj czas

15 września 2022 08:24 / 4 osobom podoba się ten post
Dzień dobry  kolejny weekend się zbliża  póki co spokojnego czwartku wszystkim 
15 września 2022 09:09 / 6 osobom podoba się ten post
Dzień doberek opiekunkowo zimno mokro i ponuro za oknem dzisiaj moja córcia ma urodziny miłego dnia wszystkim i nie przemeczajcie się 
15 września 2022 09:16 / 3 osobom podoba się ten post
creyzy

Dzień doberek opiekunkowo zimno mokro i ponuro za oknem dzisiaj moja córcia ma urodziny miłego dnia wszystkim i nie przemeczajcie się :aniolki:

Wszystkiego najlepszego dla córeczki 
15 września 2022 09:18 / 4 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo! 
15 września 2022 09:23 / 3 osobom podoba się ten post
creyzy

Dzień doberek opiekunkowo zimno mokro i ponuro za oknem dzisiaj moja córcia ma urodziny miłego dnia wszystkim i nie przemeczajcie się :aniolki:

15 września 2022 10:21 / 1 osobie podoba się ten post
creyzy

15 września 2022 11:00 / 2 osobom podoba się ten post
creyzy

Dużo zdrówka i sukcesów dla Córki ??
16 września 2022 05:53 / 3 osobom podoba się ten post
Doberek piątkową,uff-wyczekuje końca jak kania deszczu.Za oknem szaro,buro i ponuro,to znaczy -cimno jeszcze.Spadam na kawę a Wam życzę spokojnego dnia ☕??☘️
16 września 2022 06:34 / 5 osobom podoba się ten post
Dzień dobry  Deszcz za oknem dzwoni o parapet . Dziś większych zajęć nie mam. Jedynie zakupić warzywa . Więc myślę, że szybko i lajtowo zleci dzniowka. Wy też się nie przemeczajcie. 
16 września 2022 07:10 / 1 osobie podoba się ten post
max2003

Dużo zdrówka i sukcesów dla Córki ??

Ślicznie dziękuję 
16 września 2022 07:12 / 2 osobom podoba się ten post
Maluda

:balony2::kwiaty_serca:

Dziękuję