Powitajki przy kawie 71

21 października 2022 15:02 / 4 osobom podoba się ten post
Konwalia08

Dzień dobry  z busa ?Już po drugiej stronie ,przewidywany przyjazd ok 18ej .W busie tylko 2 osoby z kierowcą, luzik i spokój za to do granicy pełny ,ale towarzystwo miłe, wszyscy bezprocentowi ☺Tym co jak ja w drodze szczęśliwego dojazdu do celu obojętnie po której stronie mocy .A Pan Osobusa przemiły ? Miłego dnia ?

Witaj. No widzisz, ja zawsze Osobus, a dzisiaj busem Veritas. Jeszcze krążę w okolicy Darmstadt. Popadało, u Ciebie chyba tez. Dojedź do celu 
21 października 2022 15:06 / 4 osobom podoba się ten post
Damessa

Szerokości :ferrari:

21 października 2022 15:25 / 5 osobom podoba się ten post
Luke

Szczęśliwej podróży i fajnego urlopu:aniolki:

Pozdrawiam wszystkich serdecznie, miłego dnia:chaplin:
Ja też w drodze, mijam Drezno. W busie 6 osób, a jadę firmowym. Wysiądę jako ostatni. Same panie, od żadnej nie wyczuwam woni alkoholu, uff... :smiech3:
Do popisania ze szteli:buziaki1::hejka1:

Panie już się alkoholem nie kropia poczytaj wpis Gusi .Daj znać czy na stare miejsce wracasz ? czy masz nowe do urabiania .Szerokości 
21 października 2022 17:32 / 6 osobom podoba się ten post
Tina,dorotee,Luke, bardzo dziękuję 
21 października 2022 17:51 / 8 osobom podoba się ten post
Oświeżam problematykę podróży busowych. Nie będzie jednak o osobach nietrzeźwych, choć i na takie się swego czasu natknęłam, ale o pasażerce, która chyba pracowała w Polsce jako kasjerka, bo posiadała ciekawość czytnika kart 
Pasażerka skądinąd sympatyczna i miała akurat pecha bo zjeżdżała ze szteli gdzie ją firma wysłała na chybił-trafił, a że była dość początkująca, to nie podjęła się pracy nad dość poważnie chorym dziadkiem, który też był agresywny. Zresztą ofertę przedstawili jej całkiem inaczej. Zrezygnowała a jak już okazała się nieprzydatna to wystawili ją za drzwi. Beż pieniędzy i wyprawki na drogę. Moje kanapki już zjadłysmy, to na Tanksteli skoczyłam aby kupić coś do jedzenia i picia. Wczesniej się sobie nie przedstawiłysmy, bo się fajnie gadało :) Zapuściła żurawia jak tylko przystawiłam karte do czytnika i od razu do mnie po imieniu  I na dodatek, że nie zapomni :) O ludu  Toż ja miałam tylko nadzieję, aby nam nie zaszkodziły te poniemieckie specjały, tak się stało -ja żyję , ona też i z tego co wiem już jest ostrożniejsza. 
22 października 2022 05:54 / 9 osobom podoba się ten post
Witam sobotnio
Dziś szybki obiad, bo wczorajszy odgrzewany ryż z jabłkami;
Będę miała więcej czasu na zakupy
Miłego dnia i nie przemęczajcie się
22 października 2022 06:59 / 8 osobom podoba się ten post
Dzień dobry?
Dotarłam po 15 godz.bo korki były.Seniorka z mocną demencją,bez agresji ,więc trzeba mieć wszystko pod kontrolą z pękiem kluczy przy sobie bo całkowicie na chodzie. Muszę nabrać wprawy i mieć oczy dookoła głowy by później nie szukać wiatru w polu albo swojego smartka np.gdzieś tam..  .Noce przesypia i sama dba o toaletę (ewentualne małe przypomnienie że już czas...) I to jest plus, chociaż zdarzają się jej nocne wędrówki po domu bez,,halowania".Jednak wszystko jest odpowiednio zabezpieczone zwłaszcza piec.Rodzina na piętrze, pomocna.Reszta wyjdzie w praniu.Milego dnia? 

22 października 2022 07:00 / 8 osobom podoba się ten post
Witam.  Wszystkim życzę spokojnego i pogodnego dnia i hasło aby do przodu uważam za aktualne. 
22 października 2022 07:33 / 6 osobom podoba się ten post
Dzień dobry za oknem brzydko ale ciepło.Ponoc letnia Temp. jeszcze nas zaskoczy .Lubię ciepło takie w normie ok 20 st.C .Trza się ruszać i coś ogarnąć .Dzisiaj mam zajęcie, chce umyć okno w mieszkaniu koleżanki .Jest po operacji kolana i sama " ni dy rydy  " Wesołej soboty .
22 października 2022 07:34 / 7 osobom podoba się ten post
Witam serdecznie
22 października 2022 07:37 / 5 osobom podoba się ten post
Dzien dobry opiekunkowo 
22 października 2022 07:40 / 3 osobom podoba się ten post
Malgi

Witam sobotnio:chaplin:
Dziś szybki obiad, bo wczorajszy odgrzewany ryż z jabłkami;:gotowanie:
Będę miała więcej czasu na zakupy:tanczy:
Miłego dnia i nie przemęczajcie się:angel1:

Co Tu ciągle kupujesz ? Ilu was tam jest 
22 października 2022 07:42 / 5 osobom podoba się ten post
Dusia1978

Witam. :chaplin: Wszystkim życzę spokojnego i pogodnego dnia i hasło aby do przodu uważam za aktualne. :smiech3:

Ogólnie cechuję się niemocą twórczą, to podbieram hasło bo dobre :) Razem z tym ślicznym kubkiem :) 
I dzień dobry w przepisowy dzień wolny :) 
22 października 2022 07:49 / 4 osobom podoba się ten post
Mleczko

Co Tu ciągle kupujesz ? Ilu was tam jest :bezradny:

Ja i pedepcia, ale lodówka nie najnowsza, więc warzywa trzeba świeże dokupić, a i czas lepiej płynie...
22 października 2022 07:51 / 3 osobom podoba się ten post
Malgi

Ja i pedepcia, ale lodówka nie najnowsza, więc warzywa trzeba świeże dokupić, a i czas lepiej płynie...:ferrari:

Nie przepadam za zakupami dla kogoś .Ale jak mus to mus 
Sobie to lubię kupować i marudzić .