Zaproszenie
Adres podam na prifff?????

Zaproszenie
Adres podam na prifff?????
Nie skorzystam z zaproszenia,nie cierpię CYRKU !!!:smiech3:
Schaaaaade :smutny::placze1:?
Nie skorzystam z zaproszenia,nie cierpię CYRKU !!!:smiech3:
Ale wiesz co? Nigdy nie mów nigdy... Znalazłem i cuś dla Ciebie...
:smiech3:
Ja bym odpuściła sobie , szkoda zdrowia
Ja przejęłam kiedyś zlecenie po opiekunce bez rękawiczek :chaplin: masakra.
Daj im ciut czasu . Tydzień . Potem jedziesz do domu . Dyktafon wyrzuć . Do niczego to się przyda . Z własnego doświadczenia już wiem , że to nas nakręca . Trochę też tak jak Mleczko pisze , nie odkochaja się przez jeden dzień. To i stres dla nich . Powodzenia :aniolki:
Nie od razu Rzym zbudowano.
Niektórzy w brudzie i smrodzie czują się bezpiecznie.
Jak Luke wytrzyma tydzień to i może całość szafnie..3 tygodnie:bezradny:
Po tygodniu to będzie miał już czysto :chaplin: może pdp i syn też polubi czystość? Ludzie czasami w czymś tkwią i nie wyobrażają sobie zmiany?
Jak Luke wytrzyma tydzień to i może całość szafnie..3 tygodnie:bezradny:
Tu jest inny problem.
Ten opiekun był tu trzeci raz, przeszedł z P24,,a teraz jest w mojej firmie.
Od początku do tej pory nie nauczył się higieny pacjenta leżącego oraz zmiany pampersów. Pisałem o tym wczoraj. Ja chcę mu zmienić pampersa, wymyć plecy, bo ma mokre oraz jajka i pupę, bo tak trzeba... to nie. Nie chce się przewrócić na bok, chociaż ma siły. Jak go zgodnie z zasadami wymyć? Dziś mi Walter powiedział, że A. miał inne metody. Akceptowalne być może dla całej trójki, ale nie dla mnie. A sztuki nie potrafię odwalać czy też odp... ć. . Łóżka nie mogę podnieść na odpowiednią wysokość, opuścić poprzeczkę też nie mogę ... bo A. tak nie robił. Ech... Opiekun od siedmiu boleści, tak się chyba mówiło.
Przy tym krzyczy, histeryzuje, syn nie reaguje. Póki co włączyłem dyktafon i po bólu. Agencji i opiekunowi prawnemu mogę to jutro puścić.
Jak bym wyczuł...pierwszego dnia, że to mina.
Słuchajcie . My nie jesteśmy do ogarniania starych zaklejonych brudów. Ok regularnie jak się sprząta to lekkie powtarzam lekkie !!! zaległości można zrobić ale nie sprzątać takich brudów i urabiać sobie ręce po łokcie a w zamian nawet nie dziękuję i nie pocałuj mnie w dupę . Nie uczmy Niemców , że Polka przyjedzie i nagle z obory pałac zrobi. Od tego są odpowiednie osoby , które też chcą zarobić. Zresztą tak jak Luke pisał jeśli dziadek i syn mają w dupie to za co cholera bierze kasę opiekun prawny? Nie wstyd mu że w razie pogotowia czy innych służb taki syf zastaną?
Ja też raz pojechałam do takiego syfu , żadna tam nie sprzątnęła przede mną , dzieci sztuk 4 mieli też w dupie i ja za 2 dni wyjechałam bo nie było nawet niescs gdzie się położyć lub siadać na czystym a co mówić jeść. Wysłałam foto koordynator i mnie zabrała. I to jest właśnie to jak koordynator niemiecki nie sprawdza szteli.
Po tygodniu to będzie miał już czysto :chaplin: może pdp i syn też polubi czystość? Ludzie czasami w czymś tkwią i nie wyobrażają sobie zmiany?
Słuchajcie . My nie jesteśmy do ogarniania starych zaklejonych brudów. Ok regularnie jak się sprząta to lekkie powtarzam lekkie !!! zaległości można zrobić ale nie sprzątać takich brudów i urabiać sobie ręce po łokcie a w zamian nawet nie dziękuję i nie pocałuj mnie w dupę . Nie uczmy Niemców , że Polka przyjedzie i nagle z obory pałac zrobi. Od tego są odpowiednie osoby , które też chcą zarobić. Zresztą tak jak Luke pisał jeśli dziadek i syn mają w dupie to za co cholera bierze kasę opiekun prawny? Nie wstyd mu że w razie pogotowia czy innych służb taki syf zastaną?
Ja też raz pojechałam do takiego syfu , żadna tam nie sprzątnęła przede mną , dzieci sztuk 4 mieli też w dupie i ja za 2 dni wyjechałam bo nie było nawet niescs gdzie się położyć lub siadać na czystym a co mówić jeść. Wysłałam foto koordynator i mnie zabrała. I to jest właśnie to jak koordynator niemiecki nie sprawdza szteli.