Powitajki przy kawie 73

07 marca 2023 20:21 / 2 osobom podoba się ten post
magmab

Gusia odezwij się do mnie na whats app to 664 Ci napisze 001 czego mniej wiecej szukac 227. Buzioleee

Udało się,już się do Ciebie odezwałam?
07 marca 2023 20:31 / 3 osobom podoba się ten post
Gusia29

Dziękuję dziewczyny :aniolki:. Pewnie że posłucham,dzisiaj juź nigdzie nie wychodziłam i nie będę wychodzić,Giseli nie chcę absorbować,gdybym wspomniała o wit B, na pewno od razu chciałaby iść do apteki. Stękaj i "ałam", ale próbowałam chwilę poćwiczyć . Jutro pójdę po tę witaminę B,a co to znaczy brać ją do oporu? Ile tych tabletek dziennie mogę łyknąć ?. Pedepcia idzie po 19tej na chór,a ja wgramolę się  do wanny. Wracając od lekarza zaszłam do Budnis'a i kupiłam  sobie sole do kąpieli,takie tam na muskle  i entszpanungi:-). Dzisiaj zobaczę jak ta na odprężenie mięśni działa,bo prawdę mówiąc ,na samą myśl o nocy,strach mi w oczy zagląda:-(

07 marca 2023 20:35 / 2 osobom podoba się ten post
Gusia29

Dziękuję dziewczyny :aniolki:. Pewnie że posłucham,dzisiaj juź nigdzie nie wychodziłam i nie będę wychodzić,Giseli nie chcę absorbować,gdybym wspomniała o wit B, na pewno od razu chciałaby iść do apteki. Stękaj i "ałam", ale próbowałam chwilę poćwiczyć . Jutro pójdę po tę witaminę B,a co to znaczy brać ją do oporu? Ile tych tabletek dziennie mogę łyknąć ?. Pedepcia idzie po 19tej na chór,a ja wgramolę się  do wanny. Wracając od lekarza zaszłam do Budnis'a i kupiłam  sobie sole do kąpieli,takie tam na muskle  i entszpanungi:-). Dzisiaj zobaczę jak ta na odprężenie mięśni działa,bo prawdę mówiąc ,na samą myśl o nocy,strach mi w oczy zagląda:-(

08 marca 2023 05:30 / 5 osobom podoba się ten post
Dzień dobry już środa. Jeszcze godzinkę i jadę do domu .   Noc zleciała na pogaduszkach temat ogólnie powielany, kanty z kasą i wojna w  Ukrainie .Mój szef zjawi się z rana z kwiatami ,odkryłam w nocy schowek . Fajny gość , to mój sąsiad z ulicy .Szkoda tylko że jeździ na wózku inwalidzkim to go w pewnym stopniu ogranicza . Głowę ma do interesów buduje bloki mieszkalne i domki jednorodzinne . A ogólnie  Er hat mehrere Interessen . Kontakt mam z nim bardzo dobry to i do pracy jadę chętnie . Moje auto przykryte sniegiem , muszę uważać , żeby nie wsiadła do obcego .
Spokojnego dnia i ' Niech żyją kobiety "
08 marca 2023 06:34 / 5 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo 
08 marca 2023 07:08 / 5 osobom podoba się ten post
Dzień dobry.  Bialutko za oknem zima wróciła.  Moje kochanie ❤️ już o 5 mi wysłał życzenia.  Jednak pamięta ? bo byłoby źle  Dziś muszę podskoczyć do netto bo w lodówce pusto się robi. No i tylko ja jem ale pytam seniorki co chce. Kupuję a potem jak ja nie lubię ląduje w koszu. ? Nie wiem jeszcze jaka sytuacja na dole zaraz pójdę i sprawdzę.  Pięknego i spokojnego dnia dla wszystkich i Panie nie przemęczajcie się. 
08 marca 2023 08:47 / 6 osobom podoba się ten post
Witam w środku tygodnia i nie chcę, aby szybko minął.
Dziś nasze święto, ja już wczoraj kwiaty od mojego dostałam, dziś mamy imprezę na wiejskiej świetlicy z występami dzieci z pobliskiej szkoły.
Wszystkim miłego i spokojnego dnia, a Beatce dużo spokoju i cierpliwości
08 marca 2023 08:49 / 6 osobom podoba się ten post
Dzień doberek opiekunkowo w środę wszystkim Paniom wszystkiego Najlepszego w dniu naszego swieta 
08 marca 2023 08:49 / 6 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo 
Dużo kwiatów 
08 marca 2023 10:26 / 6 osobom podoba się ten post
Dzień dobry,szaro,buro za oknem,pasuje do mojego nastroju. Za mną kolejna noc nieprzespana. Spałam na raty ciągle się budząc . Boli nadal,chociaż troszkę mniej. Nie będę już Was dłużej zanudzać swoimi boleściami,szczególnie w tym świątecznym dniu. Wszystkim życzę dobrego dnia a Kobietom dużo serdecznych życzeń i kwiatów,choćby tylko wirtualnych???
08 marca 2023 10:35 / 6 osobom podoba się ten post
Dzień dobry opiekunkowo 
08 marca 2023 10:44 / 6 osobom podoba się ten post
Ojoj a Maluda gdzie???????????? Zaspała?????????? 
08 marca 2023 11:45 / 4 osobom podoba się ten post
Gusia29

Dzień dobry,szaro,buro za oknem,pasuje do mojego nastroju. Za mną kolejna noc nieprzespana. Spałam na raty ciągle się budząc . Boli nadal,chociaż troszkę mniej. Nie będę już Was dłużej zanudzać swoimi boleściami,szczególnie w tym świątecznym dniu. Wszystkim życzę dobrego dnia a Kobietom dużo serdecznych życzeń i kwiatów,choćby tylko wirtualnych???

08 marca 2023 13:06 / 3 osobom podoba się ten post
Damessa

Dziękuję Damessa że wstawiłaś te przesłanie dla Forumek ode mnie ?
08 marca 2023 13:09 / 5 osobom podoba się ten post
magmab

Ojoj a Maluda gdzie???????????? Zaspała?????????? 

Może czeka na posłańca z kwiatami ? Lukę,ściągnij tu do nas Maludę. W Dniu Kobiet nie odmówi przecież mężczyźnie