Ja też dzisiaj pracuje :-)pranie ,podlogi,łazienka. Byłam już u rzeźnika po karkówkę i żeberka.Już się macerują na jutro.:gotowanie::pranie::odkurzanie:Za chwilę obiad i pauza z koleżanką z Spitex.
W środę miałam sprzątanie właśnie taką myjka jak ostatnio Gusia kupiła
Dokupilam ściągaczke do mycia szyb i tak się rozkręciłem, że cały dom błyszczy . Szybko i bez chemii .Gusia potwierdzi
Dokupilam ściągaczke do mycia szyb i tak się rozkręciłem, że cały dom błyszczy . Szybko i bez chemii .Gusia potwierdzi :odkurzanie:
No tu nie ma myjki i raczej nie bedzie.Tradycyjne na mopie jechałam Błyszczy i pachnie
No tu nie ma myjki i raczej nie bedzie.:-)Tradycyjne na mopie jechałam :sprzatanie: Błyszczy i pachnie:tanczy:
Tutaj przychodzi pani sprzątająca co piątek Vatentina już od 5 lat. Szybciutko wypucowala cały dół kasę wzięła i poszła. Naprawdę się uwija i jest czysciutko bo różne panie widziałam co sprzątały po domach. Ja tylko swoje włościa na górze i robię pranie z seniorów póki co jest tylko dziadek . Podobno w środę seniorka wraca ale z tego co mówi córka nic nie je to nie wiem w jakim ona stanie wróci. Dziadek obserwuje go od 3 tygodni też słabnie i też coraz mniej ma sił. No zobaczymy jak to się potoczy dalej.
Dokupilam ściągaczke do mycia szyb i tak się rozkręciłem, że cały dom błyszczy . Szybko i bez chemii .Gusia potwierdzi :odkurzanie:
Ja też dzisiaj pracuje :-)pranie ,podlogi,łazienka. Byłam już u rzeźnika po karkówkę i żeberka.Już się macerują na jutro.:gotowanie::pranie::odkurzanie:Za chwilę obiad i pauza z koleżanką z Spitex.
Obiad zjedzony,talerze prawie wylizane,za chwilę wybywam,. Bez koleżanki. Jak powietrze nie zeszło to jadę a jak zeszło to idę sobie gdzieś
Pieszo czy rowerem na pewno pobliski Stadtpark
Dzień dobry. Dziś sobota i weekend jest. Przypominam , że w poniedziałek w DE święto i sklepy zamknięte. Z racji tej dziś muszę uzupełnić zapasy i dokupić parę rzeczy. Wszystkim życzę spokojnego dnia i jak najwięcej słońca i na niebie i w życiu bo u mnie świeci ☀️ i takie i takie. Jeszcze tylko tydzień i już widzimy się z moim kochanie ❤️. i córcia.
A teraz z racji że jestem koło Hamburga to dojeżdżam GTV do Świnoujścia i moje kochanie zjedzie z promu i jedziemy razem do domciu . Będzie mu lżej bo trochę i ja poprowadzę auto. Od Świnoujścia mamy jeszcze około 8 godzin jazdy.
Zgapil się i już było za późno bo mógł kupić prom do Kiel i tutaj do seniorów miałby po mnie 45 km tylko . No trudno. Ja za busa nie płacę to ja dojadę do niego.
Miłego dnia opiekunkowo.
Dzień dobry. :chaplin: Dziś sobota i weekend jest. Przypominam , że w poniedziałek w DE święto i sklepy zamknięte. Z racji tej dziś muszę uzupełnić zapasy i dokupić parę rzeczy. Wszystkim życzę spokojnego dnia i jak najwięcej słońca i na niebie i w życiu bo u mnie świeci ☀️ i takie i takie. Jeszcze tylko tydzień i już widzimy się z moim kochanie ❤️. :radosc1: i córcia.
A teraz z racji że jestem koło Hamburga to dojeżdżam GTV do Świnoujścia i moje kochanie zjedzie z promu i jedziemy razem do domciu . Będzie mu lżej bo trochę i ja poprowadzę auto. Od Świnoujścia mamy jeszcze około 8 godzin jazdy.
Zgapil się i już było za późno bo mógł kupić prom do Kiel i tutaj do seniorów miałby po mnie 45 km tylko . No trudno. Ja za busa nie płacę to ja dojadę do niego.
Miłego dnia opiekunkowo.
Dzień dobry. :chaplin: Dziś sobota i weekend jest. Przypominam , że w poniedziałek w DE święto i sklepy zamknięte. Z racji tej dziś muszę uzupełnić zapasy i dokupić parę rzeczy. Wszystkim życzę spokojnego dnia i jak najwięcej słońca i na niebie i w życiu bo u mnie świeci ☀️ i takie i takie. Jeszcze tylko tydzień i już widzimy się z moim kochanie ❤️. :radosc1: i córcia.
Miłego dnia opiekunkowo.
Dzień dobry! Piękna pogoda na weekend Trzeba lodówkę dopakować .Mam dwa dni wolneNiedzielę spędzę z koleżanką na basenie a na poniedziałek trafiła mi się ,,fucha"Milej,spokojnej soboty kochani
Dzień dobry! Piękna pogoda na weekend :radosc1:Trzeba lodówkę dopakować .Mam dwa dni wolne:radosc1:Niedzielę spędzę z koleżanką na basenie a na poniedziałek trafiła mi się ,,fucha":-)Milej,spokojnej soboty kochani :kwiatek dla ciebie2:
Korzystamy z plików cookies w celu sprawnego działania witryny (cookies niezbędne) oraz tworzenia usług i ofert dostosowanych do Twoich potrzeb (cookies opcjonalne – możesz na nie wyrazić zgodę). Klikając w ustawienia dowiesz się więcej lub zmienisz preferencje urządzenia, z którego korzystasz. Szczegółowe informacje znajdziesz również w naszej polityce prywatności.
Pliki cookies w Opiekunki24.pl
Dostosuj zachowanie naszej strony do własnych preferencji
Wymagane
Te pliki cookie są niezbędne dla funkcjonowania strony internetowej i nie mogą być wyłączone w naszych systemach. Są one zazwyczaj ustawiane tylko w odpowiedzi na działania podejmowane przez użytkownika, które sprowadzają się do zapytania o usługi, takie jak ustawienie preferencji prywatności, logowanie lub wypełnianie formularzy. Można ustawić przeglądarkę tak, aby blokowała lub ostrzegała o tych plikach cookie, ale niektóre części witryny nie będą wtedy działały. Te pliki cookie nie przechowują żadnych danych osobowych. Zablokowanie tych plików cookie w przeglądarce może skutkować nieprawidłowym działaniem serwisu.
Reklama
Te pliki cookie mogą być ustawiane przez naszych partnerów reklamowych za pośrednictwem naszej strony internetowej. Mogą one być wykorzystywane przez te firmy do budowania profilu zainteresowań użytkownika i wyświetlania odpowiednich reklam na innych stronach. Nie przechowują one bezpośrednio danych osobowych, lecz opierają się na jednoznacznej identyfikacji przeglądarki i sprzętu internetowego. Jeśli użytkownik nie zezwoli na stosowanie tych plików cookie, doświadcza mniej ukierunkowanych reklam.
Personalizacja
Te pliki cookie umożliwiają stronie internetowej zapewnienie większej funkcjonalności i personalizacji. Mogą być one ustawione przez nas lub przez zewnętrznych dostawców, których usługi zostały dodane do naszych stron internetowych. Jeśli użytkownik nie zezwoli na stosowanie tych plików cookie, niektóre lub wszystkie te usługi mogą nie działać prawidłowo.
Analityka
Te pliki cookie umożliwiają nam zliczanie wizyt i źródeł ruchu, dzięki czemu możemy mierzyć i poprawiać wydajność naszej witryny. Pomagają one ustalić, które strony są najbardziej i najmniej popularne i zobaczyć, jak odwiedzający poruszają się po stronie. Wszystkie informacje zbierane przez te pliki cookie są agregowane i tym samym anonimowe. Jeśli użytkownik nie zezwoli na stosowanie tych plików cookie, nie będziemy wiedzieć, kiedy odwiedził naszą stronę internetową.