A co to ten bruno banani? jakies malpie wyziewy? Orim, mezczyzna musi pachniec mezczyzna, dobre mydlo i woda.
A co to ten bruno banani? jakies malpie wyziewy? Orim, mezczyzna musi pachniec mezczyzna, dobre mydlo i woda.
A sie reklam naogladalas ha ha spocony facet wychodzacy z lasu z pila,gorski potok i mydelko Fa ha ha Jak kto lubi i woli.Ja osobiscie dobre mydlo woda i dobra woda toaletowa.Tak mam trudno
OK To co mi kupisz ???? ha ha
a co byś chciał , koszulkę widzę że już masz.To co kolczyki, czy branzoletkę?
Aniu, byc moze "byc moze"
a co byś chciał , koszulkę widzę że już masz.To co kolczyki, czy branzoletkę?
O o o o 0, oto lotto wlasnie, i jeszcze jak mu ten pot ciurkiem po kaloryferku splywa, Orim, zaczynam Cie lubic, widze, ze takie same upodobania do reklamowek mamy,......
i kolczyki i branzoletke ha ha i moze jakis ladny zegarek hihi
Za dwa euro nie ma takich nawet w TAKKO:)))
Kochana,gdzie te kadzidełka kupujesz? Masz może fotkę jak to wyglądają te pachnące stożki/kadzidełka?
Nazywa się to Original Crottendorfer Rauchenkerzen , wszędzie tam , gdzie są dekoracje świąteczne - sklepy z drobiazgami , papiernicze , nawet w Kauflandzie .Takie charakterystyczne biale pudełeczka z postacią leśnika (?) a w tle zimowy krajobraz .Są różne zapachy .