Zakupy

16 października 2014 21:26 / 3 osobom podoba się ten post
wichurra

No ja też - ale o wzór chodzi:)

Mnie nieodmiennie Kors fascynuje. Pewnie nigdy nie kupię, ale torebek w tym stylu szukam. Ale żeby tandetne nie były, u Korsa to czysta elegancja i skóra saffiano - niemal niezniszczalna. 

http://www.michaelkors.com/jet-set-travel-saffiano-leather-medium-tote/_/R-US_30H3STVT8L?No=0&color=0261

Piękna:)
3 lata temu fundnełam sobie torebkę włoską firmy Abro.Zapłaciłam prawie 300 eur,ale tak mi przypasowała i kolorem i fasonem,gadała do mnie z wystawy sklepowej,że musiałam ją kupić:)
No i nie żaluję.Skóra dobrej jakości,wygodna ,pojemna ,ma dużo kieszonek i ząb czasu jakoś jej nie nadgryza.Nie żałuję wydanych pieniędzy.Czasem trzeba sobie podarować odrobinę luksusu:)
16 października 2014 21:27 / 1 osobie podoba się ten post
Ja torebki tylko - czerń , szary ( popiół ) , brąz :)
Tyle w temacie , bo tylko takie kolory noszę :D
Tu zrobiłam wyjatek bo kurtka ma butelkowy zielony kolor ale do adidasów i Timberlandów mi pasuje więc olać to ;D
16 października 2014 21:28 / 1 osobie podoba się ten post
mzap88

no otóż to ;)

ta torebusia co pokazałaś też jest extra, tyle że czarna.

Ech......

rozmarzyłam się

16 października 2014 21:31
No to przecież nie jest moja jedyna torebka:)  A rzeczy sportowe mam raczej bez wzorów. 
Tak właściwie to moje ciuchy nie mają w ogóle wzorów - są jednokolorowe lub co najwyżej w paski, ale to kilka bluzek tylko. 
No dobra - mam też jedną bluzkę lamparcią:)
16 października 2014 21:32
A jaki zegarek byście zaproponowały dla młodego mężczyzny- 25 urodziny mojego syna? Cena ok 600 zl.Styl jego ubioru , raczej taki elegancki.Ja  nie jestem w tym temacie.
16 października 2014 21:33 / 3 osobom podoba się ten post
tina 100%

Piękna:)
3 lata temu fundnełam sobie torebkę włoską firmy Abro.Zapłaciłam prawie 300 eur,ale tak mi przypasowała i kolorem i fasonem,gadała do mnie z wystawy sklepowej,że musiałam ją kupić:)
No i nie żaluję.Skóra dobrej jakości,wygodna ,pojemna ,ma dużo kieszonek i ząb czasu jakoś jej nie nadgryza.Nie żałuję wydanych pieniędzy.Czasem trzeba sobie podarować odrobinę luksusu:)

Ty jesteś niedobra!
Ty kusisz!

Jak mi dziadek da jednak 400 euro, tak jak było umówione, to kupię sobie torebkę Korsa za to:)
Tak zrobię:)

To taki jakby znak z niebios będzie:)
16 października 2014 21:36
wichurra

Ty jesteś niedobra!
Ty kusisz!

Jak mi dziadek da jednak 400 euro, tak jak było umówione, to kupię sobie torebkę Korsa za to:)
Tak zrobię:)

To taki jakby znak z niebios będzie:)

To będzie znak z nieba, czy kusiciel?
16 października 2014 21:38 / 1 osobie podoba się ten post
margaritka59

A jaki zegarek byście zaproponowały dla młodego mężczyzny- 25 urodziny mojego syna? Cena ok 600 zl.Styl jego ubioru , raczej taki elegancki.Ja  nie jestem w tym temacie.

Nie lepiej, jakbyś z nim poszła i żeby sobie wybrał?
Trochę duża kwota, żeby w ciemno kupować. 

Ja Ci nie doradzę, bo na zegarkach to się nie znam. 

Mam jeden firmy Roamer - chyba z 10 lat mi już służy (nie - będzie z 13, bo na studiach go jeszcze kupiłam). Kosztował wtedy niemało, bo chyba 350zł, ale do dzisiaj mi służy i nie jest zniszczony. Wiadomo - bransoletka drobne ryski ma, ale to trzeba się przyjrzeć. 
Tylko że jest mały, a teraz modne są duże zegarki i ładne bransoletki do nich. 

Taką bransoletkę sobie kupię - nie że do zegarka, ale takiego typu bransoletki jeszcze nie mam. Tylko nad grawerem muszę pomyśleć. 

http://pl.dawanda.com/product/62639731-4xsatin---plate-7-mm
16 października 2014 21:40 / 1 osobie podoba się ten post
margaritka59

To będzie znak z nieba, czy kusiciel?

Kusiciel mi tą myśl podsunął, zainspirował:)

W sumie już sama nie wiem, czy to będzie głos z nieba, czy podszepty szatana:)
16 października 2014 21:45
Wichurka właśnie takie torby Korsa widziałam ( Turcja lub Kos )wiem wiem podróbki ale odszyte super no może nie wszystkie ale większość :)
16 października 2014 21:47
Nie wierzę, że jeszcze z tej skóry były.
No ale nawet jak były, to nadal były podróbkami.

16 października 2014 21:52
wichurra

Nie lepiej, jakbyś z nim poszła i żeby sobie wybrał?
Trochę duża kwota, żeby w ciemno kupować. 

Ja Ci nie doradzę, bo na zegarkach to się nie znam. 

Mam jeden firmy Roamer - chyba z 10 lat mi już służy (nie - będzie z 13, bo na studiach go jeszcze kupiłam). Kosztował wtedy niemało, bo chyba 350zł, ale do dzisiaj mi służy i nie jest zniszczony. Wiadomo - bransoletka drobne ryski ma, ale to trzeba się przyjrzeć. 
Tylko że jest mały, a teraz modne są duże zegarki i ładne bransoletki do nich. 

Taką bransoletkę sobie kupię - nie że do zegarka, ale takiego typu bransoletki jeszcze nie mam. Tylko nad grawerem muszę pomyśleć. 

http://pl.dawanda.com/product/62639731-4xsatin---plate-7-mm

Dzięki Wichurka.. Uruchomiłam już wprawdzie "służby pomocnicze", które lekkim podstępem zmuszą go do wyznań, w kwestii zegarka, który chciałby nosić.Nie mam możliwości iść z nim na zakupy, a on na dodatek nie uznaje kasy na prezent.Prezent niespodzianka ma dla niego podwójną wartość.
16 października 2014 21:53 / 1 osobie podoba się ten post
margaritka59

W sklepach markowych jubilerskich typu KRUK czy APART można kupic bon podarunkowy na okreslona kwotę-ja bym kupiła i synowi podarowała.Sam sobie wybierze zegarek czy cos innego co mu sie spodoba. 
16 października 2014 21:57 / 2 osobom podoba się ten post
Mnie osobiście podobają się takie zegarki - akurat otworzyłam sobie stronę Roamera i widzę, że to naprawdę drogie i dobre zegarki są - szwajcarskie:) Nie wiedziałam, że takie cudo mam:)

http://www.swiss.com.pl/pl/produkt/10376/zegarek_meski_roamer_50783741_15_50.html

a jeżeli nie lubi bransoletek metalowych, to takie mi się podobają - bardzo eleganckie, ale to już chyba tylko do garnituru

http://www.swiss.com.pl/pl/produkt/10442/zegarek_meski_roamer_93783041_55_09.html