Dzięki,poszukam Twojego przepisu :aniolki:. W internecie znalazłam,ale wiesz jak to jest,już sprawdzony przez kogoś,gotowany więcej niż jeden raz,to zupełnie co innego :-)
Dzięki,poszukam Twojego przepisu :aniolki:. W internecie znalazłam,ale wiesz jak to jest,już sprawdzony przez kogoś,gotowany więcej niż jeden raz,to zupełnie co innego :-)
Słodowy jak najbardziej :) Majster czy budowniczy to nie, bo oni niezależnie od narodowosci lubią słonce , wodę i piasek i się na łopacie kolo betoniarki oprzec, albo położyć. Zyć nie umierać :-)
Schabowy to tylko z kością,
Chciało mi się przejść do Aldika,były więc buraczki do obiadu. Tym razem na zimno,z jabłkiem i czerwoną cebulą :mniam:
Nie wszyscy lubią schabowe a tym bardziej że kością.
Takie nieroby ? :-)
No niestety- myślałam, że "czy sie stoi , czy się leży to się należy" - to już relikt przeszłosci, ale synowi trafił się taki majster co chyba tylko radą służy i wspierającą obecnością - bo się obija, żeby gorzej nie napisać. W nowym domu syn po pracy sypialnie wyszpachlował sam. Wprawdzie jemu łatwiej bo przy 190 cm wzrostu z kawalkiem drabina mu nie potrzebna i dobre rady też i nie za to majstrowi płaci. Tak i też "fachowiec" ogarnie to co rozgrzebał i zaczyna kto inny.
My tradycjonaliści tak szybko się nie wyzbędziemy tego nawyku
O tradycje dbamy jak o nic więcej ::do bani:
No niestety- myślałam, że "czy sie stoi , czy się leży to się należy" - to już relikt przeszłosci, ale synowi trafił się taki majster co chyba tylko radą służy i wspierającą obecnością - bo się obija, żeby gorzej nie napisać. W nowym domu syn po pracy sypialnie wyszpachlował sam. Wprawdzie jemu łatwiej bo przy 190 cm wzrostu z kawalkiem drabina mu nie potrzebna i dobre rady też i nie za to majstrowi płaci. Tak i też "fachowiec" ogarnie to co rozgrzebał i zaczyna kto inny.
Znalazłaś Gusiu ? Jak nie to wieczorem :mniam:
Skąd ja to znam :-(. A że sama się nie znam na murarce i wykończeniówce,to se pan majster na mnie korzystał. Aż inni fachowcy,hydraulik,elektryk,kazali mi tę ekipę pogonić :-). Nie do śmiechu mi było ,bo jego i jego ekipy robota,kosztowała mnie już 20 tysięcy :-(.
Tina , kaczuszka ' the best ' a z czym podałaś ?