Nie gniewaj sie,ale ja sobie nie wyobrażam,jak można tyle przytyć przez rok !!!!!! Moje najwieksze przytycie wynosiło4 kg,jak musiałam buty biegowe powiesic na kołku.....
Nie gniewaj sie,ale ja sobie nie wyobrażam,jak można tyle przytyć przez rok !!!!!! Moje najwieksze przytycie wynosiło4 kg,jak musiałam buty biegowe powiesic na kołku.....
Jak ssie to pij wode,zapełnisz żołądek ...powodzenia..trzymam kciuki..
Można,można! Moja kuzynka (młoda kobieta,zdrowa,zadna tarczyca lub tp)przez niecałe 3lata przybrała prawie 50kilo!Była chuda,a teraz no cóż....okrogła...
@Nianta,ojoj,a wyniki masz w normie?Ja mam za wysoki cholestelor i muszę się spręzyc by go zredukowac do normy;(
@Annika, przykro mi Anniko;(40 lat i już tyle przeszłaś!
Wysoki poziom cholesterolu nie zawsze zalezy od nadwagi-mam znajoma,chuda jak patyk,wiecznie ma problemy ,bierze tabletki na zbicie cholesterolu bo ma 300-350,rzadko mniej a nie ma jeszcze 50-tki!
Wiem,wiem,Kasiu, ja nie mam jeszcze 30stki i nie mam nadwagi(sama dla siebie chce zrzucic 3kg)
To nie jestes żadna Magdalena tylko Madzia,córuchna:)Co to dla takiej młódki 3kg:)Raz ,dwa i nie ma:)
@Nianta, na fotce nie wyglądasz na 90+,max 80/85 wg mnie;)
@Ivetta,policz sobie ile kalorii jadasz dziennie;) Mi lekarz powiedział tak na obiady lub/i kolację rybe z piekarnika z warzywami z jak najmniejszą porcją kartofli/ryżu , na desery suszone owoce i/lub orzechy(bez soli)
@Nianta, na fotce nie wyglądasz na 90+,max 80/85 wg mnie;)
@Ivetta,policz sobie ile kalorii jadasz dziennie;) Mi lekarz powiedział tak na obiady lub/i kolację rybe z piekarnika z warzywami z jak najmniejszą porcją kartofli/ryżu , na desery suszone owoce i/lub orzechy(bez soli)