10 listopada 2014 18:20 / 2 osobom podoba się ten post
Magdalena_SewickaSorry, to nie dla mnie, lubie wieczorem dobra kolacje a nie jakis jogurt i potem coś do knapania przed TV w lozku! Nigdy nie zrezygnuje z jedzenia wieczorem bo to własnie dla mnie byłoby katowanie!Kazdy jest inny, wody nie pije wcale i nie zamierzam;)))
I ok, ale nie zdziw się, jak zamiast 3 kg do zrzucenia za pół roku bedziesz miała np. dumne 10 ;).
Ja też jestem "jabłkiem" i mam dupkę jak orzeszek, ale z przodu i po bokach trochę się wylewa :/. Od prawie dwóch tygodni się odchudzam i na razie idzie dobrze, 1 kg na tydzień :). W pracy jest mi znacznie łatwiej, bo bardzo dobrze robią mi regularne, niewielkie posiłki co +- 3 godziny. W domu, niestety, zyję znacznie mniej higienicznie i jakoś tak mi wszystko smakuje, że zawsze trochę przytyję.. Mea culpa ;(.
Teraz celem jest zlikwidowanie brzucha do Sylwestra. Baaardzo mnie to motywuje, a poza tym uwielbiam stan, gdy jestem 5 kg lżejsza. Od razu mam więcej energii (choć i z dodatkowymi kilogramami mam jej sporo ;)) i bardziej zachłanna na życie :D.