Dieta dla początkujących

08 września 2014 14:32 / 1 osobie podoba się ten post
Magdalena_Sewicka

@giunta,super!Nasza modelka!

Modelka to może nie, ale dzięki za komplement ;)
08 września 2014 14:35 / 4 osobom podoba się ten post
giunta

Mam 180cm wzrostu, ważę 67kg.

A ja prawie tyle samo ważę nie będę zatem wspominała wzrostu :))
10 września 2014 13:43 / 1 osobie podoba się ten post
No to kupiłam tę herbatkę imbirową,wypiłam już 2 kubki,trzeci się parzy(5/6min aby nie za ostra!),piję na słodko,bo inaczej mi nie "wejdzie";)
09 listopada 2014 08:09
Ooo,wreszcie z trudnościami znalazłam Topik Pauli;)) Dziewczyny tutaj możemy obliczyć nasz BMI;)Wskaźnik masy ciała http://kobieta.wp.pl/kalkulatorbmi.html Macie w normie?
09 listopada 2014 08:11 / 3 osobom podoba się ten post
Ach,co ja se obliczać będę.....nie wiem czy skali jest wystarczająco:):):):)Samo słowo "dieta" budzi moje sedreczne obrzydzenie:):):)Diety są dla pacjentów,hi hi hi:):):):)
09 listopada 2014 08:17 / 3 osobom podoba się ten post
Ja też nie wytrzymam na diecie więcej jak 1 dzionek(aaa szczerze to nawet nie cały)!Zmiana stylu odżywiania TAK,diety odchudzające NIE
09 listopada 2014 08:23 / 4 osobom podoba się ten post
kasia63

Ach,co ja se obliczać będę.....nie wiem czy skali jest wystarczająco:):):):)Samo słowo "dieta" budzi moje sedreczne obrzydzenie:):):)Diety są dla pacjentów,hi hi hi:):):):)

Kasiu , Magdaleno .....wiedziałam , zawsze wiedziałam ,że jesteście mądre , kochane kobity ! Przeczytać Wasze posty z rana - to balsam na moją duszę -:)))))))))))))
09 listopada 2014 08:26 / 2 osobom podoba się ten post
A ja przemierzając te kilometry,nie muszę wymyślać diet.Przyjemne z pożytecznym i jeszcze płuca wentyluję po fajkach_)))
09 listopada 2014 09:43 / 8 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Kasiu , Magdaleno .....wiedziałam , zawsze wiedziałam ,że jesteście mądre , kochane kobity ! Przeczytać Wasze posty z rana - to balsam na moją duszę -:)))))))))))))

Kiedys policzylem kalorie jakie zjadlem na sniadanie,obiad i podwieczorek.To tak aby sprawdzic czy kolacje moge zjesc.I wyszlo mi,ze nastepny posilek moge zjesc za ........3 miesiace !!! ha ha
09 listopada 2014 10:27 / 4 osobom podoba się ten post
ORIM

Kiedys policzylem kalorie jakie zjadlem na sniadanie,obiad i podwieczorek.To tak aby sprawdzic czy kolacje moge zjesc.I wyszlo mi,ze nastepny posilek moge zjesc za ........3 miesiace !!! ha ha

hi,hi,hi,rozesmialam sie w glos ze obudzilam drzemiacego pdp-dobre Orim;-;-;-;-;-;-dwa posilki i musisz zapasc w sen zimowy;-
09 listopada 2014 11:52 / 1 osobie podoba się ten post
Świetny jest kawał o dietach kabaretu Ani mru mru
09 listopada 2014 12:50 / 2 osobom podoba się ten post
ORIM

D;atego ja wolę nie liczyć kalorii . :)
09 listopada 2014 12:55 / 6 osobom podoba się ten post
Ja sie wlasnie najadlam, teraz leze do gory brzuchem I moge rozpoczac diete
09 listopada 2014 14:50 / 1 osobie podoba się ten post
Myślę, że warto przeczytać ten wywiad i chwilę się zastanowić :):

http://m.kobieta.gazeta.pl/kobieta/1,114429,16873123,_Wolali_na_mnie_swinia__grubaska__Nieraz_ktos_mnie.html
09 listopada 2014 17:51 / 1 osobie podoba się ten post
@Joannaxd, haha,znam to!Na diecie jestem między posilkami;) Albo od 8rano do 12stej ;)