Wypiłam wczoraj wieczorem pierwszą szklankę ,a potem cały czas czułam głód,potem chciało mi się cały czas pić,wy też tak macie???
Wypiłam wczoraj wieczorem pierwszą szklankę ,a potem cały czas czułam głód,potem chciało mi się cały czas pić,wy też tak macie???
no dobrze ktore pija od piatku przyznac sie lapka w gore i czy bylo wazenie po tych dniach????
No ja piję od piątku, dwa razy dziennie, rano i wieczorem, głód czuję -fakt, ale słodycze to chyba kupuję z przyzwyczajenia, jakoś nie mam ochoty na jedzenie... Nie ważyłam się, bo to krótko, poza tym nie ma tu wagi :D
ja ja pije popoludniu tzn gdzies o 17potem chlebek Wasa z pomidorkiem ogorkiem rzodkiewka i do rana spokoj rano pije na pusty zoladek zanim sie wyrobie z dziadkiempotem male co nie co jem i kawka z cynamonem wlasnie
podeszlam sceptycznie do tego ale widze rezultaty wiec bede sie tego trzymala......trzeba zakupic troche imbiru do domku na poczatek bo nie bede sie odrazu za nim uganiac hahah
A kawa z cynamonem to z ekspresu czy sypan? i ile cynamomu?
ja pije rozpuszczalna i szczypte dodaje zanim zaleje mi smakuje:)
Ja sypie cynamon do kawy rozpuszczalnej rano ,a potem robie sobie z expresu i też wsypuję do filiżanki . Pychaaaaa
a nie widzisz zadnej roznicy??? bo ja mam wage i sie codziennie rano waze i nie wiem czy nie powinnam nosic mocniejszych okularow bo jakos cos sie tam zmienia a moze to halucynacje albo co??
pewnie po tym Imbirzee:)
Dzisiaj zauważyłam różnicę, założyłam spodnie, które kupiłam przed wyjazdem, a były dopasowane, nooo... Zaczynają mi wisieć na tyłku i zrobiło się trochę luzu na udach:) i bandzioch jakby tak nie sterczał ;) może przesadzam, albo co;)
Na Ciebie też imbira tak działa? A już się bałam,że to może tylko moja sygestia :) Ja to się ranków nie moge doczekać,bo codziennie mam lużniejsze spodnie :)