Suplementy

17 czerwca 2014 08:04
moze ich szybko tak nie byc widac ..... ale ja u siebie widze waga tez sie ruszyla,ale ograniczylam jedzenie i pije 3 razy dziennie..........
17 czerwca 2014 08:17 / 1 osobie podoba się ten post
Wypiłam wczoraj wieczorem pierwszą szklankę ,a potem cały czas czułam głód,potem chciało mi się cały czas pić,wy też tak macie???
17 czerwca 2014 08:20 / 2 osobom podoba się ten post
ja ja pije popoludniu tzn gdzies o 17potem chlebek Wasa z pomidorkiem ogorkiem rzodkiewka i do rana spokoj rano pije na pusty zoladek zanim sie wyrobie z dziadkiempotem male co nie co jem i kawka z cynamonem wlasnie

podeszlam sceptycznie do tego ale widze rezultaty wiec bede sie tego trzymala......trzeba zakupic troche imbiru do domku na poczatek bo nie bede sie odrazu za nim uganiac hahah
17 czerwca 2014 08:32 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Wypiłam wczoraj wieczorem pierwszą szklankę ,a potem cały czas czułam głód,potem chciało mi się cały czas pić,wy też tak macie???

Iwanilia , ja wczoraj też wypiłam pierwszą dawke cudownego napoju imbirowego i też późnej naszedł mnie ogromny głód . Mam nadzieję ,że to przejdzie , bo jak nie to do PL pojadę w samych majtkach .
Też mam zamiar zakupić trochę imbiru do domu , co by nie latać za nim po sklepach w PL
17 czerwca 2014 13:30
magdalena_k

no dobrze ktore pija od piatku przyznac sie lapka w gore i czy bylo wazenie po tych dniach????

No ja piję od piątku, dwa razy dziennie, rano i wieczorem, głód czuję -fakt, ale słodycze to chyba kupuję z przyzwyczajenia, jakoś nie mam ochoty na jedzenie... Nie ważyłam się, bo to krótko, poza tym nie ma tu wagi :D
17 czerwca 2014 13:35
nianta

No ja piję od piątku, dwa razy dziennie, rano i wieczorem, głód czuję -fakt, ale słodycze to chyba kupuję z przyzwyczajenia, jakoś nie mam ochoty na jedzenie... Nie ważyłam się, bo to krótko, poza tym nie ma tu wagi :D

ja piję od dzisiaj :))) Schudłam przez przez 64 dni 4kg bez odchudzania / kolacje zmiejszyłam i duzo wody piję/ potrzeba mi jeszcze 2 kg przepędzić wg wzrostu.Zobaczę skutki imbiru!!!
17 czerwca 2014 13:35
a nie widzisz zadnej roznicy??? bo ja mam wage i sie codziennie rano waze i nie wiem czy nie powinnam nosic mocniejszych okularow bo jakos cos sie tam zmienia a moze to halucynacje albo co??
pewnie po tym Imbirzee:)
17 czerwca 2014 13:38
magdalena_k

ja ja pije popoludniu tzn gdzies o 17potem chlebek Wasa z pomidorkiem ogorkiem rzodkiewka i do rana spokoj rano pije na pusty zoladek zanim sie wyrobie z dziadkiempotem male co nie co jem i kawka z cynamonem wlasnie

podeszlam sceptycznie do tego ale widze rezultaty wiec bede sie tego trzymala......trzeba zakupic troche imbiru do domku na poczatek bo nie bede sie odrazu za nim uganiac hahah

A kawa z cynamonem to z ekspresu czy sypan? i ile cynamomu?
17 czerwca 2014 13:39
michasia

A kawa z cynamonem to z ekspresu czy sypan? i ile cynamomu?

ja pije rozpuszczalna i szczypte dodaje zanim zaleje mi smakuje:)
17 czerwca 2014 13:44
magdalena_k

ja pije rozpuszczalna i szczypte dodaje zanim zaleje mi smakuje:)

Też spróbuję :) 
17 czerwca 2014 13:45 / 1 osobie podoba się ten post
Ja sypie cynamon do kawy rozpuszczalnej rano ,a potem robie sobie z expresu i też wsypuję do filiżanki . Pychaaaaa
17 czerwca 2014 21:30
ivanilia40

Ja sypie cynamon do kawy rozpuszczalnej rano ,a potem robie sobie z expresu i też wsypuję do filiżanki . Pychaaaaa

Piłam popołudniowa kawkę z cynamonem.Pyszna!!! Człowiek taki stary, a ciągle się uczy:)
19 czerwca 2014 11:09 / 2 osobom podoba się ten post
magdalena_k

a nie widzisz zadnej roznicy??? bo ja mam wage i sie codziennie rano waze i nie wiem czy nie powinnam nosic mocniejszych okularow bo jakos cos sie tam zmienia a moze to halucynacje albo co??
pewnie po tym Imbirzee:)

Dzisiaj zauważyłam różnicę, założyłam spodnie, które kupiłam przed wyjazdem, a były dopasowane, nooo... Zaczynają mi wisieć na tyłku i zrobiło się trochę luzu na udach:) i bandzioch jakby tak nie sterczał ;) może przesadzam, albo co;) 
19 czerwca 2014 11:12 / 1 osobie podoba się ten post
nianta

Dzisiaj zauważyłam różnicę, założyłam spodnie, które kupiłam przed wyjazdem, a były dopasowane, nooo... Zaczynają mi wisieć na tyłku i zrobiło się trochę luzu na udach:) i bandzioch jakby tak nie sterczał ;) może przesadzam, albo co;) 

Na Ciebie też imbira tak działa? A już się bałam,że to może tylko moja sygestia :) Ja to się ranków nie moge doczekać,bo codziennie mam lużniejsze spodnie :)
19 czerwca 2014 11:16
ivanilia40

Na Ciebie też imbira tak działa? A już się bałam,że to może tylko moja sygestia :) Ja to się ranków nie moge doczekać,bo codziennie mam lużniejsze spodnie :)

Działa, chociaż do tematu podeszłam z dużą rezerwą, choć na dietetyce mi mówili, że imbir, chili i inne ostre wspomagają odchudzanie, i pobudzają organizm do szybszej przemiany materii. Trza się cieszyć:)