U mnie to była przenośnia , taki nastrój związany z dobrym samopoczuciem . W praktyce to nawet Sylwester będzie w domowych warunkach .:radosc1:
U mnie to była przenośnia , taki nastrój związany z dobrym samopoczuciem . W praktyce to nawet Sylwester będzie w domowych warunkach .:radosc1:

Będziesz sprzątać:sprzatanie: czy odlatywać:agent:???:lol3:
Witam czwartkowo:chaplin:
Dziś do obiadu muszę być w domu, bo ma jakaś firma przyjechać - zabrać stare dokumenty do niszczarki:prosze o cisze:
W takim razie pobawię się w kucharkę i upichcę coś fajnego na następne dni:gotowanie1:
Miłego dnia wszystkim:wstajemy:
Witam środowo:chaplin:
Środa minie - tydzień zginie:niebo pieklo:
Dziś przed obiadem ruszam na małe zakupy:tanczy:, a potem poznam nową panią sprzątającą:sprzatanie:
Miłego dnia ludkowie:wstajemy:
Ja mam tak, że ile bym sobie nie mówiła, że to tylko śmierć, to i tak tęsknię za drugim człowiekiem. Tym, którego jakiś czas już znała, podobnie z podopiecznymi. Serdeczna, znajoma twarz nawet po sąsiedzku, nawet jak się mijaliśmy co dnia w tym samym sklepie.. Jak zabraknie to jakoś tak smutno. Tym bardziej, że tej serdeczności coraz mniej, tak mi się wydaje, wśród ludzi.
Dzień dobry. :chaplin: Dawno mnie nie było. Pierwszy raz pracuje w lipcu od 6 lat. No niestety są rzeczy ważne i ważniejsze, że trzeba być w pracy. Krótki turnus bo tu wraca stała opiekunka ale może jeszcze przedluzy o kilka dni. Wszystko się wyjaśni za tydzien lub dwa. Spokojnego wtorku. 

Koleżanki z forum martwiły się o ciebie:serce: Dzięń dobry dziewczyny.
Ooo, to starej pani sprzątającej już na dobre nie ma 😁?