Dzień dobry w sobotę. :chaplin: Dziś dzień dusztowania seniora :kapiel: i muszę ogarnąć swój pokój. :mycie podlogi::odkurzanie: Zacznę się powoli pakować żeby mieć już trochę porządku.
Po wczorajszym wkur...na agencję podziękowałam za 4 letnia współpracę i na w poniedziałek jestem umówiona z koordynatorami 2 agencji na nowe oferty pracy. Coś się kończy coś zaczyna...Nie będę współpracować z agencją, jutra oszukuje na kasę. Ja wiem, że ktoś powie, że robię dramat ale za lipiec jestem stratna o jakieś 120 euro i tyle samo będzie miej więcej za sierpien bo dowiedziałam się , że dodatek wakacyjny w kwocie 150/ miesiąc jest wypłacany dopiero po odpracowaniu min 6 tygodni. Nosz szlag mnie trafił. I dlatego podziękowałam za współpracę i od razu oznajmiłam, że niech będą pewni w 100 % czy zmienniczka dotrze bo ja napewno po ich takim numerze nie zostanę choćbym miała na piechotę iść do domu.
Maluda nie oglądaj się wstecz. Nie warto się poświęcać dla jednej firmy bo i tak oni nas traktują jako kolejny numer w systemie.
Wszystkim dobrego dnia i spokojnego bo tutaj zapowiadają upały.