Powitajki przy kawie 80

19 lutego 2026 13:32 / 4 osobom podoba się ten post
Dzień dobry w południe.Z rana jakoś nie mam czasu tu zaglądać.Za oknem słoneczko ale mroźno.Podopieczny dziś niespokojny bo lata co chwilę do kibelka,ma problemy z wypróżnianiem. Fani mu jakiś syropem a nawet śliwki suszone kupiłam ale nie pomaga. Chodzi jak cień. Teraz zrobiłam sobie pauzę ale siedzę na dole aby go trochę przypilnować . Miłego dzionka wszystkim .
19 lutego 2026 14:43 / 2 osobom podoba się ten post
tina 100%

Jeśli przypadkowo mnie zacytowalas i polapalas sie dopiero teraz, to trzeba brylki do czytania zakładać :)
Dobranoc spij słodko :)

Dzień dobry, 
spałam słodko do godziny dziewiątej, widać szczerze, z serca mi życzyłaś 😁
Nie zacytowałam przypadkowo, odniosłam się do zamieszczonej oferty, nie do twoich słów. 
Może nie połapałaś o co mi chodzi 😊
Nie potrzebuję okularów do czytania 👀 
Miłego popołudnia :) 
19 lutego 2026 14:50 / 1 osobie podoba się ten post
Agat

Dzień dobry, 
Nie zacytowałam przypadkowo, odniosłam się do zamieszczonej oferty, nie do twoich słów. 

Ale słodko się zrobiło . Widzę,że obie z Tiną  jesteście dobre w ciętych ripostach . Fajnie,lubię takie inteligentne docinki,nawet gdyby były kierowane pod moim adresem 
19 lutego 2026 14:52 / 3 osobom podoba się ten post
Agat

Dzień dobry, 

Agat, jeszcze raz. Jeśli kogoś cytujesz, odnosisz się bezpiśrednio do jego wypowiedzi. I zwróciłas się pod postem bezposrednio w liczbie pojedynczej do mnie. Jasne jak słonce. Cieszę się , że się wyspałaś w końcu, zostaw tego kota , bo mu ogon urwiesz :)
19 lutego 2026 14:55 / 2 osobom podoba się ten post
nincia

Dzień dobry w południe.Z rana jakoś nie mam czasu tu zaglądać.Za oknem słoneczko ale mroźno.Podopieczny dziś niespokojny bo lata co chwilę do kibelka,ma problemy z wypróżnianiem. Fani mu jakiś syropem a nawet śliwki suszone kupiłam ale nie pomaga. Chodzi jak cień. Teraz zrobiłam sobie pauzę ale siedzę na dole aby go trochę przypilnować . Miłego dzionka wszystkim .

Ma Lactulose albo makrogol jakis? Na dzialanie trzeba poczekać , oby do wieczora pozbył się balastu . 
19 lutego 2026 14:57 / 2 osobom podoba się ten post
Gusia29

Chyba za wcześnie dla Maludy bo nie odniosła się do tych postów 

Internet do 23 , to pewnie spieszy się, aby obejrzec jakiś film. 
19 lutego 2026 14:58 / 1 osobie podoba się ten post
tina 100%

No tak,są sprawy ważne i ważniejsze 
19 lutego 2026 14:59 / 1 osobie podoba się ten post
Gusia29

No tak,są sprawy ważne i ważniejsze :bezradny:

19 lutego 2026 15:03 / 1 osobie podoba się ten post
tina 100%

Sorki,zalatana jestem.A o co kaman?O te wczorajsze czary? Nic mi nie dały  Córka była do południa,a ja kucharzyłam z Seniorem i ogarniałam pozostałe obowiązki.W końcu mu powiedziałam,że jak z Nim gotuję,to już potem wogóle nie jestem głodna,tak mnie zawali pracą i sprzątaniem.
19 lutego 2026 15:04 / 1 osobie podoba się ten post
tina 100%

Agat, jeszcze raz. Jeśli kogoś cytujesz, odnosisz się bezpiśrednio do jego wypowiedzi. I zwróciłas się pod postem bezposrednio w liczbie pojedynczej do mnie. Jasne jak słonce. Cieszę się , że się wyspałaś w końcu, zostaw tego kota , bo mu ogon urwiesz :)

Hej dziewczyny,wrzućcie na luz. Obie wiecie po co język w buzi macie i co? Będziecie tego kota tak ogonem zawracać ?
19 lutego 2026 15:06 / 1 osobie podoba się ten post
Gusia29

Hej dziewczyny,wrzućcie na luz. Obie wiecie po co język w buzi macie i co? Będziecie tego kota tak ogonem zawracać ?:oczko:

Ja tam nie kręcę, piszę jak jest  Sprawiedliwie podziel :)
19 lutego 2026 15:07 / 1 osobie podoba się ten post
Maluda

Sorki,zalatana jestem.A o co kaman?O te wczorajsze czary? Nic mi nie dały :bezradny: Córka była do południa,a ja kucharzyłam z Seniorem i ogarniałam pozostałe obowiązki.W końcu mu powiedziałam,że jak z Nim gotuję,to już potem wogóle nie jestem głodna,tak mnie zawali pracą i sprzątaniem.

Podrzucilysmy Ci oferty na krótkie zlecenia. 
19 lutego 2026 15:08 / 1 osobie podoba się ten post
tina 100%

Ja tam nie kręcę, piszę jak jest :-) Sprawiedliwie podziel :)

No nie ,trzymajcie mnie ludzie. W opiece pracowałaś i jeszcze w sprawiedliwość wierzysz? Sama wczoraj pisałaś,że skończyło się po równo dla każdego 
19 lutego 2026 15:12 / 1 osobie podoba się ten post
Gusia29

No nie ,trzymajcie mnie ludzie:zaskoczenie1:. W opiece pracowałaś i jeszcze w sprawiedliwość wierzysz? Sama wczoraj pisałaś,że skończyło się po równo dla każdego :lol1:

Tak też i wracam do pracy, już mam koniec kawkowania :)
19 lutego 2026 15:15
tina 100%

Tak też i wracam do pracy, już mam koniec kawkowania :)

A ja muszę siebie wyprowadzić na przechadzkę,bo do 18-tej zostanę przed laptopem. Daje sobie kopniaka na rozpęd i wybywam. Przyjemnej pracy