Ma Lactulose albo makrogol jakis? Na dzialanie trzeba poczekać , oby do wieczora pozbył się balastu .
Ma Lactulose albo makrogol jakis? Na dzialanie trzeba poczekać , oby do wieczora pozbył się balastu .
Ale słodko się zrobiło :-). Widzę,że obie z Tiną jesteście dobre w ciętych ripostach :oczko:. Fajnie,lubię takie inteligentne docinki,nawet gdyby były kierowane pod moim adresem :lol1:
Ale słodko się zrobiło :-). Widzę,że obie z Tiną jesteście dobre w ciętych ripostach :oczko:. Fajnie,lubię takie inteligentne docinki,nawet gdyby były kierowane pod moim adresem :lol1:
Nie wiem gdzie tu słodycz widzisz .Najlepiej nierozkminiac 👎
Śliwki zdają egzamin jak się je regularnie . Jak już się zrobi twardo i jest problem podawałam Lactulose.tyle żeby ulżyć , Najwyżej pranie było ale problem poszedł w kanalize .
Śliwki zalewałam gorącą wodą 4-5 szt rano a wieczorkiem były konsumowane . To wielki problem dla ludzi starszych . Pracowałam z małżeństwem to słyszałam poranne rozmowy .Zawsze się zaczynały od pytania "" czy ok w tych sprawach .
To chroniczne zaparcia tak mi się wydaje a zwłaszcza przy Parkinsonie .
Tu Cię cytuję bo szybciej. Wiem, że już nie jeżdzisz, ale czy wygospodarujesz miesiąc, chyba , że się spodoba. Własciel piekarni, gdzie chodzę po pachnące pieczywo, szuka gospodyni dla taty. Bardzo przyjazni ludzie , obiecałam , że poszukam kogoś pewnego i wolą kogoś już doświadczeniem i językiem. Tata mieszka w Thun. na chodzie, oznajmił, ze nie wtrąca sie do niczego bo sie niezna i sklada dom w kobiece dłonie. Auto vorhanden , ale i można kolejką linową na zakupy :) . Do łapki 4200 CHF - wstępnie.
Mam pytanie do Tiny.Malgi mi mówiła,że pisałaś kiedyś o jakiejś macie z kolcami.Przypominasz sobie ?