Szkoda,że zainteresowana jeszcze się do niego nie odniosła. Ale ,jak przed chwilą doczytałam,zajęta była interesującą terapią i pewnie nie miała czasu.
Szkoda,że zainteresowana jeszcze się do niego nie odniosła. Ale ,jak przed chwilą doczytałam,zajęta była interesującą terapią i pewnie nie miała czasu.
Ciekawe czy podzieli się tu efektami.
Liczę na to:-). Bardzo jestem ciekawa,co to za czary-mary:oczko:. Oby pomogły Maludzie
Nie do końca czary mary. Maty magnetyczne są wykorzystywane przy fizjoterapii zwierząt. Przy artretyżmie, dyskopatii. Nasz senior golden w Szczecinie uczęszczał na bieżnię wodną i własnie takie maty. Wskutek żle zrobionego zastrzyku miał niedowład tylnej łapy. Obecnie sladu nie ma.
Dlaczego nie dla Maludy? Niemiecki zna, odnosnie trudnych kontaktów interpersonalnych zdobywa własnie następny stopien wtajemniczenia - może spróbować.
A taki rodzaj maty,tej z kolczastymi wypustkami,też bardzo dobrze działa na kręgosłup i inne boleści . Od kiedy jej używam ,chociaż teraz już rzadziej,nie miałam nawrotów rwy kulszowej. A to już 3 lata,kiedy w Hamburgu mnie złapała i nie chciała puścić . O,Maluda taka aku matę mogłaby sobie sprawić i posiedzieć,czy poleżeć na niej.
Hej Ryba,skąd wiesz że dla mnie? Nie znasz mnie i wierzysz,że dałabym radę? :zaskoczenie1:
Hmm,chyba miło mi się zrobiło :oczko:
Jak już napisałam, znam firmę, rekruterki od ok. 10 lat( dwie firmy)i znam, chyba, ich forme redagowania ogłoszeń...Współpracowałam z nimi 10 lat( w międzyczasie 3-4 zlecenia z innych firm). Pracowałam jako tzw. skoczek, większość krótkich zleceń i niektóre na" wczoraj"😉
..
Hm, osobiście nie znam😉, ale czasami podczytuje forum i czytam Twoje wpisy...😁
W to co wierzę czy nie wierzę, to akurat moja sprawa, napewno , tak jak każdy normalny człowiek nie wierzę nieznajomym osobom i wszystko sprawdzam sama. Każdy ma swój rozum. Oferta nie dla mnie , jak wyrażnie stoi w poście.
Tina100% - wyluzuj, proszę...
Komentarz był ogólny - odnosił się do znalezionego w minutę osiem 'twojego' ogłoszenia.
Naprawdę muszę tłumaczyć, że tak - spostrzegłem, że oferta nie jest dla ciebie, tak - zauważyłem, że wyraźnie stoi to w poście.
Komentarz był ogólny, nie imienny.
Po co te irytacje , insynuacje i dociny...