Powitajki przy kawie 80

18 lutego 2026 21:21 / 2 osobom podoba się ten post
Gusia29

Szkoda,że zainteresowana jeszcze się do niego nie odniosła. Ale ,jak przed chwilą doczytałam,zajęta była interesującą terapią i pewnie nie miała czasu.

Ciekawe czy podzieli się tu efektami. 
18 lutego 2026 21:24 / 2 osobom podoba się ten post
tina 100%

Ciekawe czy podzieli się tu efektami. 

Liczę na to. Bardzo jestem ciekawa,co to za czary-mary. Oby pomogły Maludzie 
18 lutego 2026 21:27 / 2 osobom podoba się ten post
Gusia29

Liczę na to:-). Bardzo jestem ciekawa,co to za czary-mary:oczko:. Oby pomogły Maludzie 

Nie do końca czary mary. Maty magnetyczne są wykorzystywane przy fizjoterapii zwierząt. Przy artretyżmie, dyskopatii. Nasz senior golden w Szczecinie uczęszczał na bieżnię wodną i własnie takie maty. Wskutek żle zrobionego zastrzyku miał niedowład tylnej łapy. Obecnie sladu nie ma. 
18 lutego 2026 21:49 / 2 osobom podoba się ten post
tina 100%

Nie do końca czary mary. Maty magnetyczne są wykorzystywane przy fizjoterapii zwierząt. Przy artretyżmie, dyskopatii. Nasz senior golden w Szczecinie uczęszczał na bieżnię wodną i własnie takie maty. Wskutek żle zrobionego zastrzyku miał niedowład tylnej łapy. Obecnie sladu nie ma. 

A taki rodzaj maty,tej z kolczastymi wypustkami,też bardzo dobrze działa na kręgosłup i inne boleści . Od kiedy jej używam ,chociaż teraz już rzadziej,nie miałam nawrotów rwy kulszowej. A to już 3 lata,kiedy w Hamburgu mnie złapała i nie chciała puścić . O,Maluda taka aku matę mogłaby sobie sprawić i posiedzieć,czy poleżeć na niej.
18 lutego 2026 21:58 / 2 osobom podoba się ten post
tina 100%

Dlaczego nie dla Maludy? Niemiecki zna, odnosnie trudnych kontaktów interpersonalnych zdobywa własnie następny stopien wtajemniczenia - może spróbować. 

Jak już napisałam, znam firmę, rekruterki od ok. 10 lat( dwie firmy)i znam, chyba, ich forme redagowania ogłoszeń...Współpracowałam z nimi 10 lat(  w międzyczasie 3-4 zlecenia z innych firm). Pracowałam jako tzw. skoczek, większość krótkich zleceń i niektóre na" wczoraj"😉
..
18 lutego 2026 22:07 / 2 osobom podoba się ten post
Gusia29

A taki rodzaj maty,tej z kolczastymi wypustkami,też bardzo dobrze działa na kręgosłup i inne boleści . Od kiedy jej używam ,chociaż teraz już rzadziej,nie miałam nawrotów rwy kulszowej. A to już 3 lata,kiedy w Hamburgu mnie złapała i nie chciała puścić . O,Maluda taka aku matę mogłaby sobie sprawić i posiedzieć,czy poleżeć na niej.

Oczywiście , dziala na zasadzie akupresury, masuje, jak trafi punkty spustowe w mięsniach. To bardzo pomaga przy sztywnosciach, przykurczach i w konsekwencji tego - łagodzi bół. 
18 lutego 2026 22:07 / 2 osobom podoba się ten post
Gusia29

Hej Ryba,skąd wiesz że dla mnie? Nie znasz mnie i wierzysz,że dałabym radę? :zaskoczenie1:
Hmm,chyba miło mi się zrobiło :oczko:

Hm, osobiście nie znam😉, ale czasami podczytuje forum i czytam Twoje wpisy...😁

18 lutego 2026 22:09 / 1 osobie podoba się ten post
ryba

Jak już napisałam, znam firmę, rekruterki od ok. 10 lat( dwie firmy)i znam, chyba, ich forme redagowania ogłoszeń...Współpracowałam z nimi 10 lat(  w międzyczasie 3-4 zlecenia z innych firm). Pracowałam jako tzw. skoczek, większość krótkich zleceń i niektóre na" wczoraj"😉
..

Redagowane za pomocą ChataGpt - forma typowa pod FB, choć widać , że w tym wypadku stanowił tylko srodek pomocniczy. Niektorym zastępuje pomyślunek całkowicie - bardzo popularny :)

Ale nie używaj ogólników, co cechuje tę firmę, że Maluda nie miałaby szans? 
18 lutego 2026 22:41
ryba

Hm, osobiście nie znam😉, ale czasami podczytuje forum i czytam Twoje wpisy...😁

Naprawdę jest mi miło 
18 lutego 2026 23:02
tina 100%

W to co wierzę czy nie wierzę, to akurat moja sprawa, napewno , tak jak każdy normalny człowiek nie wierzę nieznajomym osobom i wszystko sprawdzam sama. Każdy ma swój rozum. Oferta nie dla mnie , jak wyrażnie stoi w poście. 

Tina100% - wyluzuj, proszę...
Komentarz był ogólny - odnosił się do znalezionego w minutę osiem  'twojego' ogłoszenia.
Naprawdę muszę tłumaczyć, że tak - spostrzegłem, że oferta nie jest dla ciebie, tak - zauważyłem, że wyraźnie stoi to w poście.
Komentarz był ogólny, nie imienny.
Po co te irytacje , insynuacje i dociny... 
18 lutego 2026 23:17
Agat

Tina100% - wyluzuj, proszę...
Komentarz był ogólny - odnosił się do znalezionego w minutę osiem  'twojego' ogłoszenia.
Naprawdę muszę tłumaczyć, że tak - spostrzegłem, że oferta nie jest dla ciebie, tak - zauważyłem, że wyraźnie stoi to w poście.
Komentarz był ogólny, nie imienny.
Po co te irytacje , insynuacje i dociny... 

Jeśli przypadkowo mnie zacytowalas i polapalas sie dopiero teraz, to trzeba brylki do czytania zakładać :)
Dobranoc spij słodko :)