Dzień dobry :chaplin: po nocnej ulewie i wichurze nie ma śladu. Słońca póki co też nie ma ☹️ i jest chłodno.
My już po śniadaniu. Seniorka czyta gazetkę i czekamy na pflege. Tu dni są spokojne i nikt mnie nie pogania. Za mną połowa turnusu i jeszcze tyle samo czyli 5 tygodni. Skróciłam pobyt i 1 dzień 🤣 bo w niedzielę 29 marca mają urodziny wnuczki i będą iść na obiad do restauracji a ja nie chcę ich zostawić w takim położeniu że muszą zostać z seniorka lub czekać na zmienniczke lub na to żebym ja odjechała.
Maluda co do internetu to dbają o Twoje zdrowie żebyś się wyspała.
Wszystkim dobrego dnia opiekunowo. 
My już po śniadaniu. Seniorka czyta gazetkę i czekamy na pflege. Tu dni są spokojne i nikt mnie nie pogania. Za mną połowa turnusu i jeszcze tyle samo czyli 5 tygodni. Skróciłam pobyt i 1 dzień 🤣 bo w niedzielę 29 marca mają urodziny wnuczki i będą iść na obiad do restauracji a ja nie chcę ich zostawić w takim położeniu że muszą zostać z seniorka lub czekać na zmienniczke lub na to żebym ja odjechała.
Maluda co do internetu to dbają o Twoje zdrowie żebyś się wyspała.
Wszystkim dobrego dnia opiekunowo.

Witam serdecznie czwartkowo.Dopiero o 7 mej włączyli mi neta i mogę się przywitać.Bezstresowego dnia dla Wszystkich.