09 stycznia 2014 20:27 / 1 osobie podoba się ten post
Renata81Mam pytanie.Jezdziłam już kilka razy koleją niemiecką i zawsze dostawałam bilet od podopiecznych.Niestety teraz będe musiała sama sobie kupić w automacie :) Czy mógłby mi ktoś wyjaśnić jak to zrobić?
Nie wiem czy wszystkie w niemczech sa takie same,ale najpierw wybierasz -gdzie chcesz jechac-potem ktora klasa,potem -godzina-potem hin und zuruck lub hin
jeste tez taka opcja fertig,że jak wybierasz jakim pociagiem bys chciala jechac to jest opcja bez wybierania tylko przyciskasz guzik i ci wyskoczy -gotowe-potem forma płatnosci,tam gdzie ja bylam bylo na monety tez,wrzucasz kase lub wkladasz karte i na dole ci wyskoczy bilet
biletów sie nie kasuje w pociagach..to jest naprawde proste wszystko masz po kolei opisane,nic tam nie zepsujesz wiec sie troche najwyzej pobaw,ja poszlam go "rozgrużć"jak nikogo nie bylo,żebym sie nie stresowala,jak nie bedzie wchodzilo w dwie strony to sobie kup w jedna i w tym drugim miescie spowrotem,naprawde proste,a ja nie jestem az taka mądra w tej technice wiec sobie poradzisz..Troche chaotycznie ale tak trudno to opisac nie widzac maszyny ....