Super. Fajnie mieć taką swoją mini farmę. Ja niestety mam uczulenie na psią sierść i z psami pod jednym dachem żyć nie mogę ale za to uwielbiam koty wszelkiej maści. Chciałabym kiedyś zobaczyć lwy w naturze. Może się wybiorę kiedyś......kiedyś.
Super. Fajnie mieć taką swoją mini farmę. Ja niestety mam uczulenie na psią sierść i z psami pod jednym dachem żyć nie mogę ale za to uwielbiam koty wszelkiej maści. Chciałabym kiedyś zobaczyć lwy w naturze. Może się wybiorę kiedyś......kiedyś.
Oj, chętnie, ale nie da rady. :)
A robisz jakies przetwory z mleka koziego - sery itp.?
Alinko, ale np. bolończyk ma włosy i nie uczula..:)
Jak masz ochotę zobaczyć lwicę w naturze, to zapraszam do siebie. :D
Bardzo chętnie. Czyżbyś była spod znaku lwa ?
Nie, alem waleczna jak lwica i grzywę mam też bujną, jak lwica, czego po obecnym awatarze nie widać, ale mam. :)

Na poprawienie humoru i pod rozwagę wszystkim opiekunkom cytuję za K. Nepomucką ( Serafina i kochankowie)
"...prawdziwa kobieta powinna kochać jedynie takie zwierzęta , jak norki w szafie, jaguara w garażu i osła , który na to wszystko zarobi..."
ja niestety zostaję przy kotach... :)

ja psy tez w domu mam, ale nie wiem jakie to rasy. 2 albo 3 psy mamy w domu. ale generalnie wole koty .