Psy, koty i inne nasze zwierzaki

25 stycznia 2015 20:13 / 1 osobie podoba się ten post
Alina

Super. Fajnie mieć taką swoją mini farmę. Ja niestety mam uczulenie na psią sierść i z psami pod jednym dachem żyć nie mogę ale za to uwielbiam koty wszelkiej maści. Chciałabym kiedyś zobaczyć lwy w naturze. Może się wybiorę kiedyś......kiedyś.

Jak masz ochotę zobaczyć lwicę w naturze, to zapraszam do siebie. :D
25 stycznia 2015 20:31 / 2 osobom podoba się ten post
Lawenda

Oj, chętnie, ale nie da rady. :)
A robisz jakies przetwory z mleka koziego - sery itp.?

Robimy, np. takie:
25 stycznia 2015 20:35
Oj, masz szczęscie, ryba,że nie wiem, gdzie mieszkasz, bo juz bym u ciebie była i wcinała te przysmaki.
Wysłałam ci zaproszenie do przyjaciół, zerknij w profil, przyjmiesz? :)
25 stycznia 2015 20:36 / 6 osobom podoba się ten post
25 stycznia 2015 20:44 / 1 osobie podoba się ten post
Alina

Super. Fajnie mieć taką swoją mini farmę. Ja niestety mam uczulenie na psią sierść i z psami pod jednym dachem żyć nie mogę ale za to uwielbiam koty wszelkiej maści. Chciałabym kiedyś zobaczyć lwy w naturze. Może się wybiorę kiedyś......kiedyś.

Alinko, ale np. bolończyk ma włosy i nie uczula..:)

25 stycznia 2015 20:56 / 1 osobie podoba się ten post
ryba

Alinko, ale np. bolończyk ma włosy i nie uczula..:)

Rybko! W moim przypadku posiadanie zwierząt jakichkolwiek to marzenie ściętej krowy. W mojej sytuacji rodzinnej i zawodowej niewykonalne. Patrząc na Twoje zdięcia to po prostu Ci zazdroszczę. Dla mnie tak wygląda  szczęście.
25 stycznia 2015 20:58
Lawenda

Jak masz ochotę zobaczyć lwicę w naturze, to zapraszam do siebie. :D

Bardzo chętnie. Czyżbyś była spod znaku lwa ?
25 stycznia 2015 21:18 / 1 osobie podoba się ten post
Alina

Bardzo chętnie. Czyżbyś była spod znaku lwa ?

Nie, alem waleczna jak lwica i grzywę mam też bujną, jak lwica, czego po obecnym awatarze nie widać, ale mam. :)
25 stycznia 2015 23:24 / 1 osobie podoba się ten post
Lawenda

Nie, alem waleczna jak lwica i grzywę mam też bujną, jak lwica, czego po obecnym awatarze nie widać, ale mam. :)

A z tym awatarem Lawendo, to coś Ty znowu za straszydło znalazła ? A już było tak pięknie. 
02 lutego 2015 09:28 / 3 osobom podoba się ten post
Na poprawienie humoru i pod rozwagę  wszystkim opiekunkom cytuję za K. Nepomucką ( Serafina i kochankowie)
 "...prawdziwa kobieta powinna kochać jedynie takie zwierzęta , jak norki w szafie, jaguara w garażu i osła , który na to wszystko zarobi..."    
  ja niestety zostaję przy kotach... :)
gify kotki
02 lutego 2015 09:46 / 4 osobom podoba się ten post
tyciek

Na poprawienie humoru i pod rozwagę  wszystkim opiekunkom cytuję za K. Nepomucką ( Serafina i kochankowie)
 "...prawdziwa kobieta powinna kochać jedynie takie zwierzęta , jak norki w szafie, jaguara w garażu i osła , który na to wszystko zarobi..."    
  ja niestety zostaję przy kotach... :)
gify kotki

Ja posiadam jeszcze muchy w nosie, węża w kieszeni i karaluchy do poduchy. :)

02 lutego 2015 16:12
Kaya

ja psy tez w domu mam, ale nie wiem jakie to rasy. 2 albo 3 psy mamy w domu. ale generalnie wole koty .

Nie wiesz czy masz dwa czy trzy psy w domu?:D Nie bardzo rozumiem. Tak dużo tych zwierząt, że nie potrafisz zapamiętać ile ich tak naprawedę masz?:D Oryginalne podejście:d Może trzeba by jednak ilość zwierzyńca nieco zmniejszyć
02 lutego 2015 16:13
ryba

Super zwierzyniec!Kózki naprawdę urocze!
02 lutego 2015 16:34 / 2 osobom podoba się ten post
moje koteły:)

02 lutego 2015 16:53 / 1 osobie podoba się ten post
ryba

A wiesz Rybko, że mam koleżankę, która też ma kozę ;)))) Bardzo ją kocha i mówi, że nie zamieniłaby Meli na żadnego kota. Fakt, że jest bardzo przyjacielska. Ale i żarłoczna: zjadła mi apaszkę i jedną rękawiczkę.