Bezsenność

12 września 2013 19:56
mleczko47

Jak zwykle Kika masz racje, ja raz dalam sie wybrać jak za maż wychodzilam.I to byl trafny wybor 41 lat w grudniu minie.

...gratulacje za tak dlugi staz... mi sie nie udalo...
12 września 2013 19:56
mleczko47

Jak zwykle Kika masz racje, ja raz dalam sie wybrać jak za maż wychodzilam.I to byl trafny wybor 41 lat w grudniu minie.

Ile ??? To Ty w przedszkolu ślub brałaś ??? 
12 września 2013 21:17
Benita

Ile ??? To Ty w przedszkolu ślub brałaś ??? 

Mleczko,  gratualacje.  

Wytrzymać tyle lat z tym samym marudzeniem,

miejsce na niebieskiej polanie zapewnione.. haa....haa.
12 września 2013 21:20 / 2 osobom podoba się ten post
Benita

Wolno Ci !!! Walnij kielicha i za nas - które nie mogą !

No to jeszcze jeden drineczek,
przedtem z koleżankami,
teraz z Wami...

Póki mogę , do wtorku hi... hiii
12 września 2013 22:18
scarlet

No to jeszcze jeden drineczek,
przedtem z koleżankami,
teraz z Wami...

Póki mogę , do wtorku hi... hiii

Na maila napiszę Ci zaraz info. Proszę o odpis.
12 września 2013 22:29
... a ja prawie każde jubileum, niwstety spędzam w Niemczech...ostatnie 38 też byłam w swoim nie ulubionym miejscu.Cieszę się się ogromnie z dobrodziejstwa skype...możemy się widzieć z naaszymi kochanymi osobami....kiedy pomyślę o początkach z przed ośmiu laty ,to aż ciarki mnie przechodzą...teraz mamy luksus.
12 września 2013 22:31
smagana wichrem

... a ja prawie każde jubileum, niwstety spędzam w Niemczech...ostatnie 38 też byłam w swoim nie ulubionym miejscu.Cieszę się się ogromnie z dobrodziejstwa skype...możemy się widzieć z naaszymi kochanymi osobami....kiedy pomyślę o początkach z przed ośmiu laty ,to aż ciarki mnie przechodzą...teraz mamy luksus.

Ja tam Swoje urodziny i Rocznice zaslubin z moim Mezem od 4-ech lat w De:(
12 września 2013 22:37
hogata76

Ja tam Swoje urodziny i Rocznice zaslubin z moim Mezem od 4-ech lat w De:(

Ja tez moje 28 , pierwsze od lat bez MM 18.10
12 września 2013 22:38
scarlet

Ja tez moje 28 , pierwsze od lat bez MM 18.10

Jszcze bede wtedy w Pl i pomysle o Was:)
19 listopada 2013 12:40 / 1 osobie podoba się ten post
A czy słyszliście o magnetoterapii na problemy ze snem?Świetna rzecz , bo naprawdę działa-wypróbowałam to na sobie:)Nie trzeba brać przynajmniej żadnych tabletek a efekt gwarantowany .Poczytajcie sobie o tym .Jakby co to służę pomocą
21 listopada 2013 00:26
Znowu zasnąć nie mogę. Buuu :(
21 listopada 2013 09:16
Wczoraj była piekna pełnia.Księzyc wielki.prawie pomaranczowy i taka poświata wokół.Piekny widok ,ale ze spaniem problem.Też tak mam:((
21 listopada 2013 12:34 / 6 osobom podoba się ten post
Ja tu spie jak przyslowiowy suseł,to w domu mam problemy ze spaniem.Może nie ze spaniem, ale ze spokojnym spaniem.Pies sasiadow szczeka nawet na powietrze jak nie ma nic innego w poblizu.O 4-tej rano trzaskaj drzwi od garażu sasiad wyjeżdza bo ma sklep musi wczesniej byc w pracy.O4.30 jakiś jegomość punktualnie,żeby go nikt nie wyprzedził ze skrzypiacym wozkiem filtruje kubły na smieci.O 5-tej moj pies chce wyjsc do ogrodu.Za 2o min wraca popiskuje pod drzwiami.Tylko go wpuszcze za chwile kot przychodzi z nocnych poszukiwań.O 6-tej syn wyjezdza z garazu musi dojechac do pracy 45 km.I dopiero usypiam blogim snem a tu drzwi od garazu bum, a to moj slubny jedzie do pracy.Jak juz wszyskim zycze milego dnia za robienie mi pobudek zaczyna mlodzież isc do szkoły -  marzenia o dobrym snie odkladam na nastepny dzień.A tu spię i śpię i śpię.
21 listopada 2013 13:03 / 2 osobom podoba się ten post
U mnie tu z spaniem horror co zasne to sie zrywam i tak w kolko pare razy na noc a jak juz poranek jest to czuje sie jak pijana i bol glowy co poranek ale trza dac rade za to w domku lubie sobie pospac ale znow minus jeden ze kogos szukam w lozeczku jeszcze sie nie przyzwyczailam mysle ze wrescie dnajde spokoj w pracy jak i w domku i wroci moj dobry sen!!!
21 listopada 2013 13:25 / 1 osobie podoba się ten post
Tylko czas tego dokona .... ale dokona .