Bezsenność

15 marca 2014 11:33
mi tez ostatnio ale nie spie za dlugo 5-6 godzin max to i tak dobrze bo przez tydzien prawie lezalam tylko w lozku bez uczucia snu,teraz nawet jak glupoty sie snia to ciesze sie bo wiem ze spalamcoraz blizej domu uff
15 marca 2014 13:11
jejku, a mi sie snil dzisiaj w nocy cmenatrz...
15 marca 2014 13:14
Jolek

jejku, a mi sie snil dzisiaj w nocy cmenatrz...

bardzo zly sen:(
15 marca 2014 13:20
magdalena_k

bardzo zly sen:(

wiem wlasnie, ale ja w sumie w te senniki nie wierze, coz ile razy mi sie snilo cos co zwaistuje szczcescie itd itp i nic, wiec moim zdaniem nie ma co zwracac na to uwagi, bo ja teraz bardzo duzo mysle a potem snia sie glupoty.
15 marca 2014 20:02 / 1 osobie podoba się ten post
Jolek

wiem wlasnie, ale ja w sumie w te senniki nie wierze, coz ile razy mi sie snilo cos co zwaistuje szczcescie itd itp i nic, wiec moim zdaniem nie ma co zwracac na to uwagi, bo ja teraz bardzo duzo mysle a potem snia sie glupoty.

Nie przejmuj sie snami.Sen mara Bog wiara. Na cmentarzu optymista widzi same plusy i tego sie trzymaj.
15 marca 2014 20:18 / 1 osobie podoba się ten post
Jolek

" Temat cmentarza nawiedza w snach osoby, które w głębi duszy dobrze sobie zdają sprawę z tego, że nie mają nic do powiedzenia, a ich słowa ani sami oni nie wnoszą nic nowego. Niepokój z powodu nowych problemów, zwłaszcza jeśli staniesz nagle przed koniecznością podjęcia decyzji. Cmentarz to symbol, który czasami namawia nas również do odcięcia się od tego co było i zajęciem się tym, co czeka nas w przyszłości." Jolek- mozna to wyjasnienie interpretować do Twojej obecnej sytuacji zyciowej:)Co nie znaczy ,ze to jakas źle rokująca interpretacja:):):)
15 marca 2014 20:45
kasia63

" Temat cmentarza nawiedza w snach osoby, które w głębi duszy dobrze sobie zdają sprawę z tego, że nie mają nic do powiedzenia, a ich słowa ani sami oni nie wnoszą nic nowego. Niepokój z powodu nowych problemów, zwłaszcza jeśli staniesz nagle przed koniecznością podjęcia decyzji. Cmentarz to symbol, który czasami namawia nas również do odcięcia się od tego co było i zajęciem się tym, co czeka nas w przyszłości." Jolek- mozna to wyjasnienie interpretować do Twojej obecnej sytuacji zyciowej:)Co nie znaczy ,ze to jakas źle rokująca interpretacja:):):)

No dokladnie, ale niektore to daja czadu o smierci czy cos, ale to bzdety, wiec sie nie przejmuje :D
23 marca 2014 02:07
Ja nie...ale ja byłam z moją POP na 50-tych urodzinach jej syna. Dopiero wróciłyśmy...Ona chciała jeszcze zostać! Rano będę martwa...Co prawda, orzekła, ze wstaje o 8-mej co dla mnie oznacza 7-ą...
13 maja 2014 09:24
To akurat nie bezsenność tym razem, ale powiem Wam jeszcze o innym moim zaburzeniu snu. Krzyczę w nocy. Wiem, że zdarza się to każdemu, tylko ja mam to naprawdę bardzo często. Piszę, bo akurat dzisiaj też obudziłam się w środku nocy z takiego powodu a jest to uciążliwe, bo ja później mam jakiś taki dziwny lęk i muszę zasypiać z lampką (nie śmiać się :P ). Myślicie, że można się z tym uporać?
13 maja 2014 09:34
giunta

To akurat nie bezsenność tym razem, ale powiem Wam jeszcze o innym moim zaburzeniu snu. Krzyczę w nocy. Wiem, że zdarza się to każdemu, tylko ja mam to naprawdę bardzo często. Piszę, bo akurat dzisiaj też obudziłam się w środku nocy z takiego powodu a jest to uciążliwe, bo ja później mam jakiś taki dziwny lęk i muszę zasypiać z lampką (nie śmiać się :P ). Myślicie, że można się z tym uporać?

Niewiem czy mozna sie z tym uporac ale moj syn tak ma , nigdy tego nie mial jako dziecko czy malolat a teraz jako dorosly czlowiek wlasnie tak ma.
13 maja 2014 09:36
Beatabeata

Niewiem czy mozna sie z tym uporac ale moj syn tak ma , nigdy tego nie mial jako dziecko czy malolat a teraz jako dorosly czlowiek wlasnie tak ma.

Też sobie nie przypominam, żebym w dzieciństwie tak miała...
27 maja 2014 00:48 / 1 osobie podoba się ten post
A kto nie chce spać?
27 maja 2014 00:49
Ja
27 maja 2014 00:49 / 1 osobie podoba się ten post
Kasia nie spi,chyba zaciesnia stosunki małzeńskie przed wyjazdem.
27 maja 2014 00:50 / 2 osobom podoba się ten post
Sowa nie spi, ale to normalne dla tych ptakow.