jejku, a mi sie snil dzisiaj w nocy cmenatrz...

jejku, a mi sie snil dzisiaj w nocy cmenatrz...
bardzo zly sen:(
wiem wlasnie, ale ja w sumie w te senniki nie wierze, coz ile razy mi sie snilo cos co zwaistuje szczcescie itd itp i nic, wiec moim zdaniem nie ma co zwracac na to uwagi, bo ja teraz bardzo duzo mysle a potem snia sie glupoty.
wiem wlasnie, ale ja w sumie w te senniki nie wierze, coz ile razy mi sie snilo cos co zwaistuje szczcescie itd itp i nic, wiec moim zdaniem nie ma co zwracac na to uwagi, bo ja teraz bardzo duzo mysle a potem snia sie glupoty.
" Temat cmentarza nawiedza w snach osoby, które w głębi duszy dobrze sobie zdają sprawę z tego, że nie mają nic do powiedzenia, a ich słowa ani sami oni nie wnoszą nic nowego. Niepokój z powodu nowych problemów, zwłaszcza jeśli staniesz nagle przed koniecznością podjęcia decyzji. Cmentarz to symbol, który czasami namawia nas również do odcięcia się od tego co było i zajęciem się tym, co czeka nas w przyszłości." Jolek- mozna to wyjasnienie interpretować do Twojej obecnej sytuacji zyciowej:)Co nie znaczy ,ze to jakas źle rokująca interpretacja:):):)
To akurat nie bezsenność tym razem, ale powiem Wam jeszcze o innym moim zaburzeniu snu. Krzyczę w nocy. Wiem, że zdarza się to każdemu, tylko ja mam to naprawdę bardzo często. Piszę, bo akurat dzisiaj też obudziłam się w środku nocy z takiego powodu a jest to uciążliwe, bo ja później mam jakiś taki dziwny lęk i muszę zasypiać z lampką (nie śmiać się :P ). Myślicie, że można się z tym uporać?
Niewiem czy mozna sie z tym uporac ale moj syn tak ma , nigdy tego nie mial jako dziecko czy malolat a teraz jako dorosly czlowiek wlasnie tak ma.