Bezsenność

11 marca 2014 18:03
doda

A może snią ci  się koszmary, bo ja mimo ,ze bet mam wygodny śpię bardzo żle budzę się w nocy i przewracam  się z boku na bok.

To chyba można zaliczyć do koszmarów,bo śni mi exmąż i exteściowa :):)
11 marca 2014 18:21
Ja dzisiaj cały sen jeździłam motorem :D Fajnie było, muszę zrobić tę kategorię A w końcu :)
11 marca 2014 18:56 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

To faktycznie trzeba zaliczyć do  koszmarów ,ale glowa do góry może dzisiaj przyśni się coś fajnego ,kolorowych snów tej nocy ,a jutro mapisz co ci się sniło
11 marca 2014 19:00
giunta

Ja dzisiaj cały sen jeździłam motorem :D Fajnie było, muszę zrobić tę kategorię A w końcu :)

Nie wiem co ludzie widzą w motorach? Moja córka też najarana,czeka na lepszą pogodę,lata do garażu i gada z motorem hi,hi Ja tam wolę autko:)
11 marca 2014 20:06
ivanilia40

Co to jest tesciowa na 102?

100 m od domu
i
2 m pod ziemią.

Sorry, nie mogłam się oprzeć.
11 marca 2014 20:08 / 1 osobie podoba się ten post
scarlet

Co to jest tesciowa na 102?

100 m od domu
i
2 m pod ziemią.

Sorry, nie mogłam się oprzeć.

hi,hi,hi też mi się podoba ten dowcip,ale jak dla mojej ex teściowej trochę za płytko,no i jeszcze drewniany kołek by się przydał :):)
11 marca 2014 20:09 / 3 osobom podoba się ten post
ivanilia40

hi,hi,hi też mi się podoba ten dowcip,ale jak dla mojej ex teściowej trochę za płytko,no i jeszcze drewniany kołek by się przydał :):)

Tylko koniecznie osikowy.
12 marca 2014 06:32
ja się zabiję ,niecałe 4 godziny spania.Łózko to za okno wyrzucę takie niewygodne!!!
12 marca 2014 06:50
A mi się w końcu dobrze spało ale babka chodzi po domu od 5.00 i nie miłosiernie się tłucze.Ale nic nie mówie bo wczoraj powiedziała że chciałbym sama chodzić na spacery,spytała czy mi nie będzie mi przykro?? Normalnie życie stało się od wczoraj piękniejsze!
12 marca 2014 07:08
kasiachodziez

A mi się w końcu dobrze spało ale babka chodzi po domu od 5.00 i nie miłosiernie się tłucze.Ale nic nie mówie bo wczoraj powiedziała że chciałbym sama chodzić na spacery,spytała czy mi nie będzie mi przykro?? Normalnie życie stało się od wczoraj piękniejsze!

Kasia ja mam dziś aki zapitol ,że masakra a lenia mam z tąd do Moskwy i z powrotem.Myślę,że to z niewyspania.Moje życie będzie piękniejsze jak się dobrze wyśpię a podejrzewam ,że będzie takie jak wróce do swojego łóżka....
12 marca 2014 12:48
a ja zas fatlanie:(babke wczoraj polozyl syn o 21 zamknelam drzwi i polozylam sie do lozka o 21,30 lezalam czekajac na blogi sen czulam ze tej nocy zasne,o 22 puka ktos do drzwi glupia otworzylam myslac ze cos sie stalo,przyszedl syn i mowi mi ze babke noga boli w udzie,myslalam ze ma siniaka czy cos,nic mi nie mowila a ja nic nie widzialm,ok poszedl i juz bylo po spaniu:(kazal mi dla DIAKONIE przekazac dzis rano.ok dzis przyszla Katarina i powiedzialam jej akurat synek dzwonil i dalam jej sluchawke,babke nic nie boli,przy dotyku i sciaskaniu hahahaha jakbym ja sobie macala pol godziny noge i naciskala tez by mnie bolala...Katarina kazala mu dzis wieczorem sprawdzic jeszcze raz i isc do lekarza jak bedzie babke bolechahaha masakra
15 marca 2014 08:38
ehhhhh:( ja tez mamm problemy ze spaniem ,czekam na tabl dla dziadka fakt ze jego wstawanie nie jest co noc a co 2 czy 3 sie zdazy ale ja mimo wszystko i tak spac nie moge nie wiem co sie dzieje
15 marca 2014 08:42
a ja wcoraj polozylam sie spac o godzinie 22.30 a dzisiaj 5 rano i spac nie moge :ooo na dodatek mam takie beznadziejne sny, ze jak rano sobie przypominac to az sie boje.
15 marca 2014 08:53
Jolek

a ja wcoraj polozylam sie spac o godzinie 22.30 a dzisiaj 5 rano i spac nie moge :ooo na dodatek mam takie beznadziejne sny, ze jak rano sobie przypominac to az sie boje.

ja mam podobnie strach się bać
15 marca 2014 11:30
wiecie co i mnie sie jakies glupoty snia:(((((