Bezsenność

11 marca 2014 09:20
kolejna noc bez snu:(2tabl baldrianu kubek mleka i lipa:(dziewczyny pomocy:(czytalam ze w lozku lepiej nie ogladac tv i czytac lozko powinno sie kojazyc tylko ze spaniem to co mam siedziec na krzesle jak czuje ze plecy i kark mi siada bo przez dzien nie leze to marze o lozku...ahh jeszcze tyle dni nie wiem jak to dalej bedzie...
11 marca 2014 09:21
też jestem po nieprzespanej nocy, zresztą nie pamiętam już , kiedy się tu ostatni ra wyspałam ;/

co godz sie budzilam i rob co chcesz!
11 marca 2014 10:02
ja tak samo babka spi w najlepsze a ja niemoge jakas masakra:(pokoj wietrze codziennie do wieczora dzis zrobbie inaczej.ide go posprzatac umyc podloge odkurzyc i przebrac swierza poscielpozniej pojde na spacer szkoda ze z moja podopieczna nie moge isc na dluzszy brak rolatora oraz utykanie na jedna noge.
11 marca 2014 10:43
Dołączę do was, miałam fatalną noc. Jakaś masakra, co godzinę się budziłam, a rano wydawało mi się, że wcale jakbym nie spała. I tak prawie co noc tutaj. A do końca jak stąd do nieba :(
11 marca 2014 10:47
no to ja sie juz teraz zastanawiam co to jest z ta bezsennoscia nie tylko mnie dopada jak widze.....pogoda? nie mam pojecia. ja dzisiaejszej nocy mialam dokladnie to samo jak Wy:(
11 marca 2014 10:55
Ja śpię dobrze,ale mam jakieś idiotyczne sny.
11 marca 2014 15:44
ivanilia40

Ciekawe co robisz "śniąc idiotycznie" ???   Ja śpię jak dzidziuś, czasami się budzę ale raczej spię dobrze. Tylko wkurza mnie  sobota i niedziela. Mogę pospać dłużej a tu wiadomo ..... o 6,30 - 7oo oczy jak spodki !!! Jasny gwint !!
11 marca 2014 16:16
ja moge do 8 spac codziennie chyba ze wiadomo przypadek bezsennosci babki i 5 razy w nocy ja do lozka prowadze,ale teraz ja nie spie dobrze:(:(ahh
11 marca 2014 16:43
ivanilia40

ja tak samo hahha, a tutaj jest ustalone ze wstajemy o 8 ale gdzie moja oma wstajje o 6 rolety rozciaga i ona chce juz chodzic bez przesady o 6 t nawet jej corka spi.
11 marca 2014 17:27
mi nie raz babka lezy do 8,30 wiec i tak o 8 wstaje ale czasem to robi jak twoja Jolek otwiera rolety o6,przebiera sie juz w ciuchy,idzie do kuchni gotowac ipt
11 marca 2014 17:48
marttini

mi nie raz babka lezy do 8,30 wiec i tak o 8 wstaje ale czasem to robi jak twoja Jolek otwiera rolety o6,przebiera sie juz w ciuchy,idzie do kuchni gotowac ipt

no i to jest irytujace, no al na szczescie jeszcze tylko tydzien :D
11 marca 2014 17:54 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Ale nie erotyczne?
11 marca 2014 17:56
doda

Ale nie erotyczne?

hi,hi no jakoś nie,patrz jaka ja się zrobiłam mało romantyczna :):)
11 marca 2014 17:58
ivanilia40

hi,hi no jakoś nie,patrz jaka ja się zrobiłam mało romantyczna :):)

A może snią ci  się koszmary, bo ja mimo ,ze bet mam wygodny śpię bardzo żle budzę się w nocy i przewracam  się z boku na bok.
11 marca 2014 18:01
doda

A może snią ci  się koszmary, bo ja mimo ,ze bet mam wygodny śpię bardzo żle budzę się w nocy i przewracam  się z boku na bok.

ja też tak mam tyle razy co się w nocy obracam to w domu przez rok tego nie wykonam