to juz chyba lepszego zestawu 5/5 nie mozna mieć,gratulacje!:)))
to juz chyba lepszego zestawu 5/5 nie mozna mieć,gratulacje!:)))
Ciekawa stela nomka ci sie trafiła,dzieki asystentkom nie masz duzo pracy,a facet wydaje sie byc interesujaca osobowoscia,korzystaj:-) :-)
Aż strach pomyśleć, co ci teraz będzie śniło? Nobel?
Roma Nobel to dla Ciebie się należy :)))))))
Rozmawiałam dzisiaj z panią Anią. Jutro dostanę artykuł do autoryzacji. Moja historia pracy opiekunki zostanie opisana w niemieckiej lokalnej prasie i na ich stronie internetowej. Jesteśmy na etapie ustalania czy uda nam się również nagrać reportaż do telewizji. To mój pierwszy sukces medialny :DDDDDDDD
A wspomnisz o mnie w swoim reportażu????????? A autograffffffffff dasz?
Pewnie i to nie jeden. W reportażu nie ma mowy o moich kochankach, tylko o pracy i dzieciach :)))))
emi będzie celebrytką juhu może zrobi karierę jak Conchita? :-D fajna przygoda jest uczetniczyć w czymś takim.
emi będzie celebrytką juhu może zrobi karierę jak Conchita? :-D fajna przygoda jest uczetniczyć w czymś takim.
Żeby sie tylko potem nie okazalo,że słowa powyrywane z kontekstu i wyjdzie cos takiego jak kiedys w Newsweeku .....Mówcie co chcecie ,ale ja w tych sprawach zachowuje daleko posunieta ostroznośc -dziennikarz to dziennikarz ,utrzymuje sie z sensacji,Im lepsza tym wieksza premia....Nie mam do nich za grosz zaufania....
Przed opublikowaniem dostaje tekst do autoryzacji, więc jestem dobrej myśli. A jak nie to napiszę w poskarżyjkach jaki mi Roma numer podsunęła :PPPPPPPPP