Nasze małe i duże sukcesy

11 czerwca 2014 11:33
ziolkowa

to juz chyba lepszego zestawu 5/5 nie mozna mieć,gratulacje!:)))

dzieki :)))
Sie okaże, bo w  zjednej strony, sztela superkowa i idealna okazja nauki języka ale z drugije strony pozwiedzałabym coś :) objechała landy :)) moze kiedyś :)
11 czerwca 2014 11:38
Ciekawa stela nomka ci sie trafiła,dzieki asystentkom nie masz duzo pracy,a facet wydaje sie byc interesujaca osobowoscia,korzystaj
11 czerwca 2014 12:13 / 2 osobom podoba się ten post
greenandy

Ciekawa stela nomka ci sie trafiła,dzieki asystentkom nie masz duzo pracy,a facet wydaje sie byc interesujaca osobowoscia,korzystaj:-) :-)

Oj tak, na dodatek rodzina jest w stanie w każdej chwili nieść pomoc, mieszkają w domku obok i zawsze wieczorem ktos przychodzi na rytuał kładzenia spac i o 5 rano też ktos jest w razie W,  rodzina słuzy jeszcze do jedzenia wspólnych podwieczorków o 15 :)  i rozmawiania ze mną
I... na tym się ich rola kończy :))))))
11 czerwca 2014 15:46 / 7 osobom podoba się ten post
romana

Aż strach pomyśleć, co ci teraz będzie śniło? Nobel?

Roma Nobel to dla Ciebie się należy :)))))))
Rozmawiałam dzisiaj z panią Anią. Jutro dostanę artykuł do autoryzacji. Moja historia pracy opiekunki zostanie opisana w niemieckiej lokalnej prasie i na ich stronie internetowej. Jesteśmy na etapie ustalania czy uda nam się również nagrać reportaż do telewizji. To mój pierwszy sukces medialny :DDDDDDDD
11 czerwca 2014 15:49
emi

Roma Nobel to dla Ciebie się należy :)))))))
Rozmawiałam dzisiaj z panią Anią. Jutro dostanę artykuł do autoryzacji. Moja historia pracy opiekunki zostanie opisana w niemieckiej lokalnej prasie i na ich stronie internetowej. Jesteśmy na etapie ustalania czy uda nam się również nagrać reportaż do telewizji. To mój pierwszy sukces medialny :DDDDDDDD

A wspomnisz o mnie w swoim reportażu?????????  A autograffffffffff  dasz?
11 czerwca 2014 15:51 / 1 osobie podoba się ten post
gosia35

A wspomnisz o mnie w swoim reportażu?????????  A autograffffffffff  dasz?

Pewnie i to nie jeden. W reportażu nie ma mowy o moich kochankach, tylko o pracy i dzieciach :)))))
11 czerwca 2014 15:52 / 2 osobom podoba się ten post
emi

Pewnie i to nie jeden. W reportażu nie ma mowy o moich kochankach, tylko o pracy i dzieciach :)))))

buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu,,  i dalej w ukryciu???????????
11 czerwca 2014 20:32 / 5 osobom podoba się ten post
No chyba, bo jak zaczęłam o kochankach to mi powiedzieli, że to na piętnastosezonowy serial jest materiał, i że wrócimy do tego :DDDDDDDD
13 czerwca 2014 16:05 / 4 osobom podoba się ten post
Kciuk ładnie się goi po zastosowaniu "medykamentu" naturalnego, tylko paznokieć będzie słodził a na to już nie pomoże nic. Dama zapytała sie czym go smarowałam,że tak szybko się goi - powiedziałam z czego okłady i skomentowała: Polacy to na wszystko mają sposób!!!
13 czerwca 2014 17:47 / 1 osobie podoba się ten post
emi będzie celebrytką juhu może zrobi karierę jak Conchita? :-D fajna przygoda jest uczetniczyć w czymś takim.
13 czerwca 2014 18:08 / 1 osobie podoba się ten post
Polneta

emi będzie celebrytką juhu może zrobi karierę jak Conchita? :-D fajna przygoda jest uczetniczyć w czymś takim.

Wurst???? Chyba raczej nie, bo nie mam kiełbasy :DDDDD
13 czerwca 2014 22:02
Polneta

Żeby sie tylko potem nie okazalo,że słowa powyrywane z kontekstu i wyjdzie cos takiego jak kiedys w Newsweeku .....Mówcie co chcecie ,ale ja w tych sprawach zachowuje daleko posunieta ostroznośc -dziennikarz to dziennikarz ,utrzymuje sie z sensacji,Im lepsza tym wieksza premia....Nie mam do nich za grosz zaufania....
13 czerwca 2014 22:16
Polneta

skąd takie porównanie? 
13 czerwca 2014 22:20 / 3 osobom podoba się ten post
kasia63

Żeby sie tylko potem nie okazalo,że słowa powyrywane z kontekstu i wyjdzie cos takiego jak kiedys w Newsweeku .....Mówcie co chcecie ,ale ja w tych sprawach zachowuje daleko posunieta ostroznośc -dziennikarz to dziennikarz ,utrzymuje sie z sensacji,Im lepsza tym wieksza premia....Nie mam do nich za grosz zaufania....

Przed opublikowaniem dostaje tekst do autoryzacji, więc jestem dobrej myśli. A jak nie to napiszę w poskarżyjkach jaki mi Roma numer podsunęła :PPPPPPPPP
13 czerwca 2014 22:36 / 1 osobie podoba się ten post
emi

Przed opublikowaniem dostaje tekst do autoryzacji, więc jestem dobrej myśli. A jak nie to napiszę w poskarżyjkach jaki mi Roma numer podsunęła :PPPPPPPPP

emi ja nie w temacie,o co chodzi z ta publikacja;-gdzie mam sie cofnac