Nasze małe i duże sukcesy

13 czerwca 2014 22:41 / 2 osobom podoba się ten post
reanata

emi ja nie w temacie,o co chodzi z ta publikacja;-gdzie mam sie cofnac

Do rozmowy telefonicznej ze mną to Ci opowiem, ha ha. Romana dała moje namiary dziennikarce, która szukała matki małych dzieci pracującej w opiece. Szukała pozytywnej historii jak mozna radzić sobie w życiu. Więcej szczegółów na stronie 38, albo opowiem jak się spotkamy :DDDDD
13 czerwca 2014 22:41
greenandy

Fajnie nomka.Tez szukam takiej steli,miesiac na miesiac ale cięzko znalezc.Wiec trafiło ci się:-) 
Ale jak sobie radzisz,pierwszy raz,i z tego co pisałas,raczej trudny przypadek.

Ja znam taką stellę. Ale od nas z firmy. Dziewczyna jedynie na całe wakacje chce zjechać bo syn ma wolne od szkoły. Zresztą sama nie wie czy w ogóle wróci na tą stellę we wrześniu.
13 czerwca 2014 22:44
No wakacje to trwają dwa miesiące,nie jeden
13 czerwca 2014 22:45
ja mogę sobie wybrać na ile chcę jechać ale nie krócej niż 4/4 i dogadujemy się ze zmienniczką jak chcemy i powiem szczerze że najlepiej jest 6/6 czas leci dość szybko a zawsze więcej się zarobi
13 czerwca 2014 22:45
greenandy

No wakacje to trwają dwa miesiące,nie jeden:-)

No tak, ale cały rok jeździ 4/4 a wakacje siedzi w domu.
13 czerwca 2014 22:50
Ja szukam na miesiac/o ile szukam bo na razie nie/.Miejsc na 2 mies.jest multum.
13 czerwca 2014 23:23 / 4 osobom podoba się ten post
greenandy

Ja szukam na miesiac/o ile szukam bo na razie nie/.Miejsc na 2 mies.jest multum.

HR Investment miał na naszej stronie już parę krótkich wyjazdów czyli na miesiąc. Przynajmniej dwa z nich wzięłam, teraz w sezonie urlopowym powinno być tego więcej. Obym się nie myliła!

Emi, myślę, że jesteś bardzo medialne zwierzę i może ten artykuł to będzie nie koniec Twojej przygody z prasą. Wreszcie zobaczymy normalną opiekunkę, a nie biedactwo które zna tylko kopniaki od niemieckiego losu! BARDZO SIE CIESZE!
16 czerwca 2014 17:59 / 16 osobom podoba się ten post
To ja pochwalę się moim małym sukcesem.
Dzisiaj zdałam ostatni egzamin i jestem dyplomowaną opiekunką medyczną.
16 czerwca 2014 18:22 / 2 osobom podoba się ten post
Gosia 1234

Gratuluję Gosiu!
16 czerwca 2014 19:07 / 2 osobom podoba się ten post
Gosia 1234

Witaj w klubie ................ szczere gratulacje
16 czerwca 2014 19:14 / 1 osobie podoba się ten post
Gosia 1234

gratuluje,....ja mam za soba dopiero 1 semestr trzyletniej.....oj kiedy to bedzie
16 czerwca 2014 19:16 / 2 osobom podoba się ten post
Gosia 1234

WOW !!! Ukłony !!!
16 czerwca 2014 19:19 / 1 osobie podoba się ten post
reanata

gratuluje,....ja mam za soba dopiero 1 semestr trzyletniej.....oj kiedy to bedzie

Dasz radę, a co w tym czasie sie dowiesz i wyćwiczysz to Twoje.
Nie ma to jak pewnosc siebie przy pracy. Powodzenia życzę.
16 czerwca 2014 21:28
michasia

Kciuk ładnie się goi po zastosowaniu "medykamentu" naturalnego, tylko paznokieć będzie słodził a na to już nie pomoże nic. Dama zapytała sie czym go smarowałam,że tak szybko się goi - powiedziałam z czego okłady i skomentowała: Polacy to na wszystko mają sposób!!!

Bałam się ,że mnie tu ludzie wyśmieją. Dobrze, że się goi, paznokiec odrośnie.Zdrówka życzę i uwazaj na siebie.
16 czerwca 2014 21:33
barbarella

Bałam się ,że mnie tu ludzie wyśmieją. Dobrze, że się goi, paznokiec odrośnie.Zdrówka życzę i uwazaj na siebie.

Na palcu już się zaskorupiło:), paznokieć będzie może pogarbiony ale młodszy, za poradę dziękuję.Każdy sposób jest dobry, aby był skuteczny.Pozdrawiam :))) będę uważała !!!