Uzależnienia opiekunek

05 października 2013 13:58 / 9 osobom podoba się ten post
Mam na imię Ewa i jestem uzależniona od internetu:)))Tak, nie zdawałam sobie z tego sprawy, aż od wczoraj brak połączenia powodował u mnie ataki paniki dosłownie. Teraz już chyba będzie działał, sama se zepsułam i sama se naprawiłam:)
05 października 2013 15:35 / 2 osobom podoba się ten post
efka66

Mam na imię Ewa i jestem uzależniona od internetu:)))Tak, nie zdawałam sobie z tego sprawy, aż od wczoraj brak połączenia powodował u mnie ataki paniki dosłownie. Teraz już chyba będzie działał, sama se zepsułam i sama se naprawiłam:)

Witamy Cię Ewo wśród Tobie podobnych . Usiądź i czuj się jak u siebie ))
05 października 2013 15:52 / 2 osobom podoba się ten post
efka66

Ta ,nie strasz mam dokładnie to samo!!!!!!!!!!!Chyba jakies kólko AA musimy założyć:):):):)
05 października 2013 15:54 / 2 osobom podoba się ten post
efka66

To dokladnie tak jak ja...internet dla mnie to jak  pepowina laczaca mnie z Rodzina i ze swiatem po prostu.Czasem jest sie w takim miejscu gdzie psy du...mi szczekaja i co tu robic w wolny czas?
05 października 2013 16:00
Misia1710

To dokladnie tak jak ja...internet dla mnie to jak  pepowina laczaca mnie z Rodzina i ze swiatem po prostu.Czasem jest sie w takim miejscu gdzie psy du...mi szczekaja i co tu robic w wolny czas?

Wolny czas miałabym czym zapełnić, mam dużo ksiązek, mnóstwo filmów na kompie, niemiecki sie kłania do nauki i nawet sama sobie próbowałam to tłumaczyć, ale gdzie tam. Jak w końcu udało mi się przywrócić system do dnia poprzedniego(za dużo namieszałam), to poczułam taką ulgę, że chyba wiem jak się czuje narkoman na głodzie jak sobie da w żyłę.;)
05 października 2013 16:01 / 1 osobie podoba się ten post
Hahaha..! Ja tez zabralam polowe torby ksiezek ale juz mam ostatnia do czytania.Wieczorem nie moge zasnac bez ksiazki a internetowe mnie nie kreca.
05 października 2013 16:01
Misia1710

To już nas trzy:), trochę za mało,żeby zajęcia terapeutyczne zacząc:):):)Kto się dołączy do naszego klubu AA?Promocja na wpisowe ważna do niedzieli:)
05 października 2013 16:03
No tak ale jak sie wszystkie przylaczymy to kto tu bedzie te wszystkie madre i smieszne a czasem straszne rzeczy pisal? Nudno sie zrobi bez nas... ;)
05 października 2013 16:08
kasia63

To już nas trzy:), trochę za mało,żeby zajęcia terapeutyczne zacząc:):):)Kto się dołączy do naszego klubu AA?Promocja na wpisowe ważna do niedzieli:)

Ja się dołączę . Już teraz ze strachem myślę, co to będzie , gdy skończy mi się 12 internet, a wyjeżdżam 16. Nie opłaca kupować mi się doładowania . Co ja będę robić?
05 października 2013 16:09
Ja jestem Iwunia i przyznaję się,że jestem uzależniona od internetu,proszę o wsparcie!!!
05 października 2013 16:24
Witajcie, jestem Emilia, od lat nalogowo uzywam Internetu ! Nie moge bez niego istniec, a byl czas, kiedy juz prawie udalo mi sie pokonac uzaleznienie - po paru miesiacach spedzonych przy klawie, po 12 - 16 godzin na dobe - mialam obrzydzenie. Niestety, nadszedl czas pracy na wyjazdach i moj nalog wrocil ! Ratunku!
05 października 2013 16:29 / 2 osobom podoba się ten post
Annika

Ja się dołączę :-). Już teraz ze strachem myślę, co to będzie , gdy skończy mi się 12 internet, a wyjeżdżam 16. Nie opłaca kupować mi się doładowania . Co ja będę robić? :-)

To znaczy, że nie jesteś jeszcze uzależniona, bo ja bym kupiła:)
05 października 2013 16:29
Annika

Ja się dołączę :-). Już teraz ze strachem myślę, co to będzie , gdy skończy mi się 12 internet, a wyjeżdżam 16. Nie opłaca kupować mi się doładowania . Co ja będę robić? :-)

A ja dokupuje za 5 e albo za 10 i potem jak przyjezdzam to mam jeszcze na 2 czy 3 dni/z Aldi/Normalnie za 15 jest na 30 dni a tak to 2 e dziennie zjada-ale bez netu?????NIGDY!!!!:):):):) 
05 października 2013 16:34 / 2 osobom podoba się ten post
Misia1710

No tak ale jak sie wszystkie przylaczymy to kto tu bedzie te wszystkie madre i smieszne a czasem straszne rzeczy pisal? Nudno sie zrobi bez nas... ;)

Hi hi hi - nowatorska terapia jakiej się poddamy,z założenia bedzie od nas wymagała pisania na forum codziennie:):):):)Z tendencją malejacą aż do zera /czytaj-pobyt  wdomku/i powrót,czyli tendencja wzrostowa:):):):)I może za jakie 100lat wyleczymy się z uzależnienia:):):)
05 października 2013 16:39 / 1 osobie podoba się ten post
efka66

To znaczy, że nie jesteś jeszcze uzależniona, bo ja bym kupiła:)

Myślisz, że jeszcze Ci nie dorównuję ? ;-).  Mam coś jeszcze na koncie w Aldiku, na jeden dzień wystarczy, a na który  - to zrobię losowanie .