To nie zabrałaś do walizki przyjaciela z zapasem baterii ?? Oj,straszne niedopatrzenie,straszne:):):):)
To nie zabrałaś do walizki przyjaciela z zapasem baterii ?? Oj,straszne niedopatrzenie,straszne:):):):)
Melduję ,ze naprawde jestem bb poważnie od netu uzależniona -coś nakopałam wczoraj i nie mogłam się połączyc -cały dzien walka z kompemi dzis rano jeszcze ale udało się jak widać:)A stresu a nerwów,spaalm b źle,nawet fajki mnie nie ciągnęły....no masakra na maxa.Wniosek-zaawansowane uzależnienie ,wymagajace pilnie agresywnej terapii:):)
Melduję ,ze naprawde jestem bb poważnie od netu uzależniona -coś nakopałam wczoraj i nie mogłam się połączyc -cały dzien walka z kompemi dzis rano jeszcze ale udało się jak widać:)A stresu a nerwów,spaalm b źle,nawet fajki mnie nie ciągnęły....no masakra na maxa.Wniosek-zaawansowane uzależnienie ,wymagajace pilnie agresywnej terapii:):)
To napisz co zrobiłaś, może sie przyda na przyszłość. Ja miałam ostatnio błąd połączenia nr 720 na Aldim, ale wcześniej kombinowałam z antywirusem i to przez to, a że żadna mądra głowa nie chciała lub nie mogła mi pomóc, przywróciłam system do momentu sprzed kilku dni i poszło. Ale teraz za diabła nie mogę znależć nawet w którym miejscu jest taka opcja, jednak potrzeba matką wynalazku jest:)
Nic nie zrobiłam innego niż to co zawsze-doładowałam i usiłowalam ustawic na 30dni i zniknęło.Odinstalowalam ,zainstalowałaa i tak z 5x bo nie okienko niepełne pokazywało.Cały poniedzialek wojowałam,Potem patrze,netu niet i 15 teZ niet ,To dzis doaldowalam za 5 jeszcze ,żeby choc na te 2 dni ostatnie miec,włączam a tu myk -jest ,ustawione na 30dni....co ,jak i dlaczego?zabij mnie a nie wiem...Juz tak miaąłm kiedys i wtedy sterowniki sie odinstalowały ,teraz nie-nie wiem co to było.Grunt ,ze jest:).
Mnie tak kiedyś pożerało Aldi Talk. Strata pieniędzy spowodowała że przeszłam na miesięczny odwyk i czekałam aż założą mi stacjonarny internet :))))
Nie mam tu szans na stacjonarny net....żadnych:(Tym bardziej ,ze zmienniczka nie ma kompa i nie korzysta.....dla mnie jednej babuszka nie załozy.Zreszta mam sticka od dawna i w sumie mi nie trzeba,wolę byc w tym względzie niezależna,bo nie wiadomo gdzie jeszcze los poniesie...
Ja się dołączę :-). Już teraz ze strachem myślę, co to będzie , gdy skończy mi się 12 internet, a wyjeżdżam 16. Nie opłaca kupować mi się doładowania . Co ja będę robić? :-)
Ja się dołączę :-). Już teraz ze strachem myślę, co to będzie , gdy skończy mi się 12 internet, a wyjeżdżam 16. Nie opłaca kupować mi się doładowania . Co ja będę robić? :-)
Malina: Witaj w klubie uzaleznionych ! Nie ma zycia bez neta !