Mycha nie chowaj się do dziury tylko osusz oczka i pomyśl o kimś lub o czymś co poprawi Ci humor.A najlepiej poczytaj anegdoty i kawały.No już rozchmurz się i biust do góry.
Mycha nie chowaj się do dziury tylko osusz oczka i pomyśl o kimś lub o czymś co poprawi Ci humor.A najlepiej poczytaj anegdoty i kawały.No już rozchmurz się i biust do góry.
Dzień dobry Dziewczyny . Otóż picie kawy to nie nałóg, to codzienny i przyjemny obowiązek :) Mycha, może jakąś lżejszą mild, albo inną ? Bezkofeinową..
Pozdro !
Biustu do góry lepiej nie podniosę, nie da rady albo jeszcze komuś krzywdę zrobię ;-))) Kocham kawusię ale wychodzi na to, że wszystko co kocham zakazane mi jest.
Dzień dobry Dziewczyny . Otóż picie kawy to nie nałóg, to codzienny i przyjemny obowiązek :) Mycha, może jakąś lżejszą mild, albo inną ? Bezkofeinową..
Pozdro !
Wszystkie testowałam ;-)) wiesz, ja ja podpijam bo nie dam rady bez kawusi. Tylko potem konsekwencje są do kitu. Ale co tam, cos mi przeciez musi dolegać.
I nie pisz że to przyjemny obowiązek !!!!! AAAAA !!!!
Mycha, a testowalas tez kawe gotowana wg kuchni 5-ciu przemian? Naprawde wszyscy moga pic przy roznistych dolegliwosciach rowniez. Tyle, ze troche wiecej czasu zajmuje przygotowanie, bo trzeba zagotowac:-). W kazdym razie polecam.
Nie mogę się odczepić od chałwy:(
Ja za słodyczami nie przepadam, ale do chałwy dopadam się raz na jakiś czas i wtedy pochłaniam 250g za jednym zamachem :P
Ja za słodyczami nie przepadam, ale do chałwy dopadam się raz na jakiś czas i wtedy pochłaniam 250g za jednym zamachem :P
chałwę prawie kocham :) uwielbiam popijać mlekiem (serio)