Uzależnienia opiekunek

27 sierpnia 2014 11:30
carrie

Nie mogę się odczepić od chałwy:(

Mam zakaz zbliżania się do chałwy :)
27 sierpnia 2014 11:36
opT

Kocham sery śmierdziuchy.

Ja tez :) no i kawa, zielona herbata i słodycze i solinki. A potem sprawdzanie ile kalorii było w tym opakowaniu ;)
27 sierpnia 2014 11:39 / 1 osobie podoba się ten post
Atiii

Ja tez :) no i kawa, zielona herbata i słodycze i solinki. A potem sprawdzanie ile kalorii było w tym opakowaniu ;)

Co to są SOLINKI?Słone cos?Nie chce Ci sie pić po tym?:)Moje niezmienne uzaleznienia to w podanej kolejności:
1/papieroski
2/kawusia
2/internet
To na wyjeździe::)
W domku na miejscu number one-panF.:),reszta j.w :):):)
27 sierpnia 2014 11:52 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63 wszelkie paluszki, prazyniki, chipsy. Lubie je ale rzeczywiscie to nie nałóg :) Duzo wody w siebie wlewam to jest ok :)
27 sierpnia 2014 11:54 / 1 osobie podoba się ten post
Na wyjeżdzie: kawka 3x dziennie,bieganie,internet,ksiażki,,,
W domu : kawa 3x dziennie,bieganie,wnuki" ex aekuo" mój menszczyzna...nic nie robienie..
27 sierpnia 2014 16:19 / 1 osobie podoba się ten post
carrie

Tak jeszcze nie próbowałam :-)  nie ma po tym żadnych rewolucji żołądkowych? :-) 

u mnie nie ma rewolucji :))))
27 sierpnia 2014 18:07 / 1 osobie podoba się ten post
Przyniosłam sobie ze spaceru pełno orzechów laskowych, to też mój "nałóg". Teraz siedzę i tłukę. Mniam, mniam .....
A chałwę też lubie i traktuję ją jak Giunta. Długo, długo nic ale jak sie dorwę to szkoda gadać. Tylko wokół mnie nie ma sklepów tureckich a szkoda. 
27 sierpnia 2014 18:18
Mycha

Przyniosłam sobie ze spaceru pełno orzechów laskowych, to też mój "nałóg". Teraz siedzę i tłukę. Mniam, mniam .....
A chałwę też lubie i traktuję ją jak Giunta. Długo, długo nic ale jak sie dorwę to szkoda gadać. Tylko wokół mnie nie ma sklepów tureckich a szkoda. 

bardziej smakuje mi nasza polska chałwa wedlowska - do dostania w Edece , ponadto nałogowo :) kupuję tam mieszankę krakowską i jest tylko na dwa dni :)
27 sierpnia 2014 18:24
Aniak

bardziej smakuje mi nasza polska chałwa wedlowska - do dostania w Edece , ponadto nałogowo :) kupuję tam mieszankę krakowską i jest tylko na dwa dni :)

W mojej Edece nie ma polskich produktów ;-)))  ale chałwę to jednak wolę turecka. 
27 sierpnia 2014 19:05
Uwielbiam cukierki mentolowe- najlepsze orzezwiajace -wedlowskie:)
27 sierpnia 2014 19:09 / 1 osobie podoba się ten post
Aniak

W "mojej" Edece nie ma chałwy i... całe szczęście, że nie ma ;).
27 sierpnia 2014 19:35
salazar

W "mojej" Edece nie ma chałwy i... całe szczęście, że nie ma ;).

Hehehe słowa prawdy, gorzkie ale .....  może lepiej że jej też u nie nie ma ;-)))
27 sierpnia 2014 20:37 / 3 osobom podoba się ten post
No co wy dziewczyny tak wszystkie słodzicie. Ja jak nazwę topiku przeczytałam to skojarzyło mi się z czymś mocniejszym. No ale my tu na forum to wszystkie grzeczniutkie i trzeźwiutkie. Jak rozmawiałam z agencjami przy rekrutacjach, to wszystkie mówiły, że mają bardzo duzy problem z opiekunkami uzależnionymi od alkoholu. No ale wiadomo, ten kto ma już problem, to nie tak łatwo się do niego przyzna. Czyż nie?
27 sierpnia 2014 20:57 / 3 osobom podoba się ten post
Zofija

No co wy dziewczyny tak wszystkie słodzicie. Ja jak nazwę topiku przeczytałam to skojarzyło mi się z czymś mocniejszym. No ale my tu na forum to wszystkie grzeczniutkie i trzeźwiutkie. Jak rozmawiałam z agencjami przy rekrutacjach, to wszystkie mówiły, że mają bardzo duzy problem z opiekunkami uzależnionymi od alkoholu. No ale wiadomo, ten kto ma już problem, to nie tak łatwo się do niego przyzna. Czyż nie?

Zosieńko ,no nie bądź taka:)Przyznaj się ,że Cię "suszi" a wypić ni ma z kim:)hi hi hi

Widziałam gdzieś fajny obrazek-taki rodem z "ranczowej" ławeczki-siedzą menele pod sklepem,wińsko dudlą, a z tyłu na sklepie baner-"Pij jabole przeciw Putinowi":):):):)To chyba nasi sadownicy wymyślili:)
27 sierpnia 2014 21:00 / 2 osobom podoba się ten post
Zofija

Bo MY mamy dziwne podejście do alkoholu. Wszystko jedno czy ktoś pije wino czy ma z nim problem. Powiedzenie, że wypiłam lampke wina a moze dwie skazuje nas na zakwalifikowanie do grona  "alkoholików/czek". Dlatego większość unika wpisów tego typu. I większość wie do czego służy alkohol.