Demencja a współpraca z rodzina

08 września 2013 09:07 / 1 osobie podoba się ten post
mleczko47

Ziolowe - Zubroweczke z soczkiem jablkowym.Moze nie w 100% ziolowe ale owocowo-ziolowe.
Na spanie - super.

Ale ponoć  w pracy nie pijemy takiego soczku jabłkowego :)) 
08 września 2013 11:22 / 2 osobom podoba się ten post
nowadanuta

Widzisz dobrze... to nie jest pustka... tylko inny stan niż las... więc masz las i stan inny niż las... i  "płot" okalający las ... Nie można w tym być tylko płotem bo tu następuje tarcie dwóch różnych stanów... To sa pierwsze kroczki do zrozumienia fraktali.... Dobranoc..))))

Przykładem fraktali mogą być krystaliczne dendryty (np. płatki śniegu), system naczyń krwionośnych, systemy wodne rzek, błyskawica lub kwiat kalafiora - tyle z Wikipedii zrozumialam... czemu ma sluzyc fraktalia w codziennym zyciu... co ma wspolnego z moimi zaburzeniami snu... bo innych raczej nie mam:)))
08 września 2013 11:23 / 2 osobom podoba się ten post
ania0806

Ale ponoć  w pracy nie pijemy takiego soczku jabłkowego :)) 

Nie ponoć, tylko napewno jestem w domu.A to co robie w pracy to juz inna bajka, nie kupuje Zubrowki bo tam nie ma.
08 września 2013 12:06 / 1 osobie podoba się ten post
mleczko47

Nie ponoć, tylko napewno jestem w domu.A to co robie w pracy to juz inna bajka, nie kupuje Zubrowki bo tam nie ma.

Ty jesteś wyjatkowa, chyba nie mozna Tobie za wiele powiedzieć nawet zartów nie rozumiesz , albo masz problem czytania ze zrozumieniem :)))
08 września 2013 12:08 / 2 osobom podoba się ten post
ania0806

Ty jesteś wyjatkowa, chyba nie mozna Tobie za wiele powiedzieć nawet zartów nie rozumiesz , albo masz problem czytania ze zrozumieniem :)))

Nie chce juz odpowiadac na Twoje zaczepki.Daj mi spokoj.Milego dnia.
08 września 2013 12:23 / 1 osobie podoba się ten post
mleczko47

Nie chce juz odpowiadac na Twoje zaczepki.Daj mi spokoj.Milego dnia.

...mleczko... zycze udanego dnia:)))
08 września 2013 16:34
Witam koleżanki....Powiedzcie co jest kiedy wystepuje u staruszkow...senność,ulewanie i kłopot z łykaniem
brak stolca....
08 września 2013 16:37
Dużo może być, zwiotczenie przełyku, przemiana, a jak wygląda dieta? senność, często już sił brak na aktywne zycie.
08 września 2013 16:49
Praktycznie nic nie chce jesc...Probuje jakies jogurty,zupki jak dla niemowlaka...ulewa ....herbata,soki z woda ...ciężko
08 września 2013 16:51
Może powoli nadchodzi już czas rozstania się ?
08 września 2013 16:53
Marynia51

Praktycznie nic nie chce jesc...Probuje jakies jogurty,zupki jak dla niemowlaka...ulewa ....herbata,soki z woda ...ciężko

A moze to bardzo posuniety Al i moze tak byc jak pisze dorote.Porozmawiaj z lekarzem,stolca nie ma(rzadko)bo prawie nic nie jada.
Moze byc tak,ze bedzie trzeba karmic przez sonde?
08 września 2013 16:55
Marynia51

Witam koleżanki....Powiedzcie co jest kiedy wystepuje u staruszkow...senność,ulewanie i kłopot z łykaniem
brak stolca....

Marynia czy to Al - P ,prawdopodobie zanikaja funkcje.Mozg nie wysyla bodżcow. Napisze Ci na meila. Sympatyczna dziewczyno.
08 września 2013 17:04 / 1 osobie podoba się ten post
Mleczko bardzo dziekuje...Pisz ...
08 września 2013 17:05 / 1 osobie podoba się ten post
Szkoda Mleczko , że nie piszesz na forum
08 września 2013 17:05 / 2 osobom podoba się ten post
Wazne jest, czy te dysfunkcje nastapily, czy juz je mial, moze byc udar, moja babcia zachowywala sie podobnie.