Przygotuj dwa sznurki. Dla mnie moze byc nitka , wystarczy bom cienka. Ale w pojedynke ani mi sie waż wieszac. Przedtem musimy mojej pomaranczówki posmakowac :)
Przygotuj dwa sznurki. Dla mnie moze byc nitka , wystarczy bom cienka. Ale w pojedynke ani mi sie waż wieszac. Przedtem musimy mojej pomaranczówki posmakowac :)
Oj jaka jestem rada,ze piszesz do mnie ,do tej co ma tylko Takie wykszatlcenie,Boziu dziekuje Ci.
Przecie jestes Ta co ,to ma wyzsze?Och jakem rada,a i na pomaranczowke mnie zes zaprosila:):):)Oj sa dobre ludziska na tym smutnym swiecie ,oj sa,ach jakem ja rada:):):)
A gdziez to pan takiej wiedzy nabył ?
Pozwoliłam sobie obejrzec profil Pana. Jestem rozczarowana. 55 letni chłop ze średnim wykształceniem. I coś pan tu taki ważny?
Ze wstydu bym się spaliła gdyby mój mąż prowadził na forum takie dyskusje. Wstyd proszę pana. Wstyd wielki.
Pamiętam też, z jakim hukiem Basia21 wyleciała z forum. A może już wróciła???
Na koniec małe sprostowanie:
Chodzili po trzech - jeden umiał czytać i pisać, a pozostali dwaj stanowili obstawę uczonego :-).
A gdziez to pan takiej wiedzy nabył ?
Pozwoliłam sobie obejrzec profil Pana. Jestem rozczarowana. 55 letni chłop ze średnim wykształceniem. I coś pan tu taki ważny?
Ze wstydu bym się spaliła gdyby mój mąż prowadził na forum takie dyskusje. Wstyd proszę pana. Wstyd wielki.
No dobra ,juz przepraszam,wybacz,juz nie bede:)
A kochasz mnie jeszcze?
Oj jaka jestem rada,ze piszesz do mnie ,do tej co ma tylko Takie wykszatlcenie,Boziu dziekuje Ci.
Przecie jestes Ta co ,to ma wyzsze?Och jakem rada,a i na pomaranczowke mnie zes zaprosila:):):)Oj sa dobre ludziska na tym smutnym swiecie ,oj sa,ach jakem ja rada:):):)
Nazywanie kogoś brzydkim, grubym, zbyt nisko wykształconym wcale nie sprawi, że bedziesz ładniejsza, chudsza albo inteligentniejsza...
A Twoją opinię na temat mojego wykształcenia cenię sobie tak bardzo, że szczęśliwy jestem iż matka natura wyposażyła mnie w specjalny miejsce do jej przechowywania.
I już naprawdę na zakończenie, do wiadomości wszystkich zainteresowanych:
Oświadczam, że nigdy nie byłem milicjantem :-).