żegnam!
żegnam!
żegnam!
żegnam!
żegnam!
żegnam!
A na początek 850 euro ?Sami sobue jedżcie, to zobaczycie jak się podciera tyłki za 850 euro. Czy te firmy już nie mają dla nas wogóle szacunku?
Jak ja nienawidzę takiego czegoś, niecierpię ludzi , którzy próbują mnie wykorzystać do cięzkiej pracy, za gów...pieniądze. To tak jak wczoraj ktoś tu napisał , że kurs niemieckiego 50h a wyjazdy za 600 euro przez cały rok. To się nazywa rozbój w biały dzień. Koniec na ten temat bo mnie znowu poniosło.
A na początek 850 euro ?Sami sobue jedżcie, to zobaczycie jak się podciera tyłki za 850 euro. Czy te firmy już nie mają dla nas wogóle szacunku?
Kochana:),te pożal sie Boże "firemki" to nie znaja nawet takiego słowa jak szacunek-czego Ty wymagasz???siedzą za biurkami jedna z drugą za jakies 1300zł na rękę i ważne to to jak nie wiem co,piętami sie w du.. bija ,że maja "czystą" robotę i tej wsciekłej zazdrości wciskaja nam pracę za 850euro-jak ten pies ogrodnika-same nie pojadą bo nie a innych za grosze by wysłały...Z drugiej strony ,co sie dziwić?Dorwały robote, to robią co szef każe,nie mając odwagi na to co my robimy....