Jak znaleźć pracę opiekuna za granica?

19 października 2013 11:58 / 2 osobom podoba się ten post
Hmm, fajnie, ze sie nie zloscisz, lubie dyskutowac rzeczowo. Nagato pisal (blednie, wedlug mnie, bo roznica miedzy pokoleniem 40-latkow, a 60-latkow jest ogromna) o pokoleniu kobiet okolo 60 -letnich i tu ja sie z nim zgadzam, ze, oczywiscie nie wszystkie, ale baaardzo duza czesc jest po prostu z "innej epoki", i tego swojego zdania bede bronic, bo widze to i widzialam wokol siebie. Akurat system punktowy znam z autopsji, mnie zaszkodzil, a ponoc bylam dobra i matura tez byla bardzo ponad przecietna zdana. Znam osoby, ktore dodatkowo mialy nieszczescie miec kogos z rodziny za granicami naszego kraju, ludzie od szkoly podstawowej ponadprzecietni - co, myslisz, ze mogli wymarzone studia zrobic ? Niestety ... Jak sie zbieglo zle pochodzenie z rodzina "nie taka" - guzik, owszem, ale na jakies malo wazne, zupelnie odbiegajace od rzeczywistych zainteresowan kierunki, ale nie na wojskowe uczelnie, na medycyne i tym podobne.
19 października 2013 13:58 / 1 osobie podoba się ten post
Andrea: w duzym stopniu sie z Toba zgadzam, z tym, co napisalas. Mnie zas nie jest w stanie obrazic, przepraszam, mlokos, tylko jestem w stanie zrozumiec, dlaczego jest w nim tyle zlosci i agresji. Jesli jest prawda, ze mial tak ciezki start w doroslosc i pomimo tego zrobil szkoly, cos tam usilowal zdzialac, a musial stac sie opiekunem - to ja to rozumiem, ze ma zal i pretensje do calego swiata. A na naszym forum nie takie slowa padaly i jakos zesmy sie nie pozabijaly. Tym niemniej ciag dalszy uragal przyzwoitosci i na szczescie Moderator wkroczyl. Kojelny raz chwala Mu za to.
30 października 2013 14:15

żegnam!

30 października 2013 14:24 / 5 osobom podoba się ten post
bartus

żegnam!

A świstak siedzi i zawija.......
30 października 2013 16:09 / 3 osobom podoba się ten post
bartus

żegnam!

Tu się zgina dziub pingwina, sranie w banię !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
30 października 2013 16:21 / 2 osobom podoba się ten post
bartus

żegnam!

Jak dadza 1600e,ubespieczenie pelne na terenie Niemiec i Polski,odprowadzac beda mi skladki od sredniej krajowej,zaplaca 13-ta pensje,zwrot kosztow podrozy minimum150 e to zadzieram KIECE I LECE:D:D:D:D:D
Dupa Jasiu,Pierdzi Stasiu:D:D:D:D
30 października 2013 16:27
bartus

żegnam!

A na początek 850 euro ?Sami sobue jedżcie, to zobaczycie jak się podciera tyłki za 850 euro. Czy te firmy już nie mają dla nas wogóle szacunku?
30 października 2013 16:28 / 3 osobom podoba się ten post
aniananowo

A na początek 850 euro ?Sami sobue jedżcie, to zobaczycie jak się podciera tyłki za 850 euro. Czy te firmy już nie mają dla nas wogóle szacunku?

No pierd.....i sie im w glowkach:(

No dobra,rozumiem-bez doswiadczenia i jezyka,ale po pierwszym wyjezdzie,juz powinno byc minimum 1000e.

Takim oto sposobem,zamiast zawyzac nam pensje ,beda nam zanizac,tfutfutfu,splunelam za siebie 3 RAZY:/
30 października 2013 16:40 / 4 osobom podoba się ten post
Jak ja nienawidzę takiego czegoś, niecierpię ludzi , którzy próbują mnie wykorzystać do cięzkiej pracy, za gów...pieniądze. To tak jak wczoraj ktoś tu napisał , że kurs niemieckiego 50h a wyjazdy za 600 euro przez cały rok. To się nazywa rozbój w biały dzień. Koniec na ten temat bo mnie znowu poniosło.
30 października 2013 16:44
aniananowo

Jak ja nienawidzę takiego czegoś, niecierpię ludzi , którzy próbują mnie wykorzystać do cięzkiej pracy, za gów...pieniądze. To tak jak wczoraj ktoś tu napisał , że kurs niemieckiego 50h a wyjazdy za 600 euro przez cały rok. To się nazywa rozbój w biały dzień. Koniec na ten temat bo mnie znowu poniosło.

Bez komentarza:(
30 października 2013 17:13 / 3 osobom podoba się ten post
Musimy się 3mać razem , bo nikt nam tu nie pomoże , jak sobie same nie pomożemy. Andrea święta racja , jak się coś reklamuje to jest to raczej towar godny uwagi a nie  g....no.
30 października 2013 17:14 / 3 osobom podoba się ten post
 i założymy Stowarzyszenia Grupy Działania pod nazwą "Siła w Grupie", a przewodnicząca będzie andrea :)))))))
30 października 2013 17:25 / 1 osobie podoba się ten post
Nasz Szanowny Pan M czuwa i kolesia juz wykolegował nam stąd.I słusznie po co nam któs ma psuć humor:)
30 października 2013 17:42 / 2 osobom podoba się ten post
aniananowo

Kochana:),te pożal sie Boże "firemki" to nie znaja nawet takiego słowa jak szacunek-czego Ty wymagasz???siedzą za biurkami jedna z drugą za jakies 1300zł na rękę i ważne to to jak nie wiem co,piętami sie w du.. bija ,że maja "czystą" robotę i tej wsciekłej zazdrości wciskaja nam pracę za 850euro-jak ten pies ogrodnika-same nie pojadą bo nie a innych za grosze by wysłały...Z drugiej strony ,co sie dziwić?Dorwały robote, to robią co szef każe,nie mając odwagi na to co my robimy....
30 października 2013 18:46
kasia63

Kochana:),te pożal sie Boże "firemki" to nie znaja nawet takiego słowa jak szacunek-czego Ty wymagasz???siedzą za biurkami jedna z drugą za jakies 1300zł na rękę i ważne to to jak nie wiem co,piętami sie w du.. bija ,że maja "czystą" robotę i tej wsciekłej zazdrości wciskaja nam pracę za 850euro-jak ten pies ogrodnika-same nie pojadą bo nie a innych za grosze by wysłały...Z drugiej strony ,co sie dziwić?Dorwały robote, to robią co szef każe,nie mając odwagi na to co my robimy....

Znam zarobki w takich firmach.... Osiągają nie mniej niż my jezeli mają jakieś doświadczenie... A także jedne firmy kupują pracowników drugiej (tego samego typu) proponując im wyższe wynagrodzenie...)))))