Nigdy nikomu nie zazdrośc,cierpliwośc to dobra cecha,a jakaś stella czeka na ciebie,to ciężki kawałek chleba,wszystko co się dzieje jest przeznaczeniem,pozdrawiam:)
Nigdy nikomu nie zazdrośc,cierpliwośc to dobra cecha,a jakaś stella czeka na ciebie,to ciężki kawałek chleba,wszystko co się dzieje jest przeznaczeniem,pozdrawiam:)
No i drugi raz odpowiedź jest oczywista. Nie promują mężczyzn bo to jak sam napisałeś dla nich dodatkowa praca. Nas nie muszą promować, przedstawiają kandydature i albo pasuje albo nie, nie ta to inna. Do wyboru mężczyzny trzeba przekonywać i zachęcać. Zarobią tyle samo, więc po co mają to robić? Taki wybrałeś zawód i albo się godzisz z tym faktem albo go zmień, takie życie.
Dyska, ja mam prace(pracuje obecnie) ogolnie nie nazekam .... jest mi poprostu przykro w imieniu innych chlopakow/facetow, ktorzy maja problemy ze znalezieniem pracy w naszej dziedzinie....wierze jednak ze kiedys sie to zmieni....
jak i pewne warunki naszej pracy :)
A umiesz zmienić przeznaczenie ?))))
Nagato,nie twierdze że to sprawiedliwe,ale opieka to póki co branża głównie kobieca,rozumiem twoje rozżalenie..ale ani ty ani my tego nie zmienimy,coż Niemcy nie chca mezczyzn a dla firm-klient nasz pan...nie pomoże promocja,to jest w tym narodzie zbyt gleboko zakodowane,ze lepsza kobieta,ze lepiej ugotuje,posprzata,lepiej sie wczuje w potrzeby pdp,czy to prawda,czy nie ,to juz inna sprawa,ale głową muru nie przebijesz...A jaki masz zawod,przeciez tu brakuje elektrykow,ślusarzy,ogrodnikow...młodzi Niemcy tymi zawodami gardzą,wszyscy chca studiowac i byc dyrektorami...moze wiec sprobuj w innej branży,jestes taki mlody całe życie przed tobą
Skonczylem 3 szkoly: Technologa Ogrodnictwa, Technologa Menadzera Gastronomii i Technologa Fryzjerstwa.sadze ze w tych kierunkach nie mialbym problemu z praca za granica, jednak praca w ktorej komus pomagam daje mi najwiecej satysfakcji... Masz racje ze niemcy sa do kobiet przyzwyczajeni ja wypowiadalem sie tylko ze agencje nie robia nic by to zmienic( z czystego faktu ze facet nadaje sie do tego w takim samym stopniu - owszem nie kazdy ale ci co sie tym zajmuja napewno) a to agencja ma ku temu najwieksze mozliwosci...
Takie pytanie jakie sugestie.... I nie podoba mi się to co jest mi przeznaczone, ale o mój gust nikt się nie pytał..))) To odpowiedz dla Duśka )))
Takie pytanie jakie sugestie.... I nie podoba mi się to co jest mi przeznaczone, ale o mój gust nikt się nie pytał..))) To odpowiedz dla Duśka )))
przeznaczeniem sterujesz sama, mozna to nazwac inaczej np: jesli ktos siedzi z 4 literami i nic nie robi to jego przeznaczeniem jest niczego nie otrzymywac...jedno drogie kolezanki i koledzy powiem wam z pewnoscia... jeszcze wiele lat my i kolejne potomstwa bedziemu tu tyrac jako opiekuni zanim my taka opieke bedziemy mieli w polsce i to jest naszym przeznaczeniem na ktore wplywu nie mamy...albo?
przeznaczeniem sterujesz sama, mozna to nazwac inaczej np: jesli ktos siedzi z 4 literami i nic nie robi to jego przeznaczeniem jest niczego nie otrzymywac...jedno drogie kolezanki i koledzy powiem wam z pewnoscia... jeszcze wiele lat my i kolejne potomstwa bedziemu tu tyrac jako opiekuni zanim my taka opieke bedziemy mieli w polsce i to jest naszym przeznaczeniem na ktore wplywu nie mamy...albo?