Jak znaleźć pracę opiekuna za granica?

01 lipca 2016 14:04 / 2 osobom podoba się ten post
Wysyłają na 2,3tyg zastępstwa,,bywałam na takich.
01 lipca 2016 17:19 / 2 osobom podoba się ten post
Wbrew pozorom wlasnie ciężko znaleźć,bo nasiedzieć sie w autokarze trzeba tyle co zawsze,a kasa nieduża;-) Nie ma chętnych,każdy woli 2 miesiące posiedzieć i zarobić.
Też bym wolała ale nie mogę z powodów rodzinnych ( nie związanych z Darkiem,ucinam domysły hi hi).
01 lipca 2016 17:38
Dlaczego usunięto mojego posta? Zlamalam regulamin czy jak?
01 lipca 2016 17:40 / 1 osobie podoba się ten post
Tak,obie złamałyśmy regulamin bo tu nie wolno ani szukać ani oferować pracy
Biję się w pierś,rozmiaru C ;-)
01 lipca 2016 17:44
Duże firmy oferują takie krótkie zlecenia.
01 lipca 2016 17:45
O matko... to ja też..Szkoda, myslalam ze nie będzie problemu następnym razem a tu masz..Ale to nie oferowanie pracy przecież tylko szukanie zastępstwa
01 lipca 2016 17:47 / 1 osobie podoba się ten post
Teraz takie są,bo opiekunki wracają żeby z rodziną wyjechać na wczasy,więc....ale cicho sza,bo licho ( Darek) nie śpi
01 lipca 2016 17:52 / 1 osobie podoba się ten post
Marta

Tak,obie złamałyśmy regulamin bo tu nie wolno ani szukać ani oferować pracy
Biję się w pierś,rozmiaru C ;-)

Jesteśmy trzy, które złamały regulamin (nieświadomie). Modzio przepraszam !
01 lipca 2016 18:52
Marta

Wbrew pozorom wlasnie ciężko znaleźć,bo nasiedzieć sie w autokarze trzeba tyle co zawsze,a kasa nieduża;-) Nie ma chętnych,każdy woli 2 miesiące posiedzieć i zarobić.
Też bym wolała ale nie mogę z powodów rodzinnych ( nie związanych z Darkiem,ucinam domysły hi hi).

Jak ja znów będę jechać to preferuję 4tygodniowe wyjazdy,ale zobaczymy czy się akurat tak uda.
18 sierpnia 2016 19:52

Ban! Moderator

18 sierpnia 2016 19:55 / 2 osobom podoba się ten post
jowerrra

Ban! Moderator

To bardzo skromne masz wymagania
31 sierpnia 2016 21:36 / 2 osobom podoba się ten post
Jak znależć / powinna to być niby prosta odpowiedż,w ciągu kilku lat Agencji poszukujących do pracy opiekunów "narosło jak grzybów" ale w rzeczywistości trafić na dobrą Agencje to jak zagrać w "rosyjską ruletkę" nie ma złotych reguł ,bo każda z nich obiecuje "góry" a potem na steli jest szara rzeczywistość.Dlaczego?,bo Agencje najczęściej współpracują z rodziną PDP jak z opiekunem.Stela to pieniądz dla Agencji i nic dziwnego.No cóż pozostaje tylko liczyć na łud szczęścia ,lub też pytać znajomych opiekunów.
09 listopada 2016 12:22
Prosimy nie publikować na forum reklam.
Do publikacji ofert pracy służy dział Oferty Pracy.

19 listopada 2016 22:48
Znalazłam materiał, który zainteresuje wyjeżdżających do pracy w Niemczech. dla opiekunek bardzo ważne informacje str.24 http://www.igbau.de/Binaries/Binary34377/DGB_Fair_Wissen_Pl_pl_web.pdf
19 listopada 2016 23:06
IGGA

Znalazłam materiał, który zainteresuje wyjeżdżających do pracy w Niemczech. dla opiekunek bardzo ważne informacje str.24 http://www.igbau.de/Binaries/Binary34377/DGB_Fair_Wissen_Pl_pl_web.pdf

a to dziwnw, bo  zielony link nie mooogę wejść, ale wie co tam była za dyskusja